Ухвала
від 12.09.2018 по справі 520/11952/18
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 520/11952/18

Провадження № 1-кс/520/4133/18

УХВАЛА

12.09.2018 року м.Одеса

Слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , прокурора відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні клопотання прокурора відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 про проведення обшуку, -

ВСТАНОВИВ:

Згідно до клопотання в провадженні СУ ГУНП в Одеській області перебувають матеріали досудового розслідування внесені 14.09.2017 року до ЄРДР за № 12017160470003782 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ч.2 КК України, щодо організації невстановленими особами незаконного переправлення іноземних громадян через державний кордон України.

Як вбачається з клопотання, під час досудового розслідування, було встановлено, що група осіб із числа нелегальних мігрантів, а саме вихідців із Республіки В`єтнам в кількості 10-ти чоловік на початку серпня 2018 року, в обхід пунктів пропуска держаної прикордонної служби України прибули до міста Одеси. Як пізніше встановлено, всі вищезазначені особи оселились за адресою: АДРЕСА_1 (підвальне приміщення).

Слідчий звернувся до суду з клопотанням про проведення обшуку в нежитлових приміщеннях (машино місць) № НОМЕР_1 , НОМЕР_2 , та нежитлових приміщеннях № III/ НОМЕР_3 , III/ НОМЕР_4 , III/ НОМЕР_5 , III/ НОМЕР_6 за адресою: АДРЕСА_1 , за якими, згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, право власності не зареєстроване, мотивуючи клопотання наявністю достатніх підстав вважати, що за вказаною адресою можуть знаходитись документи за якими здійснюється незаконне переправлення осіб через державний кордон України, паспорти іноземних громадян, грошові кошти отримані від незаконної діяльності, печатки підприємств, установ та організацій, чорнові записи, мобільні телефони, комп`ютерна техніка, електронні носії інформації, договори про здійснення посередницької або спільної діяльності, а також кредитні та банківські картки, накладні, пасажирські квитки на будь-які вити пасажирського транспорту, інші документи та речі, що можуть мати суттєве доказове значення для встановлення дійсних обставин вчинення кримінального правопорушення, які необхідно розшукати в порядку проведення обшуку, а також виявлення осіб, які перебувають на території України без відповідних дозвільних документів.

Вивчивши клопотання та матеріали які обґрунтовують доводи клопотання, вислухавши думку прокурора, вважаю, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Як вбачається з клопотання, під час досудового розслідування, встановлено, що вказані в клопотанні речі та документи, а також особи, можуть знаходитись в нежитловихприміщеннях (машиномісць)№ 24, НОМЕР_2 ,та нежитлових приміщеннях № III/ НОМЕР_3 , III/ НОМЕР_4 , III/ НОМЕР_5 , III/ НОМЕР_6 за адресою: АДРЕСА_1 .

Згідно ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Вважаю, що прокурором у судовому засіданні надані матеріали досудового слідства, які свідчать про вчинене кримінальне правопорушення, відшукуванні речі і предмети можуть бути використані як докази та мають значення для всебічного, повного та об`єктивного розслідування кримінального провадження, а також можуть знаходитися за вказаною в клопотанні адресою.

Тобто прокурором доведено достатньо підстав, передбачених ч.5 ст.234 КПК України, для задоволення клопотання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 234, 235, 236, 369 ч.2, 370, 372 КПК України,

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора відділупрокуратури Одеськоїобласті ОСОБА_3 задовольнити.

Надати дозвіл прокурору відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 , слідчим СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_4 та ОСОБА_5 на проведення обшуку в нежитловихприміщеннях (машиномісць)№ НОМЕР_1 , НОМЕР_2 ,та нежитловихприміщеннях №III/ НОМЕР_3 ,III/ НОМЕР_4 ,III/ НОМЕР_5 ,III/ НОМЕР_6 заадресою: АДРЕСА_1 ,з метою відшукання та вилучення речей і документів, що підтверджують обставини злочину, а саме: документи за якими здійснюється незаконне переправлення осіб через державний кордон України, паспорти іноземних громадян, грошові кошти отримані від незаконної діяльності, печатки підприємств, установ та організацій, чорнові записи, мобільні телефони, комп`ютерна техніка, електронні носії інформації, договори про здійснення посередницької або спільної діяльності, а також кредитні та банківські картки, накладні, пасажирські квитки на будь-які вити пасажирського транспорту, інші документи та речі, що можуть мати суттєве доказове значення для встановлення дійсних обставин вчинення кримінального правопорушення, які необхідно розшукати в порядку проведення обшуку, а також виявлення осіб, які перебувають на території України без відповідних дозвільних документів.

Визначити строк дії ухвали тридцять днів з дня її постановлення, тобто до 12.10.2018 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.09.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу76441343
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —520/11952/18

Ухвала від 28.05.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Чалий І.С.

Ухвала від 02.05.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Чалий І.С.

Ухвала від 08.04.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Чалий І.С.

Рішення від 26.02.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сагайдак В.В.

Ухвала від 12.02.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сагайдак В.В.

Ухвала від 22.01.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сагайдак В.В.

Ухвала від 03.01.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сагайдак В.В.

Постанова від 26.10.2018

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тонконоженко М. М.

Ухвала від 12.09.2018

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тонконоженко М. М.

Ухвала від 12.09.2018

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тонконоженко М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні