Рішення
від 17.09.2018 по справі 369/12775/13-ц
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/12775/13-ц

Провадження № 2-др/369/26/18

ДОДАТКОВЕ РІШЕННЯ

Іменем України

17.09.2018 року Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі:

Головуючої судді: Дубас Т.В.,

при секретарі Раситюк М.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Києві заяву про ухвалення додаткового рішення у цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Петрушківської сільської ради про визнання права власності на частину садового будинку в порядку спадкування , -

В С Т А Н О В И В:

04 вересня 2018 року ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою про ухвалення додаткового рішення у цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Петрушківської сільської ради про визнання права власності на частину садового будинку в порядку спадкування.

Свої вимоги обґрунтував тим, що рішенням Києво-Святошинського районного суду Київської області від 05 березня 2014 року задоволено позов ОСОБА_1 Визнано за ОСОБА_2, ідентифікаційний код НОМЕР_1, в порядку спадкування за законом право власності на 1/6 частину садового будинку, що знаходиться в с. Петрушки, с/т «Надія» , Києво-Святошинського району, Київської області, після смерті ОСОБА_3, померлої 03 січня 2012 року. Визнано за ОСОБА_1, ідентифікаційний код НОМЕР_2, в порядку спадкування за законом право власності на 1/6 частини садового будинку, що знаходиться в с. Петрушки, с/т «Надія» , Києвс-Святошинського району, Київської області, після смерті ОСОБА_3, померлої 03 січня 2012 року

Заявник просить суд ухвалити додаткове рішення та зазначити номер садового будинку.

Сторони в судове засідання не з'явились, повідомлені вчасно та належним чином, що не перешкоджає розгляду заяви.

У зв'язку з неявкою у судове засідання учасників справи на підставі ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису не здійснювалось.

Дослідивши матеріали справи із наявним у ньому позовом та судовим рішенням, суд приходить до висновку про задоволення даної заяви, з огляду на наступне.

Згідно п.1 ч.1, ч.2,3,5 ст.270ЦПК України суд, що ухвалив рішення, може за заявою учасників справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо, зокрема стосовно певної позовної вимоги, з приводу якої сторони подавали докази і давали пояснення, не ухвалено рішення. Заяву про ухвалення додаткового рішення може бути подано до закінчення строку на виконання рішення. Суд, що ухвалив рішення, ухвалює додаткове судове рішення в тому самому складі протягом десяти днів із дня надходження відповідної заяви. Додаткове судове рішення ухвалюється в тому самому порядку, що й судове рішення. Додаткове рішення або ухвалу про відмову в прийнятті додаткового рішення може бути оскаржено.

Судом встановлено, щорішенням Києво-Святошинського районного суду Київської області від 05 березня 2014 року задоволено позов ОСОБА_1 Визнано за ОСОБА_2, ідентифікаційний код НОМЕР_1, в порядку спадкування за законом право власності на 1/6 частину садового будинку, що знаходиться в с. Петрушки, с/т «Надія» , Києво-Святошинського району, Київської області, після смерті ОСОБА_3, померлої 03 січня 2012 року. Визнано за ОСОБА_1, ідентифікаційний код НОМЕР_2, в порядку спадкування за законом право власності на 1/6 частини садового будинку, що знаходиться в с. Петрушки, с/т «Надія» , Києвс-Святошинського району, Київської області, після смерті ОСОБА_3, померлої 03 січня 2012 року. проте при постановленні рішення судом не було враховано позовну вимогу в частині необхідності зазначити номер садового будинку, а тому, суд вважає, що у даній справі необхідно постановити додаткове рішення

Керуючись ст. ст. 141 , 270 , 280-282 ЦПК України , суд ,-

У Х В А Л И В :

Заяву про ухвалення додаткового рішення у цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Петрушківської сільської ради про визнання права власності на частину садового будинку в порядку спадкування - задовольнити.

Доповнити рішення Києво-Святошинського районного суду Київської області від 05.03.2014 року у справі за позовною заявою ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Петрушківської сільської ради про визнання права власності на частину садового будинку в порядку спадкування , зазначивши в абзаці другому та третьому резолютивної частини рішення - садового будинку №5 .

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення, до Апеляційного суду Київської області або через Києво-Святошинський районний суд Київської області.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Суддя: Дубас Т.В.

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення17.09.2018
Оприлюднено03.10.2018
Номер документу76849316
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —369/12775/13-ц

Ухвала від 02.10.2018

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Пінкевич Н. С.

Рішення від 17.09.2018

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Рішення від 05.03.2014

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медвідь Н. О.

Ухвала від 27.12.2013

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медвідь Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні