Ухвала
від 17.07.2018 по справі 539/959/18
ЛУБЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Технічна частина: 17.07.18

Справа № 539/959/18

Провадження №2/539/967/2018

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 липня 2018 року м. Лубни

Суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області Іващенка Ю.А., розглянувши матеріали позовної заяви Приватного підприємства фірми МЕТА до сільського голови Тарандинцівської сільської ради Лубенського району Полтавської області ОСОБА_1, третя особа Тарандинцівська сільська рада Лубенського району Полтавської області про зобов'язання виконати рішення сесії сільської ради укласти додаткову угоду до договору оренди землі,

В С Т А Н О В И В:

Приватне підприємство фірма МЕТА звернулося до суду з позовом до сільського голови Тарандинцівської сільської ради Лубенського району Полтавської області ОСОБА_1, третя особа Тарандинцівська сільська рада Лубенського району Полтавської області про зобов'язання виконати рішення сесії сільської ради укласти додаткову угоду до договору оренди землі.

Суд вважає, що позовна заява подана з додержанням вимог ст. 175 ЦПК України, є підсудною та підвідомчою даному суду. Підстав для залишення позовної заяви без руху, її повернення немає або відмови у відкритті провадження не має.

Суд вважає, що справа має розглядатися в порядку спрощеного позовного провадження.

Заяв щодо клопотань, які розглядаються без виклику учасників справи до суду не надходили.

На підставі викладеного, керуючись ст. 187 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Приватного підприємства фірми МЕТА до сільського голови Тарандинцівської сільської ради Лубенського району Полтавської області ОСОБА_1, третя особа Тарандинцівська сільська рада Лубенського району Полтавської області про зобов'язання виконати рішення сесії сільської ради укласти додаткову угоду до договору оренди землі в порядку спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання на 01 жовтня 2018 року о 13-15 год. у залі судових засідань Лубенського міськрайонного суду Полтавської області розташованого за адресою : м. Лубни вул. Монастирська ,17.

Відповідачу у п'ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надіслати суду відзив на позов.

Третій особі у п'ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надіслати суду пояснення щодо позову.

Відповідно до ст. 278 ЦПК України до відзиву слід додати: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. В разі, якщо відзив підписаний представником відповідача, до відзиву слід додати довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача.

Встановити для подання відповіді на відзив та заперечень п'ятнадцятиденний строк з дня отримання відзиву або відповіді на відзив, відповідно.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Інформація щодо розгляду справи може бути отримана учасниками справи на офіційному веб порталі http://lbm.pl.court.gov.ua/sud1618/.

Ухвала про відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Полтавської області протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Відповідно до п. 15.5) Перехідних положень ЦПК України до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Суддя Лубенського

міськрайонного суду ОСОБА_2

СудЛубенський міськрайонний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення17.07.2018
Оприлюднено19.07.2018
Номер документу75353091
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —539/959/18

Постанова від 06.12.2018

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 16.11.2018

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 12.11.2018

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Рішення від 01.10.2018

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Іващенко Ю. А.

Рішення від 01.10.2018

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Іващенко Ю. А.

Ухвала від 17.07.2018

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Іващенко Ю. А.

Постанова від 04.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Обідіна О. І.

Ухвала від 26.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Обідіна О. І.

Ухвала від 22.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Обідіна О. І.

Ухвала від 14.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Обідіна О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні