Ухвала
від 13.07.2018 по справі 629/3595/15-ц
ЛОЗІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Справа № 629/3595/15-ц

Провадження № 2/629/7/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13.07.2018 року Лозівський міськрайонний суд Харківської області у складі головуючого судді Каращука Т.О., за участю секретаря судового засідання – Котяй А.Ю., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Лозова заяву представника відповідачів ОСОБА_1 про скасування заходів забезпечення позову по цивільній справі за позовом Товариства  з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Яковлівська», ОСОБА_2 до ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10, ОСОБА_11, ОСОБА_12, ОСОБА_13, ОСОБА_14, ОСОБА_15, ОСОБА_16, ОСОБА_17, ОСОБА_18, ОСОБА_19, ОСОБА_20, ОСОБА_21, ОСОБА_22, ОСОБА_23, ОСОБА_24, ОСОБА_25, ОСОБА_26, ОСОБА_27, ОСОБА_28, ОСОБА_29, , ОСОБА_30, ОСОБА_31, ОСОБА_32, ОСОБА_33, ОСОБА_34,  ОСОБА_35, ОСОБА_35 ОСОБА_36, ОСОБА_37, ОСОБА_38, ОСОБА_39,  ОСОБА_40, ОСОБА_41, ОСОБА_42, ОСОБА_43, ОСОБА_44, ОСОБА_45, ОСОБА_46, ОСОБА_47, ОСОБА_48, ОСОБА_49, ОСОБА_50, ОСОБА_51, ОСОБА_52, ОСОБА_53, ОСОБА_54, ОСОБА_55, ОСОБА_56,  ОСОБА_57, ОСОБА_58, ОСОБА_59, ОСОБА_60, ОСОБА_61, ОСОБА_62, ОСОБА_63, ОСОБА_64, ОСОБА_65, ОСОБА_66,  ОСОБА_67, ОСОБА_68, треті особи: Лозівське  міськрайонне  управління юстиції Харківської області, ФГ «Яковлівське», про  визнання  недійсними угод про розірвання договорів оренди земельних ділянок,-

встановив:

Представник відповідачів ОСОБА_1 звернувся до Лозівського міськрайонного суду Харківської області з заявою, в якій просить суд скасувати ухвалу Лозівського міськрайонного суду Харківської області у справі №629/3595/15-ц від «29» вересня 2015 року про забезпечення позову ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та ОСОБА_2, якою заборонено Реєстраційній службі Лозівського міськрайонного управління юстиції та державним і приватним нотаріусам Харківської області вчиняти дії, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» щодо реєстрації розірвання усіх договорів оренди земельних ділянок (припинення права оренди у ТОВ «Агрофірма « Яковлівська»), укладених між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та відповідачами по справі.

В обґрунтування поданої заяви зазначено, що в провадженні Лозівського міськрайонного суду Харківської області знаходиться вищевказана цивільна справа №629/3595/15-ц. В межах даної справи за заявою про забезпечення позову ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та ОСОБА_2, 29.09.2015 року було винесено ухвалу, якою заборонено Реєстраційній службі Лозівського міськрайонного управління юстиції та державним і приватним нотаріусам Харківської області вчиняти дії, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» щодо реєстрації розірвання усіх договорів оренди земельних ділянок (припинення права оренди у ТОВ «Агрофірма « Яковлівська»),укладених між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та відповідачами по справі. Однак, як вказує представник відповідачів підстави для накладеної заборони відсутні, так як між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська», в особі його директора ОСОБА_3 та громадянами (59 власників земельних ділянок, які здавали в оренду землю ТОВ «Агрофірма «Яковлівська») в січні 2015 року було укладено угоди про розірвання договорів оренди землі, які було зареєстровано в Реєстраційній службі Лозівського міськрайонного управління юстиції до 22.08.2015 року, а ухвала судді Лозівського міськрайонного суду Харківської області Дегтярчук М.О. про забезпечення позову ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та ОСОБА_2, якою заборонено Реєстраційній службі Лозівського міськрайонного управління юстиції та державним і приватним нотаріусам Харківської області вчиняти дії, передбачені Законом України «про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» щодо реєстрації розірвання договорів оренди земельних ділянок (припинення права оренди у ТОВ «Агрофірма «Яковлівська), укладених між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» з відповідачами винесена 29.09.2015 року, що свідчить про відсутність жодних правових наслідків для відповідачів, Реєстраційної служби Лозівського міськрайонного управління юстиції та державних і приватних нотаріусів Харківської області. Також, представник зазначає, що до 22.08.2015 року до Державного реєстру було внесені відомості щодо реєстрації договорів оренди вищевказаних земельних ділянок укладених між громадянами та ФГ «Яковлівське», у зв‘язку з чим ухвала про забезпечення позовних вимог від 29.09.2015 року не мала ніякого сенсу ще в день її винесення. На сьогоднішній день, як вказує ОСОБА_1 ФГ «Яковлівське» має намір розірвати договори оренди земельних ділянок укладених з громадянами, але нотаріуси та реєстраційна служба не вчиняють дій щодо реєстрації припинення права оренди землі через наявність в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно ухвали про забезпечення позовних вимог від 29.09.2015 року, що на думку відповідачів є порушенням їх конституційних прав та законних інтересів. Враховуючи викладене, представник відповідачів вважає, що ухвала про забезпечення позову порушує права відповідачів та повинна бути скасована.

Представник позивача в судовому засіданні підтвердив факт закінчення строку дії всіх земельних договорів з відповідачами до 31.12.2015 року, однак проти задоволення заяви заперечував. Обґрунтувати заперечення належними та достатніми доводами не зміг, вказавши, що дійсно дана ухвала не може бути виконана будь-яким державним органом на підставі того, що всі договори, заборона реєстрації яких вказана в ухвалі від 29.09.2015 року вже зареєстровані Реєстраційною службою Лозівського міськрайонного управління юстиції. Посилався на те, що скасування даної ухвали може ускладнити в майбутньому виконання рішення суду, у разі задоволення позовних вимог позивача, але жодних доводів на це не вказав.

Представник відповідачів наполягав на задоволенні заявлених вимог та вказував на відсутність правових наслідків ухвали від 29.09.2015 року з моменту її винесення.

Відповідач ОСОБА_69 підтримала заяву про скасування ухвали про забезпечення позову, оскільки вважає, що це порушує її права, як орендодавця. Посилалась на те, що дана ухвала фактично забороняє здійснювати дії, які вже були здійснені, оскільки її договір про розірвання договору про оренду земельної ділянки вже зареєстрований.

Суд, дослідивши доводи заяви, вислухавши сторони та оглянувши матеріали справи, встановив наступне.

Ухвалою Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 29.09.2015 року було заборонено Реєстраційній службі Лозівського міськрайонного управління юстиції та державним і приватним нотаріусам Харківської області вчиняти дії, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» щодо реєстрації розірвання усіх договорів оренди земельних ділянок (припинення права оренди у ТОВ «Агрофірма «Яковлівська»), укладених між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська та відповідачами по даній справі.

Однак враховуючи, вказаний представником відповідачів ОСОБА_1 в заяві про скасування заходів забезпечення позову факт розірвання усіх договорів оренди земельних ділянок, укладених між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та відповідачами ще до винесення ухвали про забезпечення позову від 29.09.2015 року, зазначена ухвала не мала від самого початку правових наслідків для відповідачів, Реєстраційної служби Лозівського міськрайонного управління юстиції та державних і приватних нотаріусів Харківської області через відсутність не зареєстрованих не розірваних договорів оренди між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та відповідачами. Факт розірвання усіх договорів оренди між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та відповідачами на момент винесення ухвали про забезпечення позову від 29.09.2015 року підтверджений також представником позивача в судовому засіданні.

Забезпечення позову по суті – це обмеження суб’єктивних прав, свобод та інтересів відповідача або пов’язаних з ним інших осіб з метою забезпечення реалізації в майбутньому актів правосуддя і задоволених вимог позивача (заявника). Зазначені обмеження встановлюються ухвалою суду, вони діють до заміни судом виду забезпечення позову або скасування заходів забезпечення позову (стаття 154 ЦПК України). Як вбачається з вище наведеного, правові наслідки, згідно ухвали суду від 29.09.2015 року, відсутні як для відповідачів по справі, так і для Реєстраційної служби Лозівського міськрайонного управління юстиції та державних і приватних нотаріусів Харківської області.

Відповідно до п. 4 Постанови Пленуму Верховного Суду України № 9 від 22 грудня 2006 р. «Про практику застосування судами цивільного процесуального законодавства при розгляді заяв про забезпечення позову» розглядаючи заяву про забезпечення позову, суд (суддя) має пересвідчитися, зокрема, в тому, що між сторонами дійсно виник спір та існує реальна загроза невиконання чи утруднення виконання можливого рішення суду про задоволення позову; з'ясувати обсяг позовних вимог, дані про особу відповідача, а також відповідність виду забезпечення позову, який просить застосувати особа, котра звернулася з такою заявою, позовним вимогам. Враховуючи факт розірвання догорів оренди між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та відповідачами до винесення ухвали про заборону Реєстраційній службі Лозівського міськрайонного управління юстиції та державним і приватним нотаріусам Харківської області вчиняти дії, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» щодо реєстрації розірвання усіх договорів оренди земельних ділянок, укладених між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та відповідачами, не зрозумілий сенс даної заборони.

Доводи вказані представником позивача не знайшли свого підтвердження в судовому засіданні, оскільки ним не вказано, як саме ухвала, яка забороняє здійснювати дії, які були вже здійснені і реєстрація договорів вже відбулася може порушити права позивача. Крім того, згідно норм цивільно-процесуального законодавства позивач не позбавлений можливості подати обґрунтовану заяву про забезпечення позову в судовому засіданні, яка містить доводи що невжиття заходів забезпечення позову може істотно ускладнити чи унеможливити виконання рішення суду або ефективного захисту або поновлення порушених чи оспорюваних прав або інтересів позивача, за захистом яких він звернувся або має намір звернутися до суду.

Крім того, як вбачається з матеріалів справи, пояснень сторін, договори укладені між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та відповідачами фактично вже припинили свою дію ще 31.12.2015 року.

В силу ч. 1 ст.158 ЦПК України, суд може скасувати заходи забезпечення позову з власної ініціативи або за вмотивованим клопотанням учасника справи.

Відповідно до ч. 11 ст.158 ЦПК України примірник ухвали про скасування заходів забезпечення позову невідкладно після набрання такою ухвалою законної сили надсилається заявнику, всім особам, яких стосуються заходи забезпечення позову і яких суд може ідентифікувати, а також державним та іншим органам, які повинні були та (або) виконували ухвалу про забезпечення позову, для здійснення ними відповідних дій щодо скасування заходів забезпечення позову.

Згідно ст. ст.76,77 ЦПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Суд не бере до розгляду докази, що не стосуються предмета доказування.

Приписами ч. 3 ст. 12 ЦПК України встановлено, що кожна сторона повинна довести обставини, які мають значення для справи і на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків встановлених цим Кодексом.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 4, 13, 158, 258, 260 ЦПК України, суд,-

ухвалив:

Заяву представника відповідачів ОСОБА_1 про скасування заходів забезпечення позову по цивільній справі за позовом Товариства  з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Яковлівська», ОСОБА_2 до ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10, ОСОБА_11, ОСОБА_12, ОСОБА_13, ОСОБА_14, ОСОБА_15, ОСОБА_16, ОСОБА_17, ОСОБА_18, ОСОБА_19, ОСОБА_20, ОСОБА_21, ОСОБА_22, ОСОБА_23, ОСОБА_24, ОСОБА_25, ОСОБА_26, ОСОБА_27, ОСОБА_28, ОСОБА_29, , ОСОБА_30, ОСОБА_31, ОСОБА_32, ОСОБА_33, ОСОБА_34,  ОСОБА_35, ОСОБА_69, ОСОБА_37, ОСОБА_38, ОСОБА_39,  ОСОБА_40, ОСОБА_41, ОСОБА_42, ОСОБА_43, ОСОБА_44, ОСОБА_44 ОСОБА_70, ОСОБА_46, ОСОБА_47, ОСОБА_48, ОСОБА_49, ОСОБА_50, ОСОБА_51, ОСОБА_52, ОСОБА_53, ОСОБА_54, ОСОБА_55, ОСОБА_56,  ОСОБА_57, ОСОБА_58, ОСОБА_59, ОСОБА_60, ОСОБА_61, ОСОБА_62, ОСОБА_63, ОСОБА_64, ОСОБА_65, ОСОБА_66,  ОСОБА_67, ОСОБА_68,треті особи: Лозівське  міськрайонне  управління юстиції Харківської області, ФГ «Яковлівське»,  про  визнання  недійсними угод про розірвання договорів оренди земельних ділянок – задовольнити.

       Ухвалу Лозівського міськрайсуду Харківської області від 29.09.2015 року по цивільній справі № 629/3595/15-ц про забезпечення позову ТОВ «Агрофірма «Яковлівська» та ОСОБА_2, якою заборонено Реєстраційній службі Лозівського міськрайонного управління юстиції та державним і приватним нотаріусам Харківської області вчиняти дії, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» щодо реєстрації розірвання усіх договорів оренди земельних ділянок (припинення права оренди у ТОВ «Агрофірма « Яковлівська»), укладених між ТОВ «Агрофірма «Яковлівська», код ЄДРПОУ 31148788 та ОСОБА_4, кадастровий номер 6323988500:03:000:0293 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_5, кадастровий номер 6323988500:02:000:0275 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_6, кадастровий номер 6323988500:03:000:0397 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_7, кадастровий номер 6323988500:02:000:0238 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_8, кадастровий номер 6323988500:03:000:0209 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_9, кадастровий номер 6323988500:02:000:0349 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_10, кадастровий номер 6323988500:02:000:0326 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_11, кадастровий номер 6323988500:03:000:0416 та 6323988500:03:000:0043 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_12, кадастровий номер 6323988500:03:000:0102 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_13, кадастровий номер 6323988500:03:000:0223 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_14, кадастровий номер 6323988500:03:000:0182 та 6323988500:03:000:0181 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_15, кадастровий номер 6323988500:03:000:0180 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_16, кадастровий номер 6323988500:02:000:0198 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_17, кадастровий номер 6323988500:03:000:0090 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_18, кадастровий номер 6323988500:03:000:0083 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_19, кадастровий номер 6323988500:03:000:0080 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_20, кадастровий номер 6323988500:03:000:0075 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_21, кадастровий номер 6323988500:03:000:0278 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_22, кадастровий номер 6323988500:03:000:0109 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_23, кадастровий номер 6323988500:03:000:0091 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_24, кадастровий номер 6323988500:02:000:0357 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_25, кадастровий номер 6323988500:02:000:0359 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_71, кадастровий номер 6323988500:03:000:0117 та 6323988500:03:000:0108 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_27, кадастровий номер 6323988500:03:000:0115 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_28, кадастровий номер 6323988500:03:000:0106 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_29, кадастровий номер 6323988500:03:000:0225 дія договору 21.12.2010-21.12.2017рік; ОСОБА_72, кадастровий номер 6323988500:03:000:0081 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік та кадастровий номер 6323988500:03:000:0069 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_31, кадастровий номер 6323988500:03:000:0113 та 6323988500:03:000:0112 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_32, кадастровий номер 6323988500:03:000:0224 та 6323988500:03:000:0233 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_33, кадастровий номер 6323988500:03:000:0281 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_34, кадастровий номер 6323988500:03:000:0367 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_35, кадастровий номер 6323988500:03:000:0116 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_69, кадастровий номер 6323988500:03:000:0366 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_37, кадастровий номер 6323988500:03:000:0467 дія договору 21.12.2010-21.12.2015 рік; ОСОБА_38, кадастровий номер 6323988500:01:000:0176 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік та кадастровий номер 6323988500:01:000:0177 дія договору 21.12.2010-21.12.2015 рік; ОСОБА_39, кадастровий номер 6323988500:03:000:0359 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік, ОСОБА_40, кадастровий номер 6323988500:03:000:0093 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_41, кадастровий номер 6323988500:02:000:0398 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_42, кадастровий номер 6323988500:02:000:0161 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_43, кадастровий номер 6323988500:02:000:0273 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_44, кадастровий номер 6323988500:02:000:0299 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік та кадастровий номер 6323988500:02:000:0300 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_45, кадастровий номер 6323988500:02:000:0301 дія договору 21.12.2010-21.12.2015 рік; ОСОБА_46, кадастровий номер 6323988500:03:000:0354 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_47, кадастровий номер 6323988500:03:000:0013 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_48, кадастровий номер 6323988500:02:000:0228 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_49, кадастровий номер 6323988500:02:000:0229 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_50, кадастровий номер 6323988500:03:000:0321 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_51, кадастровий номер 6323988500:03:000:0312 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_52, кадастровий номер 6323988500:03:000:0322 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік та кадастровий номер 6323988500:03:000:0334 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_53, кадастровий номер 6323988500:02:000:0350 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік та кадастровий номер 6323988500:03:000:0074 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_54, кадастровий номер 6323988500:02:000:0174 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_55, кадастровий номер 6323988500:03:000:0096 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_56, кадастровий номер 6323988500:02:000:0278 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_73, кадастровий номер 6323988500:02:000:0303 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_58, кадастровий номер 6323988500:03:000:0103 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_59 Анатолієвичем, кадастровий номер 6323988500:03:000:0308 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 ОСОБА_74, кадастровий номер 6323988500:02:000:0310 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_61, кадастровий номер 6323988500:03:000:0305 дія договору 01.01.2006-31.12.2015 рік; ОСОБА_62, кадастровий номер 6323988500:03:000:0211 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_63, кадастровий номер 6323988500:03:000:0272 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 ОСОБА_75, кадастровий номер 6323988500:03:000:0049 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_65, кадастровий номер 6323988500:03:000:0228 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_66, кадастровий номер 6323988500:03:000:0227 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_67, кадастровий номер 6323988500:03:000:0130 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік; ОСОБА_68, кадастровий номер 6323988500:03:000:0328 дія договору 01.01.2005-31.12.2015 рік, скасувати в частині заборони вчиняти реєстраційні дії щодо вищевказаних земельних ділянок.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційний суд Харківської області через Лозівський міськрайонний суд Харківської області шляхом подачі в 15-денний строк з дня проголошення ухвали апеляційної скарги, а особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення ухвали, можуть подати апеляційну скаргу протягом 15 днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Суддя Т.О.Каращук

СудЛозівський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення13.07.2018
Оприлюднено17.07.2018
Номер документу75315493
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —629/3595/15-ц

Постанова від 30.05.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Постанова від 30.05.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 05.04.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 02.04.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 21.03.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Рішення від 16.01.2019

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Каращук Т. О.

Рішення від 16.01.2019

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Каращук Т. О.

Ухвала від 13.07.2018

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Каращук Т. О.

Ухвала від 06.04.2018

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Каращук Т. О.

Ухвала від 16.01.2018

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Каращук Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні