Ухвала
від 19.09.2018 по справі 811/1908/18
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА

19 вересня 2018 року м. Кропивницький Справа № 811/1908/18

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі: головуючого - судді Кармазиної Т.М. розглянувши у підготовчому засіданні в порядку письмового провадження матеріали адміністративної справи за позовною заявою заступника керівника Знам'янської місцевої прокуратури Кіровоградської області до відділу освіти, молоді та спорту Новомиргородської районної державної адміністрації, Листопадівської ЗОШ І-ІІ ступенів Новомиргородської районної ради Кіровоградської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Листопадівська сільська рада Новомиргородського району Кіровоградської області, про визнання протиправною бездіяльність та зобов'язання вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом, в якому просить:

- визнати протиправною бездіяльність відділу освіти, молоді та спорту Новомиргородської районної державної адміністрації Кіровоградської області та Листопадівської ЗОШ І-ІІ ступенів Новомиргородської районної ради Кіровоградської області щодо не вчинення дій з приводу оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку під будівлею та спорудами Листопадівської ЗОШ І-ІІ ступенів Новомиргородської районної ради Кіровоградської області;

- зобов'язати відповідачів вчинити дії, спрямовані на оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку під Листопадівською ЗОШ І-ІІ ступенів Новомиргородської районної ради Кіровоградської області, яка розташована на території населеного пункту, загальною площею 13307,50 кв. м.

Ухвалою судді від 24.07.2018 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання на 21.08.2018.

21.08.2018 у підготовче судове засідання сторони не з'явилися, підготовче засідання відкладено на 19.09.2018.

19.09.2018 сторони в підготовче судове засідання не з'явилися. Представниками учасників справи подані клопотання про розгляд справи без їх участі, в порядку письмового провадження.

Враховуючи вищенаведене, відповідно до ч.3 ст.194 КАС України, суд визнав за можливе подальший розгляд справи здійснювати у порядку письмового провадження.

До підготовчого судового засідання та в ході його проведення відводів складу суду та секретарю судового засідання не надходило.

Завданням підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Під час підготовчого провадження вирішені всі передбачені частиною другою статті 180 КАС України питання та вчинені дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Згідно з пунктом 3 частини 2 статті 183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За таких обставин, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 180, 181, 183, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою заступника керівника Знам'янської місцевої прокуратури Кіровоградської області до відділу освіти, молоді та спорту Новомиргородської районної державної адміністрації, Листопадівської ЗОШ І-ІІ ступенів Новомиргородської районної ради Кіровоградської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Листопадівська сільська рада Новомиргородського району Кіровоградської області, про визнання протиправною бездіяльність та зобов'язання вчинити певні дії.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду на 18 жовтня 2018 року о 14:00 год. (за адресою: 25006, м.Кропивницький, вул.Велика Перспективна, 40, 6 поверх, зал №5).

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, встановленому ст.256 КАС України та оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду Т.М. Кармазина

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.09.2018
Оприлюднено19.09.2018
Номер документу76540600
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/1908/18

Рішення від 25.10.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

Ухвала від 19.09.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

Ухвала від 24.07.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

Ухвала від 09.07.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні