Ухвала
від 07.09.2018 по справі 310/6423/18
БЕРДЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 310/6423/18

2/310/2550/18

УХВАЛА

07 вересня 2018 рокум. Бердянськ

Суддя Бердянського міськрайонного суду Запорізької області Полянчук Б.І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, треті особи: приватне акціонерне товариство Бердянське підприємство теплових мереж , товариство з обмеженою відповідальністю Керуюча компанія Коменерго-Бердянськ про встановлення порядку утримання житлового приміщення,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулась з позовом до ОСОБА_2, ОСОБА_3, треті особи: ПрАТ Бердянське підприємство теплових мереж , ТОВ Керуюча компанія Коменерго-Бердянськ про встановлення порядку утримання житлового приміщення, а саме квартири №20, що знаходиться в будинку №16 в мікрорайоні військове містечко-2 в м. Бердянську Запорізької області.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження немає, тому вважаю, що є всі підстави для відкриття провадження по справі.

Керуючись ст.ст. 187, 260, 261, 354, 355 ЦПК України ,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 (Запорізька область, м. Бердянськ, мікрорайон Військове містечко-2АДРЕСА_1) до ОСОБА_2 (Запорізька область, м. Бердянськ, мікрорайон Військове містечко-2АДРЕСА_1), ОСОБА_3 (Запорізька область, м. Бердянськ, мікрорайон Військове містечко-2АДРЕСА_1), треті особи: приватне акціонерне товариство Бердянське підприємство теплових мереж (Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Морська, буд. 65/97), товариство з обмеженою відповідальністю Керуюча компанія Коменерго-Бердянськ (Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Італійська, буд. 103-а) про встановлення порядку утримання житлового приміщення.

Розглянути справу в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання 26.10.2018 року о 09 годині 30 хвилин в залі судових засідань №411 Бердянського міськрайонного суду Запорізької області.

Роз'яснити відповідачу його право надіслати суду відзив на позов до якого повинні бути додані документи, що підтверджують надіслання відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи на протязі п'ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб - адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України: http://court.gov.ua/fair/sud0801/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено ЦПК України.

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена в частині порушення правил підсудності.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного тексту ухвали.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена в день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

На підставі п. 15.5 Перехідних положень ЦПК України апеляційна скарга подається апеляційному суду через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване рішення.

Суддя

СудБердянський міськрайонний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення07.09.2018
Оприлюднено12.09.2018
Номер документу76367831
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —310/6423/18

Рішення від 28.02.2019

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Полянчук Б. І.

Рішення від 28.02.2019

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 07.09.2018

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Полянчук Б. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні