Ухвала
від 08.08.2018 по справі 700/556/18
ЛИСЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

Справа № 700/556/18

Номер провадження 2/700/340/18

"08" серпня 2018 р. Суддя Лисянського районного суду Черкаської області Добриднюк Н.О., розглянувши матеріали цивільної справи №2/700/340/18 за позовом ОСОБА_1 (жителя: м.Київ, про-т Миру,13в, кв.22) до Почапинської сільської ради Лисянського району Черкаської області (місце знаходження: с.Почапинці Лисянського району Черкаської області) про визнання права власності на спадкове майно,

ВСТАНОВИЛА:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Почапинської сільської ради Лисянського району Черкаської області про визнання права власності на спадкове майно .

Вирішуючи питання про відкриття провадження у справі суддя встановила, що позов поданий і оформлений у порядку, встановленому ст. 175 ЦПК України , підстав для відмови у відкритті провадження по справі, повернення позову чи залишення його без розгляду немає.

Під час відкриття провадження у справі суддя вирішила, що вказаний спір підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого засідання.

Керуючись ст. 19, 27, 187 ЦПК України, суддя-

У Х В А Л И ЛА:

Прийняти позовну заяву до розгляду.

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Почапинської сільської ради Лисянського району Черкаської області про визнання права власності на спадкове майно.

Розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження з викликом сторін.

Проведення підготовчого засідання призначити на 04 вересня 2018 року о 11 годині 30 хвилин в залі суду Лисянського районного суду Черкаської області за адресою смт. Лисянка, вул. Незалежності, 4 Черкаської області.

Копію позовної заяви та доданих документів направити учасникам справи.

Відповідач має право у строк 15 днів з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі надіслати суду відзив на позовну заяву разом з доказами, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову. Зобов'язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу, а також третім особам.

Роз'яснити положення ч.4 та ч.8 ст.178 ЦПК України , що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач має право подати відповідь на відзив у строк 5 днів з дня вручення йому відзиву на позовну заяву.

Роз'яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду та наданням суду документів, що підтверджують надіслання (наданням) відповіді відповідачу.

Відповідач має право подати заперечення на відповідь у строк 5 днів з дня вручення йому заперечень на відповідь.

Роз'яснити відповідачу, що копія заперечення та доданих до неї документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду та наданням суду документів, що підтверджують надіслання (наданням) заперечень позивачу.

Позивач має право заявити клопотання про розгляд справи за правилами спрощеного провадження , якщо такий розгляд допускається ЦПК України.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: court.gov.ua/sud2311/.

Ухвала може бути оскаржена щодо недотримання правил підсудності протягом п'ятнадцяти днів до апеляційного суду Черкаської області,в іншій частині оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя -

СудЛисянський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення08.08.2018
Оприлюднено10.08.2018
Номер документу75785998
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —700/556/18

Ухвала від 24.10.2018

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Добриднюк Н. О.

Ухвала від 08.08.2018

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Добриднюк Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні