Ухвала
від 03.09.2018 по справі 826/13576/17
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа № 826/13576/17

УХВАЛА

03 вересня 2018 року м. Київ

Колегія суддів Київського апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Ключковича В.Ю. та суддів Губської О.А., Літвіної Н.М., перевіривши матеріали апеляційної скарги Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві на рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 01 лютого 2018 року у справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Українське промислове товариство" до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Державного реєстратора юридичних формувань приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Скляр Оксани Станіславівни про визнання протиправними дій, зобов'язання вчинити дії,-

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва від 01 лютого 2018 року адміністративний позов задоволено.

На вказане рішення суду відповідачем подано апеляційну скаргу.

Частиною 1 ст. 300 КАС України, передбачено, що за відсутності підстав для залишення апеляційної скарги без руху, повернення апеляційної скарги чи відмови у відкритті апеляційного провадження суд апеляційної інстанції постановляє ухвалу про відкриття апеляційного провадження у справі.

Згідно п. 3 ч. 1 ст. 299 КАС України , суд апеляційної інстанції відмовляє у відкритті апеляційного провадження у справі, якщо є постанова про залишення апеляційної скарги цієї самої особи без задоволення або ухвала про відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою цієї особи на це саме судове рішення.

З матеріалів справи встановлено, що ухвалою судді Київського апеляційного адміністративного суду від 21 серпня 2018 року відмовлено у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві на рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 01 лютого 2018 року у справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Українське промислове товариство" до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Державного реєстратора юридичних формувань приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Скляр Оксани Станіславівни про визнання протиправними дій, зобов'язання вчинити дії.

21 серпня 2018 року Державна податкова інспекція у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві повторно подала апеляційну скаргу, в якій просить скасувати рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 01 лютого 2018 року, прийняти нове рішення, яким у задоволенні адміністративного позову відмовити повністю.

Вказана ухвала судді Київського апеляційного адміністративного суду від 21 серпня 2018 року про відмову у відкритті провадження, як вбачається з даних офіційного сайту ЄДРСР станом на 09 годину 30 хвилин 03 вересня 2018 року не оскаржена, отже, така є чинною.

Зважаючи на наявність в матеріалах справи ухвали Київського апеляційного адміністративного суду від 21 серпня 2018 року про відмову у відкритті апеляційного провадження, застосуванню підлягає п.3 ч.1 ст.299 КАС України, згідно якого суд апеляційної інстанції відмовляє у відкритті апеляційного провадження, якщо є ухвала про відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою.

Керуючись ст.ст. 243, 248, 299, 300, 328 КАС України, -

УХВАЛИВ :

У відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві на рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 01 лютого 2018 року у справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Українське промислове товариство" до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Державного реєстратора юридичних формувань приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Скляр Оксани Станіславівни про визнання протиправними дій, зобов'язання вчинити дії - відмовити.

Апеляційну скаргу разом із доданими до неї матеріалами повернути Державній податковій інспекції у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена протягом тридцяти днів шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду.

Суддя Ключкович В.Ю.

Судді Губська О.А.

Літвіна Н.М.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.09.2018
Оприлюднено04.09.2018
Номер документу76189865
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/13576/17

Ухвала від 04.02.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бившева Л.І.

Ухвала від 09.01.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бившева Л.І.

Ухвала від 12.11.2018

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Бєлова Людмила Василівна

Ухвала від 03.09.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Ключкович В.Ю.

Ухвала від 21.08.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Мєзєнцев Є.І.

Ухвала від 30.07.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Мєзєнцев Є.І.

Ухвала від 07.05.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Шипуліна Т.М.

Ухвала від 13.04.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Сорочко Є.О.

Ухвала від 02.04.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Сорочко Є.О.

Ухвала від 14.03.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Сорочко Є.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні