Ухвала
від 16.08.2018 по справі 814/908/18
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про прийняття справи до провадження

16 серпня 2018 року ЛуцькСправа № 814/908/18

Волинський окружний адміністративний суд у складі судді Денисюка Р.С., одержавши адміністративну справу за позовом Головного управління ДФС у Миколаївській області до Товариства з обмеженою відповідальністю “Южанка ЛТД” про накладення арешту на кошти та інші цінності,

ВСТАНОВИВ:

Головне управління ДФС у Миколаївській області (54001, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6) звернулося до Товариства з обмеженою відповідальністю “Южанка ЛТД” (45000, Волинська область, м. Ковель, вул. Театральна, 18) про накладення арешту на кошти та інші цінності, що знаходяться у банку, достатні для стягнення податкового боргу.

Ухвалою судді Миколаївського окружного адміністративного суду від 07.05.2018 відкрито провадження у справі та ухвалено розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження.

Ухвалою цього ж суду від 17.07.2018 дану справу передано за підсудністю до Волинського окружного адміністративного суду.

13.08.2018 вказана адміністративна справа надійшла до Волинського окружного адміністративного суду та автоматизованою системою документообігу суду визначено суддю для її розгляду.

Згідно із частинами першою, другою статті 30 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) спори між адміністративними судами щодо підсудності не допускаються. Адміністративна справа, передана з одного адміністративного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 29 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження адміністративним судом, до якого вона надіслана.

З урахуванням наведеного, дану адміністративну справу необхідно прийняти до провадження.

Відповідно до приписів статей 12, 257, 262 КАС України та враховуючи характер спірних правовідносин, предмет доказування та склад учасників, а також інші обставини, які мають значення для вирішення даної справи, суд дійшов висновку про розгляд адміністративної справи в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи.

Керуючись статтями 30, 248, 257, 262 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження адміністративну справу за позовом Головного управління ДФС у Миколаївській області до Товариства з обмеженою відповідальністю “Южанка ЛТД” про накладення арешту на кошти та інші цінності.

Судовий розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження суддею одноособово без повідомлення (виклику) учасників справи.

Зобов'язати позивача – Головне управління ДФС у Миколаївській області надати суду в п'ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали документи, що підтверджують наявність у власності відповідача майна та його балансову вартість (за наявності), рішення про застосування адміністративного арешту майна платника податків, а також зворотній бік облікової картки платника податків з податку на додану вартість станом на даний час.

Встановити учасникам справи строк для подання заяв по суті справи, доказів, а також заяв, клопотань і заперечень - п'ятнадцять днів з дня вручення цієї ухвали, та роз'яснити, що відзив на позовну заяву (відзив), відповідь на відзив та заперечення повинні відповідати вимогам частин другої - четвертої статті 162 КАС України, а письмові докази подаються безпосередньо до суду в оригіналі або належним чином засвідченій копії з дотриманням вимог статей 79, 94 КАС України.

Повідомити учасників справи, що інформацію по справі, що розглядається, вони можуть отримати за такою веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://court.gov.ua/sud0370/.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не може бути оскаржена.

Суддя                     Р.С. Денисюк

          

Дата ухвалення рішення16.08.2018
Оприлюднено21.08.2018
Номер документу75900955
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення арешту на кошти та інші цінності

Судовий реєстр по справі —814/908/18

Рішення від 04.10.2018

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Денисюк Руслан Степанович

Ухвала від 16.08.2018

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Денисюк Руслан Степанович

Ухвала від 17.07.2018

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Біоносенко В. В.

Ухвала від 21.06.2018

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Біоносенко В. В.

Ухвала від 07.05.2018

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Біоносенко В. В.

Ухвала від 16.04.2018

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Біоносенко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні