Ухвала
від 16.07.2018 по справі 916/986/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

65119, м. Одеса, просп. Шевченка, 29, тел.: (0482) 307-983, e-mail: inbox@od.arbitr.gov.ua

веб-адреса: http://od.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

"16" липня 2018 р.м. Одеса Справа № 916/986/18

Господарський суд Одеської області у складі:

судді С.В. Літвінова

при секретарі Т.А. Липі

за участю представників:

від позивача: ОСОБА_1- по довіреності

від відповідача: не з'явився

розглянувши у підготовчому засіданні справу за позовом Чорноморська міська рада Одеської області; (проспект Миру,33,Чорноморськ,Одеська область,68003)

до відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "СТРОЙТЕХСНАБ" (АДРЕСА_1,Чорноморськ,Одеська область,68001)

про визнання права власності на майно

В С Т А Н О В И В:

Чорноморська міська рада Одеської області звернувся до господарського суду Одеської області з позовом до Товариство з обмеженою відповідальністю "СТРОЙТЕХСНАБ", в якому просить господарський суд: про визнання права власності на майно.

25.06.2018 Чорноморська міська рада Одеської області звернулась до Господарського суду Одеської області із заявою про залучення до справи в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Асоціацію об'єднань співвласників багатоквартирних будинків 13 район міста Чорноморськ (68004, Одеська область, м.Чорноморськ, вул. Віталія Шума, 2-Б, код ЄДРПОУ: 41191599).

Обгрунтовуючи своє клопотання Чорноморська міська рада Одеської області посилається на те, що відповідно до рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеської області від 19.06.2003р. №426, будівельна компанія ТОВ Стройтехснаб була визначена генеральними забудовником частини 13- го мікрорайону м.Чорноморська.

Також, для забезпечення мікрорайону водопостачанням і водовідведенням ТОВ Стройтехнаб здійснило будівництво та введення в експлуатацію інженерних комунікацій, а саме: водопровідних мереж (технічних засобів, споруд, устаткування (пристроїв) та мереж труб, призначених для водопостачання), каналізаційних мереж (технічних засобів, споруд, устаткування (пристроїв) та мереж труб й колекторів, призначених для відведення стічних вод та насосної станції.

Частинами 1, 3, 4, 5 ст. 50 Господарського процесуального кодексу України, передбачено, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї із сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.. У заявах про залучення третіх осіб і у заявах третіх осіб про вступ у справу на стороні позивача або відповідача зазначається, на яких підставах третіх осіб належить залучити до участі у справі. Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов'язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі. Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права та обов'язки, встановленні статтею 42 цього Кодексу.

Таким чином, з метою повного та об'єктивного розгляду справи по суті, з урахуванням можливого впливу судового рішення на права та обов'язки Асоціації об'єднань співвласників багатоквартирних будинків "13 район міста Чорноморську", яка представляє інтереси власників багатоквартирних будинків 13 мікрорайоні міста Чорноморська і які користуються внутрішньо прибудинковими мережами водопостачання та водовідведення у цьому мікрорайоні, суд, відповідно до ст.50 ГПК України, залучає їх до участі у справі як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

Керуючись ч.4 ст.50, ст.234 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Задовольнити заяву Чорноморська міська рада Одеської області про залучення до справи в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Асоціацію об'єднань співвласників багатоквартирних будинків 13 район міста Чорноморськ (68004, Одеська область, м.Чорноморськ, вул. Віталія Шума, 2-Б, код ЄДРПОУ: 41191599)

2. Залучити до участі у справі №916/986/18 в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Асоціацію об'єднань співвласників багатоквартирних будинків 13 район міста Чорноморськ (68004, Одеська область, м.Чорноморськ, вул. Віталія Шума, 2-Б, код ЄДРПОУ: 41191599)

Суддя С.В. Літвінов

Учасники справи мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2.Подати до суду заяву про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі.

Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної заяви до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення16.07.2018
Оприлюднено17.07.2018
Номер документу75322254
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —916/986/18

Рішення від 01.10.2018

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

Ухвала від 29.08.2018

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

Ухвала від 29.08.2018

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

Ухвала від 27.08.2018

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

Ухвала від 16.07.2018

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

Ухвала від 16.07.2018

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

Ухвала від 20.06.2018

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

Ухвала від 30.05.2018

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні