Ухвала
від 28.08.2018 по справі 804/3179/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

28 серпня 2018 рокусправа № 804/3179/18

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів: судді-доповідача Білак С.В., суддів: Шальєвої В.А., Юрко І.В., перевіривши у м. Дніпрі апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю "Даш-Бент Інвест" на ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 14 червня 2018 р. (головуючий суддя у 1 інстанції - Кадникова Ганна Володимирівна) в адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "УКРБЕНТ", Дочірнього підприємства "Компанія Інтерсервіс" до Маломихайлівської сільської ради Покровського району Дніпропетровської області (Виконавчий комітет), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "Даш-Бент Інвест" про визнання протиправними та скасування реєстраційних дій, -

в с т а н о в и в:

До Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду 23 липня 2018 р. надійшла апеляційна скарга Товариства з обмеженою відповідальністю " Даш-Бент Інвест" на ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 14 червня 2018 р. в адміністративній справі №804/3179/18 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "УКРБЕНТ", Дочірнього підприємства "Компанія Інтерсервіс" до Маломихайлівської сільської ради Покровського району Дніпропетровської області (Виконавчий комітет), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "Даш-Бент Інвест" про визнання протиправними та скасування реєстраційних дій.

Ухвалою судді-доповідача від 30.07.2018 року апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю "Даш-Бент Інвест" залишено без руху, встановлено строк для усунення недоліків апеляційної скарги протягом десяти днів з наступного дня після отримання копії цієї ухвали.

У встановлений судом строк апелянт надав до суду заяву про поновлення строку на апеляційне оскарження, разом з доказами підтверджуючими поважність причин пропуску строку. В обґрунтування заяви зазначив, що на підставі договору, укладеного апелянтом з Юридичною компанією "Стайлінг", остання отримує кореспонденцію товариства. Оскаржувану ухвалу компанія отримала 27 червня 2018 року, а безпосередньо апелянтом 04.07.2018 року, на підтвердження чого надано відповідні документи.

Відповідно до ч.1 ст.121 КАС України суд за заявою учасника справи поновлює пропущений процесуальний строк, встановлений законом, якщо визнає причини його пропуску поважними, крім випадків, коли цим Кодексом встановлено неможливість такого поновлення.

Розглянувши заяву апелянта, колегія суддів прийшла до висновку про обґрунтованість та поважність причин пропуску строку на звернення з апеляційною скаргою наведених у заяві та підтвердження їх належними доказами, а тому суд вирішив поновити Товариству з обмеженою відповідальністю "Даш-Бент Інвест" строк на апеляційне оскарження ухвали Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 14.06..2018 року у справі №804/3179/18.

Таким чином, апелянт своєчасно виконав вимоги вищезазначеної ухвали, що є підставою для відкриття апеляційного провадження.

Апеляційна скарга відповідає вимогам ст.296 КАС України, підстави для залишення апеляційної скарги без руху, повернення апеляційної скарги чи відмови у відкритті апеляційного провадження відсутні, тому на підставі ст. ст. 121, 300 КАС України, суд,-

у х в а л и в:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Даш-Бент Інвест" про поновлення строку на апеляційне оскарження - задовольнити.

Поновити Товариству з обмеженою відповідальністю "Даш-Бент Інвест" строк на апеляційне оскарження ухвали Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 14.06..2018 року у справі №804/3179/18.

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю " Даш-Бент Інвест" на ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 14 червня 2018 р. (головуючий суддя у 1 інстанції - Кадникова Ганна Володимирівна) в адміністративній справі № 804/3179/18 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "УКРБЕНТ", Дочірнього підприємства "Компанія Інтерсервіс" до Маломихайлівської сільської ради Покровського району Дніпропетровської області (Виконавчий комітет), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "Даш-Бент Інвест" про визнання протиправними та скасування реєстраційних дій.

Запропонувати учасникам справи протягом 10 днів з дати отримання даної ухвали подати до суду відзив на апеляційну скаргу разом з доказами надсилання (надання) його копії та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Розгляд справи здійснювати в приміщені Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду за адресою: м.Дніпро, вулиця Василя Жуковського, 23.

Копію ухвали про відкриття апеляційного провадження у справі разом з копією апеляційної скарги та доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Ухвала суду набирає законної сили 28 серпня 2018 року та оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач С.В. Білак

Судді В.А.Шальєва

І.В. Юрко

Дата ухвалення рішення28.08.2018
Оприлюднено29.08.2018
Номер документу76087560
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними та скасування реєстраційних дій

Судовий реєстр по справі —804/3179/18

Рішення від 19.10.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кадникова Ганна Володимирівна

Постанова від 26.09.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 28.08.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 28.08.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 30.07.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 14.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кадникова Ганна Володимирівна

Ухвала від 08.05.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кадникова Ганна Володимирівна

Ухвала від 10.05.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кадникова Ганна Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні