Ухвала
від 16.07.2018 по справі 639/628/18
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа №639/628/18

Провадження №2/639/828/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

16 липня 2018 року Жовтневий районний суд міста Харкова у складі:

головуючого судді - Труханович В.В.,

за участю секретаря - Кричевської В.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа: Філія державного підприємства Міністерства оборони України Укрвійськбуд Харківський філіал про витребування майна з чужого незаконного володіння,

ВСТАНОВИВ :

06 лютого 2018 року до Жовтневого районного суду м. Харкова надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_4, ОСОБА_3 про витребування майна з чужого незаконного володіння.

Ухвалою Жовтневого районного суду м. Харкова від 19 лютого 2018 року прийняти позовну заяву до розгляду та відкрито загальне позовне провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_4, ОСОБА_3 про витребування майна з чужого незаконного володіння. Призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою Жовтневого районного суду м. Харкова від 20 березня 2018 року провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_4, ОСОБА_3 про витребування майна з чужого незаконного володіння в частині вимог до ОСОБА_4 - закрито.

Ухвалою Жовтневого районного суду м. Харкова від 16 квітня 2018 року клопотання позивача ОСОБА_1 про заміну неналежного відповідача належним у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_3 про витребування майна з чужого незаконного володіння - задоволено частково.

Залучено до участі у цивільній справі №639/628/18 за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_3 про витребування майна з чужого незаконного володіння в якості відповідача у справі - ОСОБА_2, який зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, б. 58.

30 травня 2018 року від відповідача по справі ОСОБА_2 надійшов відзив на позовну заяву.

13 червня 2018 року від позивача у справі надійшла відповідь на відзив.

03 липня 2018 року від відповідача по справі ОСОБА_3 надійшов відзив на позовну заяву.

Ухвалою Жовтневого районного суду м. Харкова від 03 липня 2018 року клопотання позивача ОСОБА_1 про залучення до участі у справі 3-тьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору - задоволено.

Залучено до участі у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3 про витребування майна з чужого незаконного володіння, в якості 3-тьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету позову на стороні відповідача - Філію державного підприємства Міністерства оборони України Укрвійськбуд Харківський філіал , яка розташована за адресою: м. Харків, вул. Чувашська, буд. 3.

13 липня 2018 року від третьої особи Філії державного підприємства Міністерства оборони України Укрвійськбуд Харківський філіал надійшов відзив на позовну заяву.

Ухвалою Жовтневого районного суду м. Харкова від 16 липня 2018 року клопотання представника відповідача про виклик свідка в судове засідання задоволено.

Викликано в судове засідання та допитано в якості свідка ОСОБА_5, який є керівником ТОВ Лозовський ковальсько-механічний завод (Харківська область, м. Лозова, вул. Свободи, буд. 24).

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об'єднання справ і роз'єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

За відсутності сторін питання щодо роз'яснення обставин, які входять до предмета доказування, які докази мають бути подані ними, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі, не вирішувалось.

Позивачем надано всі докази, на які він посилається у позові, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, витребування додаткових доказів, їх забезпечення не надходило.

Клопотань про виклик у судове засідання експертів, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

Розмір заявлених позивачем судових витрат не надавався.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Сторони в підготовчому судовому засіданні не заперечували проти закінчення підготовчого провадження та призначення справи в судове засідання.

За таких обставин, суд вважає за необхідне закінчити підготовче провадження у справі закриттям підготовчого засідання та призначити справу до розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження

Керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України суд,

УХВАЛИВ :

Закрити підготовче провадже ння за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа: Філія державного підприємства Міністерства оборони України Укрвійськбуд Харківський філіал про витребування майна з чужого незаконного володіння.

Призначити справу до судового розгляду в судове засідання на 12 вересня 2018 року на 14:00 годину у приміщенні Жовтневого районного суду м. Харкова, кабінет 23.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Труханович

СудЖовтневий районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення16.07.2018
Оприлюднено17.07.2018
Номер документу75315120
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —639/628/18

Ухвала від 24.03.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Котелевець А. В.

Ухвала від 06.08.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Котелевець А. В.

Ухвала від 24.07.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Котелевець А. В.

Рішення від 20.06.2019

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Труханович В. В.

Рішення від 19.06.2019

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Труханович В. В.

Ухвала від 16.07.2018

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Труханович В. В.

Ухвала від 16.07.2018

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Труханович В. В.

Ухвала від 03.07.2018

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Труханович В. В.

Ухвала від 16.04.2018

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Труханович В. В.

Ухвала від 20.03.2018

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Труханович В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні