Ухвала
від 25.07.2018 по справі 805/3615/18-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

25 липня 2018 р.                                         Справа №805/3615/18-а

          приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Голуб В.А, розглянувши клопотання сторін та третьої особи про надання часу для примирення та зупинення провадження у справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Краматорської міської ради Донецької області, третя особо, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Управління освіти Краматорської міської ради про застосування заходів реагування,-

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області (87547,Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Митрополитська, б. 175) звернулось до Донецького окружного адміністративного суду з позовом до Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Краматорської міської ради Донецької області (84300,Донецька область, м.Краматорськ, вул. Н. Курченко, б. 19) про застосування заходів реагування.

Ухвалою суду від 17.07.2018 року залучено Управління освіти Краматорської міської ради в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача.

Через відділ документообігу та архівної роботи Донецького окружного адміністративного суду представники сторін та третьої особи надали клопотання про надання часу для примирення та зупинення провадження у справі до 29.08.2018 року, а також проведення підготовчого засідання в порядку письмового провадження.

Отже, згідно з ч. 9 ст. 205 Кодексу адміністративного судочинства України (далі- КАС України) суд вважає за можливе провести підготовче засідання у порядку письмового провадження.

Суд зазначає, що залежно від характеру підстав розрізняють два види зупинення провадження в справі: обов'язкове і факультативне. Обов'язкове зупинення провадження в справі передбачене тоді, коли в силу прямої вказівки закону суд зобов'язаний зупинити провадження незалежно від свого розсуду і від розсуду осіб, які беруть участь у справі. Обов'язковими є підстави, передбачені ч. 1 ст. 236 КАС України.

Так, відповідно до п. 4 ч.1 ст. 236 КАС України суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

Таким чином, суд вважає клопотання представників сторін та третьої особи про надання часу для примирення та зупинення провадження у справі обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 236, 294 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання сторін та третьої особи про надання часу для примирення та зупинення провадження у справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Краматорської міської ради Донецької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Управління освіти Краматорської міської ради про застосування заходів реагування, - задовольнити.

Зупинити провадження у справі № 805/3615/18-а до 10:00 години 29 серпня 2018 року.

Повний текст ухвали складено 25 липня 2018 року.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя                                                             Голуб В.А.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.07.2018
Оприлюднено31.07.2018
Номер документу75506145
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/3615/18-а

Ухвала від 12.02.2019

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Сіваченко Ігор Вікторович

Ухвала від 04.01.2019

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Сіваченко Ігор Вікторович

Рішення від 23.10.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В.А.

Ухвала від 25.09.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В.А.

Ухвала від 29.08.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В.А.

Ухвала від 25.07.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В.А.

Ухвала від 17.07.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В.А.

Ухвала від 25.05.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні