Ухвала
від 21.01.2010 по справі 2а-4758/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Запоріжжя, вул. Кремлівсь ка, 65-в

УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

21 січня 2010 року Справа № 2а- 4750/09/0870

Запорізький окружний адм іністративний суд у складі:

головуючого судді Каракуш і С.М.

при секретарі Спєлковій М.В .

за участю представників по зивача Стрельбицької Ю.П.

представників відповідача Бутт І.А.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в залі суд у адміністративну справу

за заявою Державної інспек ції з контролю за цінами в Зап орізькій області, заінтересо вана особа - Орджонікідзевс ька районна санітарно - епі деміологічної станція, про п ерегляд за нововиявленими об ставинами постанови господа рського суду Запорізької обл асті суду від 29.12.2008 року у справ і № 27/254/07-АП за позовом Державної інспекції з контролю за ціна ми в Запорізькій області до О рджонікідзевської районної санітарно - епідеміологічн ої станції про стягнення еко номічних санкцій

ВСТАНОВИВ:

19 серпня 2009 року до Запоріз ького окружного адміністрат ивного суду звернулась Держ авна інспекція з контролю за цінами в Запорізькій област і до Орджонікідзевської райо нної санітарно - епідеміоло гічної станції з заявою про п ерегляд рішення суду у зв' я зку з нововиявленими обстави нами, посилаючись на те, що ріш ення, які стали підставою для його винесення, були скасова ні Вищим адміністративним су дом.

В судовому засіданні предс тавником позивача заявлене к лопотання про зупинення пров адження у справі для надання додаткових доказів, а саме ух вали Вищого адміністративно го суду.

Відповідно до ст. 156 ч. 2 п. 4 КАС У країни, суд має право зупинит и провадження у справі в разі наявності інших причин за об ґрунтованим клопотанням сто рони або третьої особи, яка за являє самостійні вимоги на п редмет спору, - до терміну, в становленого судом.

Вислухавши думку представ ника відповідача з приводу з аявленого клопотання, який н е заперечував проти заявлено го клопотання, суд приходить до висновку, що додаткові док ази, з приводу надання яких за явлено клопотання, та для над ання яких потрібен певний ча с, будуть мати значення для по вного та всебічного з' ясува ння обставин адміністративн ої справи, у зв' язку з чим пр иходить до висновку, що клопо тання про зупинення провадже ння у справі є обґрунтованим та підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 156 ч. 2 п. 4, 160, 165 КА С України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача задовольнити.

Зупинити провадження за но вовиявленими обставинами за заявою Державної інспекції з контролю за цінами в Запорі зькій області, заінтересован а особа - Орджонікідзевська районна санітарно - епідем іологічної станція, про пере гляд постанови господарсько го суду Запорізької області суду від 29.12.2008 року у справі № 27/254/ 07-АП за позовом Державної інсп екції з контролю за цінами в З апорізькій області

До Орджонікідзевської ра йонної санітарно - епідеміо логічної станції про стягнен ня економічних санкцій до 02 бе резня 2010 року.

Наступне судове засіданн я у справі призначити на 02 бер езня 2010 р. на 14 год.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строків подання заяви про апеляційне оскарження та апеляційної с карги, якщо вони не були подан і у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, н абирає законної сили після з акінчення апеляційного розг ляду справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дн іпропетровського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Запорізький окружний ад міністративний суд шляхом по дачі в 5-денний строк з дня про голошення ухвали (якщо ухвал у було постановлено без викл ику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отриманн я цією особою копії ухвали) за яви про апеляційне оскарженн я і подання після цього протя гом 10 днів апеляційної скарги , з подачею її копії відповідн о до кількості осіб, які берут ь участь у справі.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя С.М. Каракуша

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.01.2010
Оприлюднено15.10.2010
Номер документу7540929
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4758/09/0870

Ухвала від 21.01.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

Постанова від 01.10.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Людмила Олексіївна

Ухвала від 07.09.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Л.О.

Ухвала від 20.08.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Л.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні