Ухвала
від 23.08.2018 по справі 664/2369/18
ЦЮРУПИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

23.08.2018

Справа № 664/2369/18

Провадження № 2/664/1319/18

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

23 серпня 2018 року м. Олешки Херсонської області

Суддя Цюрупинського районного суду Херсонської області Яценко О.М., дослідивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Виноградівської сільської ради Олешківського району, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, відділ реєстрації актів цивільного стану Голопристанського районного управління юстиції, про встановлення факту, що має юридичне значення, та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом,-

встановив:

ОСОБА_1, яка проживає за адресою: Херсонська обл.., Олешківський район, с. Привітне, вул.. Миру, буд. 17, звернулася до суду з позовом до Виноградівської сільської ради Олешківського району, яка розташована за адресою: Херсонська обл.., Олешківський район, с. Виноградове, вул.. Ларіонова, буд. 7, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, відділ реєстрації актів цивільного стану Голопристанського районного управління юстиції, який розташований за адресою: Херсонська обл.., м. Г. Пристань, вул.. Горького, буд. 20, про встановлення факту, що має юридичне значення, та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом з підстави того, що у паспорті та у свідоцтві про укладення шлюбу було зазначено різні по батькові її померлого чоловіка, що перешкоджає їй здійснити свої спадкові права.

Матеріали позовної заяви відповідають вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Керуючись ст.ст. 13, 19, 187, 189 ЦПК України, суддя

постановив:

Відкрити загальне позовне провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Виноградівської сільської ради Олешківського району, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, відділ реєстрації актів цивільного стану Голопристанського районного управління юстиції, про встановлення факту, що має юридичне значення, та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом.

Призначити у справі підготовче засідання, яке відбудеться 05.11.2018 року о 10-00 год. в приміщенні Цюрупинського районного суду Херсонської області, яке розташоване за адресою: 75100, Херсонська область, м. Олешки, вул. Поштова, буд. 48, каб. 210, з повідомленням учасників справи.

Відповідач протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву (заперечення проти позову) відповідно до ст. 178, 191 Цивільного процесуального кодексу України. Роз'яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачам повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу.

Третя особа протягом п'яти днів з дня отримання копії позовної заяви з додатками має право подати пояснення щодо позову або відзиву відповідно до ст. 181 ЦПК України. Роз'яснити третій особі, що копія пояснень та доданих до них документів іншим учасникам повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) пояснень до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання) пояснень іншим учасникам.

Роз'яснити, що у випадку ненадання відзиву та доказів на підтвердження обставин на які в ньому здійснюється посилання справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Копію зазначеної ухвали направити позивачу.

Копію зазначеної ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документами направити відповідачу, третій особі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою Цюрупинського районного суду Херсонської області: http://cr.ks.court.gov.ua .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного суду Херсонської області протягом 15 (п'ятнадцяти) днів з дня її складення з приводу відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності через Цюрупинський районний суд Херсонської області.

Суддя підпис ОСОБА_2

Згідно з оригіналом.

Суддя Яценко О.М.

СудЦюрупинський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення23.08.2018
Оприлюднено24.08.2018
Номер документу76042427
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —664/2369/18

Ухвала від 31.01.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

Рішення від 23.01.2019

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

Ухвала від 05.11.2018

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

Ухвала від 23.08.2018

Цивільне

Цюрупинський районний суд Херсонської області

Яценко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні