Ухвала
від 13.07.2018 по справі 912/1748/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ С У Д

Кіровоградської області

вул.В'ячеслава Чорновола, 29/32, м.Кропивницький, Україна, 25022,

тел/факс: 22-09-70/24-09-91 E-mail: inbox@kr.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

13 липня 2018 року № 912/1748/18

Господарський суд Кіровоградської області в складі судді Колодій С.Б., розглянувши матеріали за заявою

кредитора - ОСОБА_1, АДРЕСА_1

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Аларт Груп" (далі - ТОВ "Аларт Груп"), 25014, м. Кропивницький, вул. Руслана Слободянюка, буд. 213-В, офіс 4

про порушення провадження у справі про банкрутство,

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Відповідно до ч. 1 ст. 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон) кандидатура арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) для виконання повноважень розпорядника майна визначається судом самостійно із застосуванням автоматизованої системи з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України.

Під час прийняття заяви про порушення справи про банкрутство суд в ухвалі зобов'язує визначеного автоматизованою системою арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) надати заяву на участь у даній справі.

Автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України, визначено Підлужного Василя Михайловича (ідентифікаційний номер НОМЕР_1, свідоцтво від 08.07.2013 № 1192, адреса: 49000, АДРЕСА_2).

Керуючись ст. 3, 12, 20, 234-235 Господарського процесуального кодексу України (далі - ГПК України), ст. 1, 2, 11, 12, 114 Закону, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву ОСОБА_1 про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Аларт Груп" (код ЄДРПОУ 40305446) до розгляду.

2. Підготовче засідання суду призначити на 26.07.2018 р. о 12 год. 20 хв.

Засідання суду відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, 2-й поверх, зал № 207.

3. Зобов'язати арбітражного керуючого Підлужного Василя Михайловича протягом трьох робочих днів з дня отримання даної ухвали про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство, до дати проведення підготовчого засідання, надати господарському суду заяву про участь у справі з повідомленням про те, що вона не належить до жодної з категорії осіб, зазначених у частині другій статті 114 Закону, на паперовому носії та/або в електронній формі на адресу електронної пошти, з якої вона отримала відповідну ухвалу.

4. Зобов'язати ТОВ "Аларт Груп" надати господарському суду до дати підготовчого засідання: документально підтвердженні відомості погашення кредиторської заборгованості боржником (за наявності).

5. Зобов'язати боржника до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду та заявнику відзив на заяву про порушення справи про банкрутство. До відзиву боржника мають бути додані докази відправлення заявнику копії відзиву. Крім відомостей, передбачених ГПК України, у відзиві боржника мають бути зазначені:

наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника (заявників);

загальна сума заборгованості боржника перед кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), з виплати заробітної плати;

відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків;

відомості про всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику у зберігачів, депозитаріїв, утримувачів, їх реквізити;

відомості про проведення боржником діяльності, пов'язаної із державною таємницею;

докази необґрунтованості вимог заявника (за їх наявності).

У відзиві боржника можуть бути зазначені й інші відомості, що мають значення для розгляду справи.

До відзиву боржника також можуть бути додані наявні у боржника клопотання.

До відзиву також додається довідка органів приватизації (органів, уповноважених управляти об'єктами державної власності) стосовно наявності або відсутності на балансі підприємства, щодо якого порушено справу про банкрутство, державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до його статутного капіталу.

Крім того, до дати проведення підготовчого засідання зобов'язати боржника надати до господарського суду: відомості про наявність та місцезнаходження заставленого майна; оригінал статуту - для огляду у засіданні (копію для долучення до справи); при наявності - документально підтвердженні відомості погашення кредиторської заборгованості боржником.

6. Кредитор має право з дня отримання відзиву на заяву про порушення справи про банкрутство до дати підготовчого засідання суду надати відповідь на відзив, що має відповідати вимогам частин 3-6 ст. 165 ГПК України.

Докази надіслання (надання) відповіді на відзив боржнику надати суду до дати підготовчого засідання суду.

7. Боржник має право з дня отримання відповіді на відзив до дати підготовчого засідання суду подати заперечення, що мають відповідати вимогам частин 3-6 ст. 165 ГПК України та докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення боржника, якщо такі докази не надані кредитором.

Докази надіслання (надання) заперечення кредитору надати суду до дати підготовчого засідання суду.

8. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

9. Явку уповноважених представників кредитора та боржника у засідання суду визнати обов'язковою.

10. Примірники цієї ухвали направити кредитору, боржнику, Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Міської ради міста Кропивницького для державного реєстратора (25022, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, буд. 41), Фортечному відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області, арбітражному керуючому Підлужному Василю Михайловичу (49000, АДРЕСА_2); сектору з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Суддя С.Б. Колодій

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості надавати інформацію про веб-адресу судового рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень, одночасно з врученням (надсиланням/видачі) копії повного або скороченого такого рішення до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/sud5013.

Повідомити учасників справи про можливість ознайомитись з електронною копією судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень за його веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua.

Дата ухвалення рішення13.07.2018
Оприлюднено13.07.2018
Номер документу75269590
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України, визначено Підлужного Василя Михайловича (ідентифікаційний номер НОМЕР_1, свідоцтво від 08.07.2013 № 1192, адреса: 49000, АДРЕСА_2). Керуючись ст. 3, 12, 20, 234-235 Господарського процесуального кодексу України (далі - ГПК України), ст. 1, 2, 11, 12, 114 Закону, суд

Судовий реєстр по справі —912/1748/18

Ухвала від 26.02.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 11.02.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 07.02.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Постанова від 29.11.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 13.11.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 04.10.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 07.08.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 26.07.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 13.07.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні