Ухвала
від 04.09.2018 по справі 826/9765/18
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

04 вересня 2018 року м. Київ № 826/9765/18

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі:

Головуючого судді Шейко Т.І.,

при секретарі судових засідань Хаюк К.С.

здійснюючи підготовче провадження в адміністративній справі

за позовомДержавного підприємства "Регіональні електричні мережі" доДержавної фіскальної служби України провизнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити дії В С Т А Н О В И В:

Державне підприємство Регіональні електричні мережі звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Державної фіскальної служби України, в якому просило:

- визнати бездіяльність Державної фіскальної служби України з не проведення перерахунку подвоєння картотеки електронного рахунку з СЕА ПДВ на суму 3056877,00 грн., яке виникло внаслідок незаконного подвійного проведення відповідачем Податкової декларації з податку на додану вартість Позивача - Державного підприємства Регіональні електричні мережі за жовтень 2015 року протиправною;

- зобов'язати Державну фіскальну службу України вчинити дії з анулювання подвоєння картотеки електронного рахунку в СЕА ПДВ на суму 3056877,00 грн. платника податків Позивача - Державного підприємства Регіональні електричні мережі .

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 23 червня 2018 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

В підготовче судове засідання 04 вересня 2018 року прибув представник позивача.

Представник відповідача в підготовче судове засідання не з'явився про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, клопотань про розгляд справи за відсутності уповноваженого представника чи відкладення розгляду справи не надходило.

Представник позивача позовні вимоги підтримав в повному обсязі та просив їх задовольнити.

Приписами статті 173 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Завданням підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до частин першої та другої статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суддею проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи.

Керуючись статтями 173, 183, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

1. Закрити підготовче провадження.

2. Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 18 жовтня 2018 року о 11:00 год .

Судове засідання відбудеться в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва за адресою: місто Київ, вулиця Болбочана Петра, 8, корп. 1, І поверх, зал судових засідань №1.

3. Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2670/.

Відповідно до частини другої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Кодексом адміністративного судочинства України не передбачено оскарження ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суддя Т.І. Шейко

Дата ухвалення рішення04.09.2018
Оприлюднено10.09.2018
Номер документу76270828
СудочинствоАдміністративне
Сутьзакриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті 04 вересня 2018 року м. Київ № 826/9765/18 Окружний адміністративний суд міста Києва у складі: Головуючого судді Шейко Т.І., при секретарі судових засідань Хаюк К.С. здійснюючи підготовче провадження в адміністративній справі за позовомДержавного підприємства "Регіональні електричні мережі" доДержавної фіскальної служби України провизнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —826/9765/18

Ухвала від 04.09.2022

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 17.08.2022

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Рішення від 03.04.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 04.09.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 23.06.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні