Ухвала
від 18.09.2018 по справі 804/4832/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

18 вересня 2018 року Справа № 804/4832/18

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Єфанової О.В.

розглянувши в порядку письмового провадження заяву Головного управління ДФС в Івано-Франківській області по справі за позовом Головного управління ДФС в Івано-Франківській області до Комунального підприємства "Будинок юстиції" Дніпропетровської обласної ради, третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю "Транспортлогіст" про скасування запису,-

ВСТАНОВИВ :

До Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління ДФС в Івано-Франківській області до Комунального підприємства "Будинок юстиції" Дніпропетровської обласної ради, третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю "Транспортлогіст" про скасування запису.

На адресу Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшло заява представника позивача з проханням забезпечити участь в режимі відеоконференції.

Сторони в судове засідання не з'явилися.

Відповідно до ст. 195 КАС України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов'язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п'ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Суд вважає за можливе заяву позивача задовольнити.

Керуючись ст. 195 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Заяву Головного управління ДФС в Івано-Франківській області про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Провести розгляд адміністративної справи за позовом Головного управління ДФС в Івано-Франківській області до Комунального підприємства "Будинок юстиції" Дніпропетровської обласної ради, третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю "Транспортлогіст" про скасування запису в режимі відеоконференції.

Судове засідання, яке призначене на 16 год. 00 хв. 16 жовтня 2018 року, провести за участю представника позивача в режимі відеоконференції.

Доручити Івано-Франківському окружному адміністративному суду забезпечити проведення відеоконференції за участю представника Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

Представнику позивача прибути до Івано-Франківського окружного адміністративного суду (76018, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 46) для участі у судовому засіданні, яке відбудеться в режимі відеоконференції 16 жовтня 2018 року о 16 год. 00 хв.

Копію ухвали направити учасникам справи, та до Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення18.09.2018
Оприлюднено26.09.2018
Номер документу76688710
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/4832/18

Рішення від 08.11.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Єфанова Ольга Володимирівна

Ухвала від 18.09.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Єфанова Ольга Володимирівна

Ухвала від 09.07.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Єфанова Ольга Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні