Ухвала
від 01.08.2018 по справі 600/575/18
КОЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 600/575/18

Справа № 2-о/600/62/2018

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

01 серпня 2018 року Козівський районний суду Тернопільської області у складі судді Чорного І.А., при вирішенні питання про відкриття провадження в справі за заявою ОСОБА_1, заінтересована особа - Кривенська сільська рада Козівського району Тернопільської області про встановлення фактів, що мають юридичне значення,

В С Т А Н О В И В:

Заява ОСОБА_1, заінтересована особа - Кривенська сільська рада Козівського району Тернопільської області про встановлення фактів, що мають юридичне значення, подана з додержанням вимог, викладених у статтях 175, 177, 315, 316 ЦПК України.

Дана справа підсудна. Козівському районному суду Тернопільської області. Підстав для повернення заяви, відмови у відкритті провадження у справі та залишення заяви без розгляду немає.

Враховуючи положення ст.ст. 19, 293 ЦПК України, суд вважає, що справа підлягає розгляду за правилами окремого провадження.

Також ОСОБА_1 в прохальній частині заяви просила викликати в судове засідання свідків ОСОБА_2 та ОСОБА_3, що проживають за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1.

Частинами першою - третьою статті 91 Цивільного процесуального кодексу України передбачено, що виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім'я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. Заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання, а якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, - до початку першого судового засідання у справі.

Як визначено частиною четвертою статті 91 Цивільного процесуального кодексу України , в ухвалі про відкриття провадження у справі або в іншій ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про задоволення клопотання щодо виклику свідків.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 19, 91, 187, 293, 315, 316, 318 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 (місце проживання: 47670, с. Криве Козівського району Тернопільської області), заінтересована особа - Кривенська сільська рада Козівського району Тернопільської області (с. Криве Козівського району Тернопільської області) про встановлення фактів, що мають юридичне значення.

Розглянути справу за правилами окремого провадження та призначити судове засідання в приміщенні Козівського районного суду Тернопільської області (смт. Козова, вул. Гвардійська, 4, Козівського району, Тернопільської області) на 10 год. 00 хв. 23 серпня 2018 року.

У судове засідання викликати заявника та заінтересовану особу.

Клопотання ОСОБА_1 про виклик в судове засідання свідків задовольнити. Викликати в судове засідання свідків ОСОБА_2 та ОСОБА_3 (с. Криве Козівського району Тернопільської області).

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Копії даної ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до апеляційного суду Тернопільскої області шляхом подання апеляційної скарги протягом 15 (п'ятнадцяти) днів з дня її проголошення лише в частині недотриманням правил підсудності. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди ( п.п.15.5 п. 15 Розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України в редакції, що набрала чинності 15 грудня 2017 року).

Суддя: І.А.Чорний

СудКозівський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення01.08.2018
Оприлюднено03.08.2018
Номер документу75652034
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —600/575/18

Рішення від 23.08.2018

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Чорний І. А.

Рішення від 23.08.2018

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Чорний І. А.

Ухвала від 01.08.2018

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Чорний І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні