Ухвала
від 27.07.2018 по справі 664/1676/18
ЦЮРУПИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

27.07.2018

Справа № 664/1676/18

Провадження № 2/664/1129/18

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

27 липня 2018 року м. Олешки Херсонської області

Суддя Цюрупинського районного суду Херсонської області Яценко О.М., дослідивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням,-

встановив:

ОСОБА_1, який проживає за адресою: Херсонська обл.., м. Олешки, вул.. Першотравнева, буд. 130, звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2, яка зареєстрована за адресою: Херсонська обл.., м. Олешки, вул.. Першотравнева, буд. 130, про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням з підстави того, що відповідач більше року за місцем реєстрації не проживає, у зв'язку із чим позивач не має змоги реалізувати свої права.

Матеріали позовної заяви відповідають вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Крім того, позивачами у позовній заяві заявлено клопотання про виклик свідків. Суддя вважає, що дане клопотання є не обґрунтованим та не підлягає задоволенню, оскільки відповідно до вимог ст. 91 ЦПК України, виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім'я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. Заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання, а якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, - до початку першого судового засідання у справі.

Керуючись ст.ст. 13, 19, 187, 189 ЦПК України, суддя

постановив:

Відкрити загальне позовне провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

Призначити у справі підготовче засідання, яке відбудеться 03.09.2018 року о 10-45 год. в приміщенні Цюрупинського районного суду Херсонської області, яке розташоване за адресою: 75100, Херсонська область, м. Олешки, вул. Поштова, буд. 48, каб. 210, з повідомленням учасників справи.

Відповідач протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву (заперечення проти позову) відповідно до ст. 178, 191 Цивільного процесуального кодексу України. Роз'яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачам повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву (заперечення) до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву (заперечення) позивачу.

Роз'яснити, що у випадку ненадання відзиву (заперечення) та доказів на підтвердження обставин, на які в ньому здійснюється посилання, справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Копію зазначеної ухвали направити позивачу.

Копію зазначеної ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документами направити відповідачу.

Роз'яснити позивачу, що до початку першого судового засідання у справі позивач має право подати заяву про виклик свідків, в якій зазначити ім'я свідка, місце проживання (перебування) або місце роботи та обставини, які він може підтвердити.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою Цюрупинського районного суду Херсонської області: http://cr.ks.court.gov.ua .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного суду Херсонської області протягом 15 (п'ятнадцяти) днів з дня її складення з приводу відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності через Цюрупинський районний суд Херсонської області.

Суддя О.М. Яценко

СудЦюрупинський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення27.07.2018
Оприлюднено28.07.2018
Номер документу75549552
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —664/1676/18

Рішення від 21.11.2018

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

Ухвала від 30.10.2018

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

Ухвала від 27.07.2018

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

Ухвала від 27.06.2018

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні