Ухвала
від 05.07.2018 по справі 741/778/18
НОСІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер № 741/778/18

Номер провадження 2/741/454/18

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

05 липня 2018 року м. Носівка

Носівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого - судді Дикого В.М.,

з участю секретаря с/з ОСОБА_1,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до приватного підприємства Агропрогрес про розірвання договору оренди землі,

УСТАНОВИВ:

Ухвалою Носівського районного суду від 01 червня 2018 року відкрито провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до приватного підприємства Агропрогрес про розірвання договору оренди землі.

На виконання вимог ст. 196 ЦПК України судом проводиться підготовче судове засідання. У підготовчому судовому засіданні було здійснено визначені у ч. 2 ст. 197 ЦПК України дії, необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті.

У підготовче судове засідання позивач не з'явилася, але направила до суду заяву, у якій просила розглянути справу за її відсутності.

У підготовче судове засідання представник позивача не з'явився, але направив до суду заяву, у якій просив розглянути справу за його відсутності та відсутності позивача.

Представник відповідача у підготовче судове засідання не з'явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином шляхом направлення повістки про виклик до суду за місцем реєстрації, про поважні причини неявки до суду не повідомив, не просив про відкладення підготовчого судового засідання, надіслав до суду відзив на позовну заяву.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Установлено, що до судового розгляду спір по справі не врегульований.

Заяв та клопотань, які перешкоджають призначенню справи до судового розгляду по суті, у підготовчому судовому засіданні не подано.

У ході підготовчого судового засідання визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги, вирішено питання про склад учасників справи.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст. 34 ЦПК України, відсутні.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 197, 200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до приватного підприємства Агропрогрес про розірвання договору оренди землі до судового розгляду по суті о 09 год. 30 хв. 20 серпня 2018 року в приміщенні Носівського районного суду Чернігівської області за адресою: м. Носівка Чернігівської області, вул. Суворова, 28.

Судовий розгляд здійснюватиметься суддею одноособово у відкритому судовому засіданні.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її оголошення.

Суддя В.М. Дикий

СудНосівський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення05.07.2018
Оприлюднено09.08.2018
Номер документу75766325
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —741/778/18

Ухвала від 09.07.2019

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Киреєв О. В.

Рішення від 20.08.2018

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Дикий В. М.

Ухвала від 05.07.2018

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Дикий В. М.

Ухвала від 01.06.2018

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Дикий В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні