Ухвала
від 03.08.2018 по справі 904/3468/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Володимира Винниченка 1, м. Дніпро, 49600

E-mail: inbox@dp.arbitr.gov.ua, тел. (056) 377-18-49, fax (056) 377-38-63

УХВАЛА

про прийняття заяви про відкриття

провадження у справі про банкрутство

03.08.2018м. ДніпроСправа № 904/3468/18

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Калиниченко Л.М.

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", м.Дніпро

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", 49000, м.Дніпро, Центральний район, пр. О.Поля, буд. 82-Г, код ЄДРПОУ 37150703

про визнання банкрутом

Представники: не викликались

Суть справи:

05.04.2018р. протоколом загальних зборів Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", м.Дніпро (далі - боржник) вирішено припинити діяльність боржника шляхом ліквідації та призначити ліквідатором Розумовського Олексія Андрійовича.

Протоколом загальних зборів Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", м.Дніпро №02/08-18 від 02.08.2018р. припинено повноваження ліквідатора Розумовського О.А. та призначено новим ліквідатором Талана Ростислава Григоровича.

Вказаним вище протоколом також прийнято рішення звернення голови ліквідаційної комісії (ліквідатора) Талана Ростислава Григоровича до суду з заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство відповідно до ст.95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Після прийняття рішення про ліквідацію голова ліквідаційної комісії (ліквідатор) встановив недостатність активів боржника для задоволення вимог кредиторів.

Голова ліквідаційної комісії (ліквідатор) Талана Ростислава Григоровича 02.08.2018р. звернувся до господарського суду Дніпропетровської області з заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", 49000, м.Дніпро, Центральний район, пр. О.Поля, буд. 82-Г, код ЄДРПОУ 37150703.

Підстав для відмови у прийнятті чи повернення заяви без розгляду не встановлено; поданих матеріалів достатньо для прийняття заяви до розгляду в підготовчому засіданні.

Відповідно до ст. 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" за результатами розгляду заяви про порушення справи про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарський суд визнає боржника, який ліквідується, банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру, призначає ліквідатора в порядку, встановленому цим Законом для призначення розпорядника майна.

Цією ж статтею передбачено, що обов'язки ліквідатора можуть бути покладені на голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) незалежно від наявності у нього статусу арбітражного керуючого.

Оскільки кандидатура розпорядника майна згідно зі ст. 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визначається судом із застосуванням автоматизованої системи з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України, господарський суд здійснив електронний запит і отримав кандидатуру арбітражного керуючого Юрченко Ольги Миколаївни, свідоцтво № 222 від 26.02.13р. для виконання повноважень ліквідатора по даній справі.

Відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" арбітражний керуючий Юрченко О.М. протягом трьох днів повинна надати суду заяву на участь у даній справі, свідоцтво на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), договір страхування ризиків діяльності арбітражного керуючого, відомості щодо організаційних та технічних можливостей виконувати обов'язки ліквідатора та інші обставини, які свідчать про здатність арбітражного керуючого належним чином виконувати передбачені Законом обов'язки.

Враховуючи викладене, слід прийняти заяву голови ліквідаційної комісії (ліквідатора) Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", 49000, м.Дніпро, Центральний район, пр. О.Поля, буд. 82-Г, код ЄДРПОУ 37150703 про відкриття провадження у справі для розгляду у підготовчому судовому засіданні, визнавши обов'язкову явку у судове засідання засновника боржника, голову ліквідаційної комісії (ліквідатора), арбітражного керуючого Юрченко О.М., витребувати необхідні для розгляду справи документи.

Керуючись ст.ст. 2, 9, 12, 95, 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву голови ліквідаційної комісії Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", м.Дніпро про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", 49000, м.Дніпро, Центральний район, пр. О.Поля, буд. 82-Г, код ЄДРПОУ 37150703 до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 09.08.2018р. об 09:50год. в приміщенні господарського суду, зал судового засідання № 3-402 .

Зобов'язати надати суду:

- голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", м.Дніпро до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду: оригінали документів, доданих до заяви про порушення справи про банкрутство (для огляду у підготовчому засіданні), аудиторський висновок за результатами фінансово - господарської діяльності, документальні докази недостатності майна боржника для задоволення вимог кредиторів, документальні докази дотримання боржником порядку ліквідації юридичної особи відповідно до законодавства України, відомості щодо організаційних та технічних можливостей виконувати обов'язки ліквідатора та інші обставини, які свідчать про здатність голови ліквідаційної комісії (ліквідатора) належним чином виконувати передбачені Законом обов'язки.

- Центральний відділ державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області - довідку про наявність виконавчих документів на виконанні відносно Товариства з обмеженою відповідальністю "ДРІНК ДІСТРІБУШН СІСТЕМ", 49000, м.Дніпро, Центральний район, пр. О.Поля, буд. 82-Г, код ЄДРПОУ 37150703; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

- учасника Розумовського Олексія Андрійовича - до дати проведення підготовчого засідання надати суду письмові пояснення щодо прийняття та підписання рішення щодо ліквідації підприємства боржника.

- арбітражного керуючого Юрченко О.М. протягом трьох днів - надати суду заяву на участь у даній справі, свідоцтво на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), договір страхування ризиків діяльності арбітражного керуючого, відомості щодо організаційних та технічних можливостей виконувати обов'язки ліквідатора та інші обставини, які свідчать про здатність арбітражного керуючого належним чином виконувати передбачені Законом обов'язки.

Визнати обов'язковою явку в підготовче засідання голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) Талана Р.Г. та арбітражного керуючого Юрченко О.М.

Копію ухвали надіслати боржнику, Центральному ВДВС Дніпропетровського МУЮ, Відділу реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців управління в сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровського міської ради, арбітражному керуючому Юрченко О.М.

Ухвала набирає законної сили з моменту її винесення.

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\

Суддя Л.М. Калиниченко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення03.08.2018
Оприлюднено06.08.2018
Номер документу75692839
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —904/3468/18

Ухвала від 08.11.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 31.10.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 11.10.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 24.09.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 24.09.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 28.08.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Постанова від 17.08.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 09.08.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 03.08.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні