Ухвала
від 13.09.2018 по справі 802/1220/17-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про поновлення провадження в адміністративній справі

м. Вінниця

13 вересня 2018 р. Справа № 802/1220/17-а

Вінницький окружний адміністративний суд у складі судді Крапівницької Н.Л., розглянувши адміністративну справу за позовом

Головного управління ДФС у Вінницькій області

до колективного підприємства наукова виробничо-комерційна фірма "П'ять"

про накладення арешту,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за позовом Головного управління ДФС у Вінницькій області до колективного підприємства наукова виробничо-комерційна фірма "П'ять" про накладення арешту.

Ухвалою суду від 26.07.17 відкрито провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління ДФС у Вінницькій області до колективного підприємства наукова виробничо-комерційна фірма "П'ять" про накладення арешту, про що належним чином повідомлено сторін по справі.

Ухвалою суду від 13.09.2017 провадження у справі за позовом Головного управління ДФС у Вінницькій області до колективного підприємства наукова виробничо-комерційна фірма "П'ять" про накладення арешту зупинено до набрання законної сили рішення по справі №802/905/17-а за позовом Головне управління ДФС у Вінницькій області до колективного підприємства наукової виробничо-комерційної фірми "П'ять" про стягнення податкового боргу в сумі 20362,64 грн.

Через відділ прийому суду подано клопотання про поновлення провадження у справі.

Так, 15.12.2017 року набув чинності Закон України "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів" № 2147-VIII від 03.10.2017 року, яким КАС України викладено в новій редакції.

У відповідності до п. 10 Розділу VII Перехідних Положень КАС України, справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Таким чином, подальший розгляд цієї справи відбувається за правилами, що передбачені новою редакцією КАС України.

Відповідно до ч. 1 ст. 237 КАС України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про поновлення провадження у справі.

Частиною 1 ст. 12 КАС України визначено, що адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Згідно приписів ст. 12 та глави 10 КАС України адміністративна справа за позовом Головного управління ДФС у Вінницькій області до колективного підприємства наукова виробничо-комерційна фірма "П'ять" про накладення арешту підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 12, 237, 257-263 КАС України, п. 10 Розділу VII Перехідних Положень КАС України, суд,

У Х В А Л И В:

Провадження у справі за позовом Головного управління ДФС у Вінницькій області до колективного підприємства наукова виробничо-комерційна фірма "П'ять" про накладення арешту поновити.

Призначити справу до судового розгляду на 08.10.18 о 09.00 год. в залі судового засідання №1 суду по вул. Брацлавській 14 у м. Вінниці.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/fair/.

Відповідно до ч. 2 ст. 256 КАС України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Згідно ч. 3 ст. 293 КАС України заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя підпис ОСОБА_1

Копія вірна Суддя:

Секретар:

Дата ухвалення рішення13.09.2018
Оприлюднено26.09.2018
Номер документу76688661
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення арешту

Судовий реєстр по справі —802/1220/17-а

Ухвала від 08.10.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Крапівницька Н. Л.

Ухвала від 13.09.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Крапівницька Н. Л.

Ухвала від 13.09.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Крапівницька Н. Л.

Ухвала від 26.07.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Крапівницька Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні