Ухвала
від 08.08.2018 по справі 1840/3023/18
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

08 серпня 2018 р. Справа № 1840/3023/18

Суддя Сумського окружного адміністративного суду Опімах Л.М., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Глухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області про визнання дій неправомірними, зобов'язання вчинити дії, -

В С Т А Н О В И В:

До Сумського окружного адміністративного суду звернувся ОСОБА_1 з адміністративним позовом до Глухівського міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області про визнання неправомірними дій в.о. начальника Глухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області та зобов'язання зняти арешт з нерухомого майна - однієї третьої частини квартири за адресою: АДРЕСА_1, власник: ОСОБА_1, що був накладений постановою про арешт майна та оголошення заборони його відчуження від 22.10.2009 р. Відділом державної виконавчої служби Глухівського міськрайонного управління юстиції, зареєстрований у Єдиному реєстрі заборон відчуження об'єктів нерухомого майна під № 9172714 від 17.07.2018 р.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 171 Кодексу адміністративного судочинства України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтями 160, 161, 172 цього Кодексу.

Поданий адміністративний позов підлягає залишенню без руху, оскільки поданий з порушенням п. 4 ч. 5 ст. 160 КАС України, відповідно до якого в позовній заяві зазначається зміст позовних вимог і виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги.

У даному випадку позивач просить суд визнати неправомірними дії в.о. начальника Глухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області, проте не зазначає, які саме дії в.о. начальника Глухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області він просить визнати протиправними.

За таких обставин заявнику належить вказати, якими саме діями в.о. начальника Глухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області було порушено його права та інтереси.

Відповідно до ч. 1 ст. 169 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтями 160, 161 цього Кодексу, протягом п'яти днів з дня подання позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Керуючись ст. 169, п. 3 ч. 1 ст. 171 КАС України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Глухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області про визнання дій неправомірними, зобов'язання вчинити дії - залишити без руху.

Надати позивачу 10-денний строк для усунення недоліків позовної заяви з дня вручення йому ухвали про залишення позовної заяви без руху.

У разі неусунення позивачем недоліків позовної заяви у встановлений судом строк позовна заява буде повернута позивачу.

Копію даної ухвали направити особі, що звернулась із адміністративним позовом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М. Опімах

Дата ухвалення рішення08.08.2018
Оприлюднено10.08.2018
Номер документу75773365
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій неправомірними, зобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —1840/3023/18

Рішення від 13.09.2018

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

Л.М. Опімах

Ухвала від 05.09.2018

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

Л.М. Опімах

Ухвала від 08.08.2018

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

Л.М. Опімах

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні