Ухвала
від 24.07.2018 по справі 177/518/18
КРИВОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 177/518/18

Провадження № 2/177/555/18

У Х В А Л А

24.07.2018

Криворізький районний суд Дніпропетровської області у складі: головуючого судді Суботіної С. А.

за участі: секретаря Ференц Я. З.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Кривому Розі матеріали цивільної справи за позовної заявою ОСОБА_1 до Красівської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області, третя особа Шоста криворізька районна державна нотаріальна контора про визнання права на земельну частку (пай) у порядку спадкування, -

В С Т А Н О В И В:

23.03.2018 до суду подано вказану позовну заяву.

02.05.2018 на адресу суду надійшла уточнена позовна заява, в якій позивач просив суд визнати за ним право на земельну частку (пай) розміром 7,13 га, в умовних кадастрових гектарах без визначення меж цієї частки в натурі (на місцевості) Криворізького району Дніпропетровської області, у порядку спадкування за законом, після смерті батька ОСОБА_2, померлого 28.05.2007.

04.05.2018 провадження по справі відкрито та справу призначено до підготовчого засідання.

За клопотанням позивача судом вжито ряд заходів щодо підготовки справи до судового розгляду, зокрема витребувано докази, які позивач вважав необхідними для доведення позовних вимог.

24.07.2018 позивач та його представник, які належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи, до суду не з`явилися, про причини неявки суду не повідомили.

Представник відповідача - Красівської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області, до суду не з'явився, надавши заяву про розгляд справи за відсутності представника, проти вимог не заперечував, відзиву не надав (а.с. 43).

Третя особа Шоста Криворізька державна нотаріальна контора не забезпечила участь представника у розгляді справи, хоча про час та місце розгляду повідомлялася у встановленому законом порядку. Заяв з процесуальних питань не надходило.

У зв'язку з неявкою в судове засіданні всіх осіб, які беруть участь у справі, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Відповідно до ст. 189, 196 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження, яке проводиться у кожній справі (крім справ спрощеного провадження), є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Беручи до уваги, що судом вжиті заходи для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, а саме визначено коло осіб, які мають брати участь у справі, витребувано докази, які позивач вважав необхідними для обґрунтування його позовних вимог, враховуючи ненадходження від сторін та третьої особи заяв по суті справи, визначившись з обставинами, які підлягають доказуванню та доказами наданими на їх підтвердження, виконавши вимоги ст. 197 ЦПК України, суд вважає за необхідне закінчити підготовче провадження та призначити справу для розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196, 197, 260-261 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Підготовче провадження по справі за позовної заявою ОСОБА_1 до Красівської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області, третя особа Шоста криворізька районна державна нотаріальна контора про визнання права на земельну частку (пай) у порядку спадкування - закрити, призначивши судове засідання для розгляду справи по суті на 20.08.2018 о 13:30 годині, у приміщенні Криворізького районного суду Дніпропетровської області (пр-т Миру, 5а, м. Кривий Ріг Дніпропетровської області, кабінет № 2).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://kv.dp.court.gov.ua/sud0420/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Суддя С.А. Суботіна

СудКриворізький районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення24.07.2018
Оприлюднено27.07.2018
Номер документу75505590
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —177/518/18

Рішення від 20.08.2018

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Суботіна С. А.

Ухвала від 24.07.2018

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Суботіна С. А.

Ухвала від 31.05.2018

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Суботіна С. А.

Ухвала від 04.05.2018

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Суботіна С. А.

Ухвала від 28.03.2018

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Суботіна С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні