Ухвала
від 16.07.2018 по справі 696/921/17
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 22-ц/793/1310/18 Кам'янський районний суд Черкаської області

УХВАЛА

16 липня 2018 року апеляційний суд Черкаської області в складі: судді-доповідача Бородійчука В.Г., суддів Карпенко О.В., Нерушак Л.В. розглянувши до відкриття провадження у справі заяву судді-доповідача Бородійчука В.Г. про самовідвід у розгляді апеляційної скарги прокуратури Черкаської області на рішення Кам'янського районного суду Черкаської області від 22 травня 2018 року у справі за позовом заступника керівника Смілянської місцевої прокуратури Черкаської області до Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, Кам'янської міської ради Черкаської області, Грушківської сільської ради Кам'янського району Черкаської області, Жаботинської сільської ради Кам'янського району Черкаської області, ОСОБА_2 про визнання незаконними та скасування рішень та наказів, визнання договорів оренди землі недійсними, скасування реєстрації права оренди, -

в с т а н о в и в :

10 липня 2018 року на адресу апеляційного суду надійшла цивільна справа № 696/921/17 (№ апеляційного провадження 22-ц/793/1310/18) з апеляційною скаргою прокуратури Черкаської області на рішення Кам'янського районного суду Черкаської області від 22 травня 2018 року у справі за позовом заступника керівника Смілянської місцевої прокуратури Черкаської області до Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, Кам'янської міської ради Черкаської області, Грушківської сільської ради Кам'янського району Черкаської області, Жаботинської сільської ради Кам'янського району Черкаської області, ОСОБА_2 про визнання незаконними та скасування рішень та наказів, визнання договорів оренди землі недійсними, скасування реєстрації права оренди.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу справ через систему документообігу суду визначено для розгляду апеляційної скарги слідуючий склад колегії: Бородійчук В.Г. - суддя-доповідач, судді-учасники колегії: Карпенко О.В., Нерушак Л.В.

До вирішення питання про відкриття провадження у справі, від судді-доповідача Бородійчука В.Г. надійшла заява про самовідвід на підставі п. 1 ч. 1 ст. 36 ЦПК України.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 40 ЦПК України питання про відвід (самовідвід) судді може бути вирішено як до, так і після відкриття провадження у справі. Питання про відвід (самовідвід) судді вирішує суд, який розглядає справу.

Заяву про самовідвід суддя Бородійчук В.Г. мотивував тим, що із ОСОБА_5, яка представляє інтереси сторони в справі, він є близьким родичем, тому з метою уникнення сумнівів в об'єктивності та неупередженості при її розгляді, він вважає за необхідне, відповідно до положень ст. 39 ЦПК України заявити самовідвід.

Відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 36 ЦПК України суддя не може брати участь у розгляді справи і підлягає відводу (самовідводу), якщо він є членом сім'ї або близьким родичем (чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчерка, брат, сестра, дід, баба, внук, внучка, усиновлювач чи усиновлений, опікун чи піклувальник, член сім'ї або близький родич цих осіб) сторони або інших учасників судового процесу, або осіб, які надавали стороні чи іншим учасникам справи правничу допомогу у цій справі, або іншого судді, який входить до складу суду, що розглядає чи розглядав справу.

В такому випадку суддя повинен заявити самовідвід.

Оскільки із ОСОБА_5, яка представляє інтереси сторони в справі, суддя-доповідач Бородійчук В.Г. є близьким родичем, з метою уникнення сумнівів в об'єктивності та неупередженості при її розгляді, колегія суддів вважає за можливе задовольнити його заяву про самовідвід.

Керуючись ст.ст. 36, 39 ЦПК України, апеляційний суд Черкаської області -

у х в а л и в :

Заяву судді-доповідача Бородійчука В.Г. про самовідвід у розгляді апеляційної скарги прокуратури Черкаської області на рішення Кам'янського районного суду Черкаської області від 22 травня 2018 року у справі за позовом заступника керівника Смілянської місцевої прокуратури Черкаської області до Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, Кам'янської міської ради Черкаської області, Грушківської сільської ради Кам'янського району Черкаської області, Жаботинської сільської ради Кам'янського району Черкаської області, ОСОБА_2 про визнання незаконними та скасування рішень та наказів, визнання договорів оренди землі недійсними, скасування реєстрації права оренди задовольнити.

Справу передати для повторного розподілу в порядку ст. 33 ЦПК України для визначення судді-доповідача колегії.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач - Судді -

СудАпеляційний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення16.07.2018
Оприлюднено17.07.2018
Номер документу75317914
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —696/921/17

Ухвала від 07.08.2018

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Фетісова Т. Л.

Ухвала від 17.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Фетісова Т. Л.

Ухвала від 16.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Бородійчук В. Г.

Рішення від 30.05.2018

Цивільне

Кам'янський районний суд Черкаської області

Шкреба В. В.

Рішення від 22.05.2018

Цивільне

Кам'янський районний суд Черкаської області

Шкреба В. В.

Ухвала від 14.03.2018

Цивільне

Кам'янський районний суд Черкаської області

Шкреба В. В.

Ухвала від 05.02.2018

Цивільне

Кам'янський районний суд Черкаської області

Шкреба В. В.

Ухвала від 21.11.2017

Цивільне

Кам'янський районний суд Черкаської області

Шкреба В. В.

Ухвала від 21.11.2017

Цивільне

Кам'янський районний суд Черкаської області

Шкреба В. В.

Ухвала від 11.09.2017

Цивільне

Кам'янський районний суд Черкаської області

Шкреба В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні