Ухвала
від 10.09.2018 по справі 751/6069/18
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/6069/18

Провадження №1-кс/751/2585/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 вересня 2018 року місто Чернігів

Слідчий суддяНовозаводського районногосуду м.Чернігова ОСОБА_1

секретар судового засідання ОСОБА_2

розглянувши клопотання слідчого відділу СУ ГУНП України в Чернігівській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів,

Встановив:

До суду з даним клопотанням звернувся слідчий, вказавши, що в нього в провадженні знаходяться матеріали кримінального провадження, внесені до ЄРДР за № 12018270200000224 від 19.07.2018, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 388 КК України.

З метою встановлення істини в кримінальному провадженні, швидкого, повного та неупередженого розслідування, прийняття об`єктивного рішення та враховуючи, що в матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що реєстраційна справа ТОВ Агрофірма « ІНФОРМАЦІЯ_1 », перебуває у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 , у органу досудового розслідування виникла необхідність отримати тимчасовий доступ до реєстраційної справи з можливістю її вилучення.

В судове засідання слідчий не з`явився, надіславши до суду заяву про розгляд справи без його участі.

Особа, у володінні якої знаходяться речі та документи, в судове засідання не з`явилася, про день та час слухання справи повідомлялася належним чином, про що свідчить телефонограма.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів, згідно ст. 107 КПК України, не здійснювалось.

Вивчивши матеріали справи, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про необхідність тимчасового доступу до документів з можливістю вилучення оригіналів документів реєстраційної справи ТОВ Агрофірма « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , зареєстроване за адресою: АДРЕСА_1 ), що перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 (ЄДРПОУ: НОМЕР_2 ; адреса: АДРЕСА_2 ), або за місцем їх фактичного знаходження, є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки дані відомості можуть бути використані як докази під час проведення досудового розслідування.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст.159-164, 166, 309 КПК України ,-

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого відділу СУ ГУНП України в Чернігівській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів - задовольнити.

Надати начальнику відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_5 ; заступнику начальника відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_6 ; заступнику начальника відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_7 ; старшому слідчому в ОВС відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_8 ; старшому слідчому в ОВС відділу СУ ГУНП в Чернігівській області майора поліції ОСОБА_9 ; старшому слідчому в ОВС відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_10 ; старшому слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_11 ; старшому слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_12 ; слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_13 ; старшому слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_14 ; старшому слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_15 ; старшому слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_16 ; слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_17 ; слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_18 ; слідчого відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_19 ; слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_3 ; слідчому відділу СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_20 дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів з можливістю вилучення оригіналів документів реєстраційної справи ТОВ Агрофірма « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , зареєстроване за адресою: АДРЕСА_1 ), що перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 (ЄДРПОУ: НОМЕР_2 ; адреса: АДРЕСА_2 ), або за місцем їх фактичного знаходження.

За відсутності оригіналів необхідних документів, надати їх завірені копії та документи, що обґрунтовують відсутність оригіналів.

На вимогу володільця особою, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, має бути залишено копію вилучених оригіналів документів. Копії документів, які вилучаються або оригінали яких вилучаються, виготовляються з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів.

Згідно вимог ч. 1 ст. 166 КПК України, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.09.2018
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу76347071
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —751/6069/18

Ухвала від 28.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 29.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 27.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 28.03.2019

Кримінальне

Чернігівський апеляційний суд

Заболотний В. М.

Ухвала від 28.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 26.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 21.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 21.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 20.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 18.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні