Ухвала
від 04.09.2018 по справі 2-а-1486/11
ОЛЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Олевський районний суд Житомирської області

Справа № 2-а-1486/11

УХВАЛА

іменем України

04 вересня 2018 року м. Олевськ

Суддя Олевського районного суду Житомирської області Стратович О.В., розглянувши в письмовому провадженні адміністративну справу за заявою ОСОБА_1 про виправлення помилки у виконавчому листі, -

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1, звернувся до суду із заявою про виправлення помилки у виконавчому листі, оскільки на підставі постанови Олевського районного суду Житомирської області у справі № 2-а-1486/2011 за його позовом до управління праці та соціального захисту населення Олевської районної державної адміністрації, управління Пенсійного фонду України в Олевському районі Житомирської області про перерахунок допомоги та доплати громадянам, які проживають на території радіоактивного забруднення, видано виконавчий лист в якому було допущено помилку, а саме помилково зазначено реєстраційний номер облікової картки платник податків «НОМЕР_1» , хоча фактично повинно бути зазначено «НОМЕР_2» .

Заявник в судове засідання не з'явився, надавши заяву про розгляд справи без його участі.

Представники відповідачів в судове засідання не з'явилися, з невідомих суду причин, хоча про день, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Неявка стягувача і боржника не є перешкодою для розгляду заяви.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає заяву ОСОБА_1, обґрунтованою та такою, що підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Так відповідно до ч.1 ст. 374 КАС України суд, який видав виконавчий документ, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформленні або видачі, чи визнати виконавчий документ таким, що не підлягає виконанню.

Суд, дослідивши матеріали справи, встановив, що у виконавчому листі, виданому на підставі постанови Олевського районного суду Житомирської області № 2-а-1486/2011 допущено помилку, НОМЕР_1» , хоча фактично повинно бути зазначено «НОМЕР_2» , яка підлягає виправленню.

Керуючись ст.374 КАС України, суд -

ПОСТАНОВИВ :

Заяву ОСОБА_1 про виправлення помилки у виконавчому листі - задовольнити.

Виправити помилку у виконавчому листі Олевського районного суду Житомирської області по адміністративній справі №2-а-1486/2011 за позовом ОСОБА_1 до управління праці та соціального захисту населення Олевської районної державної адміністрації, управління Пенсійного фонду України в Олевському районі Житомирської області про перерахунок допомоги та доплати громадянам, які проживають на території радіоактивного забруднення, де зазначено реєстраційний номер облікової картки платник податків «НОМЕР_1» , хоча фактично повинно бути зазначено «НОМЕР_2» .

У відповідності до статті 295 Кодексу адміністративного судочинства України апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів, з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому ухвала суду не було вручено у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження також може бути поновлений в разі його пропуску з інших поважних причин, крім випадків, визначених частиною другою статті 299 цього Кодексу.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції (стаття 297 Кодексу адміністративного судочинства України).

При цьому, у відповідності до підпункту 15.5. пункту 15 Прикінцевих положень Кодексу адміністративного судочинства України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу. У разі порушення порядку подання апеляційної чи касаційної скарги відповідний суд повертає таку скаргу без розгляду.

Суддя: ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення04.09.2018
Оприлюднено18.09.2018
Номер документу76508542
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-1486/11

Ухвала від 01.09.2011

Адміністративне

Рівненський районний суд Рівненської області

Сидоренко С.М.

Постанова від 26.09.2011

Адміністративне

Рівненський районний суд Рівненської області

Сидоренко С.М.

Ухвала від 13.04.2011

Адміністративне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бобрушко В. І.

Ухвала від 04.05.2011

Адміністративне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Дзюба М. В.

Ухвала від 29.11.2010

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

Ухвала від 04.09.2018

Адміністративне

Олевський районний суд Житомирської області

Стратович О. В.

Ухвала від 04.09.2018

Адміністративне

Олевський районний суд Житомирської області

Стратович О. В.

Ухвала від 07.08.2018

Адміністративне

Олевський районний суд Житомирської області

Стратович О. В.

Ухвала від 18.05.2011

Адміністративне

Глобинський районний суд Полтавської області

Прикіпєлова Л. В.

Постанова від 18.03.2011

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні