Ухвала
від 26.07.2018 по справі 912/1748/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Кіровоградської області

вул.В'ячеслава Чорновола, 29/32, м.Кропивницький, Україна, 25022,

тел/факс: 22-09-70/24-09-91 E-mail: inbox@kr.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

26 липня 2018 року справа № 912/1748/18

Господарський суд Кіровоградської області у складі судді Колодій С.Б., розглянувши матеріали

за заявою гр. ОСОБА_1, АДРЕСА_1

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Аларт Груп", 25014, м. Кропивницький, вул. Руслана Слободянюка, буд. 213-В, офіс 4

про порушення провадження у справі про банкрутство,

за участю представників сторін:

від кредитора - участі не брали;

від боржника - участі не брали.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 13.07.2018 прийнято заяву гр. ОСОБА_1 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1) про порушення справи про банкрутство ТОВ "Аларт Груп" (код ЄДРПОУ 40305446) до розгляду, підготовче засідання суду призначено на 26.07.2018 об 12 год. 20 хв., зобов'язано арбітражного керуючого Підлужного Василя Михайловича протягом трьох робочих днів з дня отримання даної ухвали про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство, до дати проведення підготовчого засідання, надати господарському суду заяву про його участь у справі з повідомленням про те, що він не належить до жодної з категорії осіб, зазначених у частині другій статті 114 Закону, на паперовому носії та/або в електронній формі на адресу електронної пошти, з якої він отримав відповідну ухвалу.

Арбітражний керуючий Підлужний Василь Михайлович на вимогу суду подав заяву від 25.07.2018 р. в якій зазначив, що з огляду на наявні об"єктивні причини позбавлений можливості забезпечити власну участь у судовому засіданні, що призначене на 26.07.2018 р., а також брати участь у справі про банкрутство ТОВ "Аларт Груп", в зв'язку з чим господарський суд вважає за необхідне здійснити визначення кандидатури арбітражного керуючого на призначення розпорядника майна за допомогою автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство повторно.

Відповідно до п. 4.23. Положення про автоматизовану систему з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство у разі коли від арбітражного керуючого, визначеного автоматизованою системою, надійшла заява про відмову від участі у справі про банкрутство або не надійшла заява про участь у такій справі в установлений господарським судом строк, господарський суд призначає арбітражного керуючого із вчиненням повторного запиту до автоматизованої системи в порядку, визначеному цим Положенням.

Автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України, визначено Стрельченко Юлію Володимирівну (ідентифікаційний номер НОМЕР_2, свідоцтво від 08.02.13 № 56, адреса: АДРЕСА_2).

Кредитор подав до суду клопотання від 25.07.2018 р. (вх. № 20006/18 від 25.0.2018 р.) про проведення підготовчого засідання без особистої участі та його представника, на виконання вимог ухвали суду повідомив, що станом на дату проведення підготовчого засідання кредиторська заборгованість боржником не погашена й безспірна заборгованість становить 2 523 000,00 грн.

Боржник в судове засідання 26.07.2018 не з'явився, повноважного представника не направив, про причини неявки суду не повідомив, відзив на заяву кредитора про порушення справи про банкрутство не подав, наявність боргу не заперечив.

Відповідно до вимог частини 2 статті 12 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" підготовче засідання суду проводиться не пізніше чотирнадцятого дня з дня винесення ухвали суду про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство, а за наявності поважних причин - не пізніше тридцятого дня.

Вивчивши наявні у справі докази, суд дійшов висновку про доцільність відкладення розгляду справи з метою отримання згоди від арбітражного керуючого Стрельченко Юлії Володимирівни на участь у справі про банкрутство ТОВ "Аларт Груп".

На підставі викладеного, керуючись Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 3, 12, 73, 74, 86, п. 3 ч. 2 ст. 183, 234, 235 Господарським процесуальним кодексом України, суд

УХВАЛИВ:

1. Підготовче засідання суду відкласти до "07" серпня 2018 р. о 14:30 год.

Засідання суду відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, 2-й поверх, зал № 207.

2. Зобов'язати арбітражного керуючого Стрельченко Юлію Володимирівну протягом трьох днів з дня отримання даної ухвали до дати проведення засідання суду, надати господарському суду заяву про його участь у справі з повідомленням про те, що вона не належить до жодної з категорій осіб, зазначених у частині другій статті 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", на паперовому носії та/або в електронній формі на адресу електронної пошти, з якої вона отримала відповідну ухвалу.

3. Зобов'язати кредитора надати господарському суду до дати підготовчого засідання довідку про наявність банківських рахунків у боржника із зазначенням номеру та дати видачі такої довідки.

4. Зобов'язати боржника до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду та заявнику відзив на заяву про порушення справи про банкрутство. До відзиву боржника мають бути додані докази відправлення заявнику копії відзиву. Крім відомостей, передбачених ГПК України, у відзиві боржника мають бути зазначені:

наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника (заявників);

загальна сума заборгованості боржника перед кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), з виплати заробітної плати;

відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків;

відомості про всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику у зберігачів, депозитаріїв, утримувачів, їх реквізити;

відомості про проведення боржником діяльності, пов'язаної із державною таємницею;

докази необґрунтованості вимог заявника (за їх наявності).

У відзиві боржника можуть бути зазначені й інші відомості, що мають значення для розгляду справи.

До відзиву боржника також можуть бути додані наявні у боржника клопотання.

До відзиву також додається довідка органів приватизації (органів, уповноважених управляти об'єктами державної власності) стосовно наявності або відсутності на балансі підприємства, щодо якого порушено справу про банкрутство, державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до його статутного капіталу.

Крім того, до дати проведення підготовчого засідання зобов'язати боржника надати до господарського суду: відомості про наявність та місцезнаходження заставленого майна; оригінал статуту - для огляду у засіданні (копію для долучення до справи); при наявності - документально підтвердженні відомості погашення кредиторської заборгованості боржником.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття.

5. Примірники цієї ухвали направити кредитору, боржнику, арбітражному керуючому Стрельченко Юлії Володимирівні (АДРЕСА_2); сектору з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Суддя С.Б. Колодій

Дата ухвалення рішення26.07.2018
Оприлюднено27.07.2018
Номер документу75526588
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство,

Судовий реєстр по справі —912/1748/18

Ухвала від 26.02.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 11.02.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 07.02.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Постанова від 29.11.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 13.11.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 04.10.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 07.08.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 26.07.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

Ухвала від 13.07.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Колодій С.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні