Ухвала
від 27.09.2018 по справі 615/865/18
ВАЛКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 615/865/18

Провадження № 2/615/393/18

У Х В А Л А

27 вересня 2018 року м. Валки

Суддя Валківського районного суду Харківської області Логвінов А.О., розглянувши питання можливості відкриття провадження у справі

за позовом Державного підприємства Красноградське лісове господарство (місцезнаходження: 63343, Харківська область, Красноградський район, с. Наталине, вул. Промислова, 124-а)

до ОСОБА_1 (зареєстроване місце проживання: 63002, АДРЕСА_1),

третя особа: Приватне підприємство Валплант (місцезнаходження: 63002, Харківська область, м. Валки, вул. 1 Травня, 49)

про стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В:

Державне підприємство Красноградське лісове господарство звернулось до Валківського районного суду Харківської області з позовною заявою до ОСОБА_1, третя особа Приватне підприємство Валплант , в якому просить стягнути з ОСОБА_1 заборгованість за договором про переведення боргу за біржовим контрактом у розмірі 27759,57 грн.

Ухвалою судді від 05.09.2018 року позовну заяву Державного підприємства Красноградське лісове господарство залишено без руху, з тих підстав, що позивачем не додано до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї для відповідача та третьої особи.

21.09.2018 року недоліки позовної заяви усунені, підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі, що встановлені статтями 185-186 ЦПК України , відсутні.

Відповідно до ст.ст. 19 , 274, 279 ЦПК України справу необхідно розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Заяв та клопотань від позивача разом з позовною заявою до суду не надходило.

Керуючись ст.ст. 19 , 175 , 177 , 185- 187 , 274, 279 ЦПК України ,-

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою Державного підприємства Красноградське лісове господарство до ОСОБА_1, третя особа: Приватне підприємство Валплант про стягнення заборгованості.

Розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання на 25 жовтня 2018 року о 15 год. 00 хв. у залі судових засідань в приміщенні Валківського районного суду Харківської області, розташованому за адресою: вул. Харківська, 4, м. Валки, Харківська область.

Судове засідання проводити з повідомленням (викликом) сторін.

Копію ухвали направити учасникам судового процесу.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати у 15 денний строк, з дня отримання даної ухвали, подати відзив на позовну заяву і всі письмові докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Копія відзиву та додані до нього документи, одночасно з надісланням (наданням) їх до суду, також, надсилаються (надаються) іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву, у встановлений судом строк, без поважної причини, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз'яснити відповідачу його право на пред'явлення зустрічного позову у строк встановлений для подання відзиву.

Роз'яснити позивачу його право, у разі отримання відзиву проти позову, надати відповідь на відзив із викладом своїх пояснень, міркувань, аргументів щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотивів їх визнання або відхилення, у п'ятиденний строк з дня отримання такого відзиву.

Копія відповіді на відзив та додані до неї документи, одночасно з надісланням (наданням) їх до суду, також, надсилаються (надаються) іншим учасникам справи.

Роз'яснити відповідачу його право, у разі отримання відповіді на відзив, надати заперечення із викладом своїх пояснень, міркувань, аргументів щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотивів їх визнання або відхилення, у п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив.

Копія заперечення та додані нього документи, одночасно з надісланням (наданням) їх до суду, також, надсилаються (надаються) іншим учасникам справи.

Направити третій особі копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати у 15 денний строк, з дня отримання даної ухвали/відзиву на позовну заяву, подати пояснення щодо позову/відзиву.

Копія пояснень та додані до них документи, одночасно з надісланням (наданням) їх до суду, також, надсилаються (надаються) іншим учасникам справи.

У разі ненадання третьою особою пояснень, у встановлений судом строк, без поважної причини, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз'яснити третій особі, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, її право на пред'явлення зустрічного позову у строк встановлений для подання пояснень.

Інформація щодо справи, що розглядається, може бути отримана учасниками справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://vl.hr.court.gov.ua .

Ухвала може бути оскаржена, лише щодо порушення правил підсудності, в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п'ятнадцяти днів з дня її складання. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 цього Кодексу.

До початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до суду апеляційної інстанції або через Валківський районний суд Харківської області.

Суддя А.О. Логвінов

СудВалківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення27.09.2018
Оприлюднено28.09.2018
Номер документу76751194
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —615/865/18

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Левченко А. М.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Левченко А. М.

Рішення від 14.02.2019

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 27.09.2018

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 05.09.2018

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні