Ухвала
від 21.06.2012 по справі 801/5464/2012
БЕРДЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 801/5464/2012

УХВАЛА

про прийняття зустрічних позовних заяв

"21" червня 2012 р. м.Бердянськ

Суддя Бердянського міськрайонного суду Запорізької області Гагут Л. І. , розглянувши зустрічну позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр до ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, зустрічну позовну заяву ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр , ОСОБА_3, ОСОБА_2, ОСОБА_4, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, встановлення на земельну ділянку сервітуту, зустрічну позовну заяву ОСОБА_4 до товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр , ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, встановлення на земельну ділянку сервітуту, зустрічну позовну заяву ОСОБА_2 до товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр , ОСОБА_1, ОСОБА_3, ОСОБА_4, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, встановлення на земельну ділянку сервітуту,

ВСТАНОВИЛА:

В травні 2012 року ОСОБА_3 звернулась до суду з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр , ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_4, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, встановлення на земельну ділянку сервітуту.

Провадження у цій справі відкрито 11 червня 2012 року та справу призначено до судового розгляду на 22 червня 2012 року.

20 червня 2012 року відповідачі ТОВ Вініюр , ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_4, подали до суду вищезазначені зустрічні позовні заяви.

Форма і зміст поданих відповідачами зустрічних позовних заяв відповідають вимогам ст.ст. 119,120 ЦПК України.

В силу ст. 123 ЦПК України, зустрічний позов приймається до спільного розгляду з первісним позовом, якщо обидва позови взаємопов'язані і спільний їх розгляд є доцільним, зокрема, коли вони виникають з одних правовідносин, або коли вимоги за позовами можуть зараховуватися, або коли задоволення зустрічного позову може виключити повністю або частково задоволення первісного позову.

Пред'явлені первісний та зустрічні позови виникають з одних цивільних правовідносин, регулюються нормами ЦК України.

Керуючись ст.ст. 122, 123-124 ЦПК України,

УХВАЛИЛА:

Зустрічну позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр до ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, зустрічну позовну заяву ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр , ОСОБА_3, ОСОБА_2, ОСОБА_4, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, встановлення на земельну ділянку сервітуту, зустрічну позовну заяву ОСОБА_4 до товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр , ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, встановлення на земельну ділянку сервітуту, зустрічну позовну заяву ОСОБА_2 до товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр , ОСОБА_1, ОСОБА_3, ОСОБА_4, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, встановлення на земельну ділянку сервітуту, прийняти до свого провадження і об'єднати в одне провадження з первісним позовом ОСОБА_3 до товариства з обмеженою відповідальністю Вініюр , ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_4, про припинення права спільної часткової власності, виділення в натурі частки з майна, що є спільною частковою власністю, визнання права власності на цілий об'єкт нерухомості, встановлення на земельну ділянку сервітуту.

Призначити справу до судового розгляду на 14 годину 00 хвилин 22 червня 2012 року в кабінеті № 2 приміщення суду: м. Бердянськ, вул. Червона, б.38.

Копії зустрічних позовних заяв з додатками надіслати відповідачам, роз'яснивши, що вони мають право подати до суду письмове заперечення проти зустрічних позовів.

Відповідно до ч. 3 ст. 131 ЦПК, сторони до початку розгляду справи по суті зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_5

СудБердянський міськрайонний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення21.06.2012
Оприлюднено02.08.2018
Номер документу75634003
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —801/5464/2012

Рішення від 15.08.2012

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Гагут Л. І.

Ухвала від 21.06.2012

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Гагут Л. І.

Ухвала від 11.06.2012

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Гагут Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні