Рішення
від 14.09.2018 по справі 567/411/18
ОСТРОЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

567/411/18

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 вересня 2018 року м. Острог

Острозький районний суд Рівненської області у складі:

головуючий суддя Венгерчук А.О.

секретар Стаднікова А.Г.

з участю прокурора Самолюка Я.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Острог цивільну справу за заявою заступника керівника Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області в інтересах держави в особі Бухарівської сільської ради Острозького району Рівненської області заінтересована особа: приватний нотаріус Острозького районного нотаріального округу Рівненської області про визнання спадщини відумерлою ,

вирішив:

заяву заступника керівника Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області в інтересах держави в особі Бухарівської сільської ради Острозького району Рівненської області (с.Бухарів вул. 1 Травня 1 Б, Острозького району Рівненської області, код ЄДРПОУ 04386930) заінтересована особа: приватний нотаріус Острозького районного нотаріального округу Рівненської області ( м.Острог проспект Незалежності 49-А Рівненської області) про визнання спадщини відумерлою задовольнити.

Визнати спадщину, що залишилась після смерті ОСОБА_1, який помер 11 грудня 2007 року та яка складається з земельної ділянки площею 2,67 га, згідно державного акта на право власності на земельну ділянку ЯА № 691494, яка розташована на території Бухарівської сільської ради Острозького району Рівненської області, відумерлою.

Передати земельну ділянку площею 2,67 га, вартістю 96659 гривень, розташовану на території Бухарівської сільської ради Острозького району Рівненської області, яка належала ОСОБА_1 на підставі державного акта на право власності на земельну ділянку ЯА № 691494, як відумерлу спадщину у власність територіальної громади в особі Бухарівської сільської ради Острозького району Рівненської області.

Апеляційна скарга на рішення суду подається до Апеляційного суду Рівненської області через Острозький районний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України .

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повний текст рішення буде складено 21 вересня 2018 року.

Суддя Острозького районного судуОСОБА_2

СудОстрозький районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення14.09.2018
Оприлюднено16.09.2018
Номер документу76459027
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —567/411/18

Рішення від 21.09.2018

Цивільне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Рішення від 14.09.2018

Цивільне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Ухвала від 14.05.2018

Цивільне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Ухвала від 03.04.2018

Цивільне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні