Ухвала
від 30.07.2018 по справі 443/1228/18
ЖИДАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №443/1228/18

Провадження № 2/443/998/18

У Х В А Л А

/про закінчення підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду/

30 липня 2018 року Жидачівський районний суд Львівської області

в складі: головуючої-судді ОСОБА_1,

з участю секретаря судового засідання Рибакової І.І.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Жидачів цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_2 до Соколівської сільської ради Жидачівського району Львіської області про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом, -

В С Т А Н О В И В:

позивач звернулася до суду з заявою, якою просить суд ухвалити рішення, яким визнати право власності на житловий будинок з господарськими будівлями по вул. Перемоги, 13 в с. Ходорківці Жидачівського району Львівської області та земельні ділянки для ведення сільського виробництва загальною площею 2,6921 гектари, розташовані на території Соколівської сільської ради Жидачівського району Львівської області в порядку спадкування за заповітом.

Ухвалою судді Жидачівського районного суду Львівської області від 18 червня 2018 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_2 до Соколівської сільської ради Жидачівського району Львіської області про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом. Справу призначено до підготовчого засідання на 30 липня 2018 року.

Сторони подали заяву, якою просять розгляд справи проводити за їх відсутності, позовні вимоги підтримують.

Проаналізувавши заяви сторін та матеріали цивільної справи, суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Зобов'язати учасників справи подати докази на обґрунтування обставин, які в підготовчому судовому засіданні визначені такими, які підлягають встановленню, до початку розгляду справи по суті. При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України . Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Оскільки розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Керуючись ст. ст. 197-198 , 200 ЦПК України , суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження в справі за позовною заявою ОСОБА_2 до Соколівської сільської ради Жидачівського району Львіської області про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 07 серпня 2018 року о 08:40 год. в приміщенні Жидачівського районного суду Львівської області за адресою: Львівська область, м. Жидачів, вул. Я. Мудрого, 20.

Про дату, час і місце проведення судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.І. Ціпивко

Дата ухвалення рішення30.07.2018
Оприлюднено09.08.2018
Номер документу75702950
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом

Судовий реєстр по справі —443/1228/18

Рішення від 03.04.2019

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

Коліщук З. М.

Ухвала від 30.07.2018

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

Ціпивко І. І.

Ухвала від 18.07.2018

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

Ціпивко І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні