Ухвала
від 02.10.2018 по справі 344/15604/18
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/15604/18

Провадження № 1-кс/344/7414/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 жовтня 2018 року м. Івано-Франківськ

Слідчий суддя Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області ОСОБА_1 , з участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання слідчого в ОВС слідчого відділу Управління СБ України в Івано-Франківській області ОСОБА_3 , яке погоджене з прокурором відділу прокуратури Івано-Франківської області ОСОБА_4 , про арешт майна в рамках кримінального провадження № 12018090200000073 від 02.02.2018, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України,-

В С Т А Н О В И В:

Слідчий звернувся з вказаним клопотанням, яке погоджено з прокурором в обґрунтування якого посилався на те, що слідчим відділом Управління проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12018090200000073 за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 02.02.2018.

Досудовим розслідуванням встановлено, що з 2016 року і по цей день посадовими особам ТОВ «Квант Агро ЛТД» (ЄДРПОУ 30760570), ТОВ «Сількомбуд-Сервіс» (38026182), ТОВ «БК «ВМ Груп» (ЄДРПОУ 40042237) та інших комерційних та державних підприємств, зареєстрованих на території Івано-Франківської області було створено та впроваджено злочинний механізм легалізації, розтрати та привласнення бюджетних грошових коштів, шляхом проведення незаконних і фіктивних фінансових операцій через підконтрольні останнім комерційні структури з подальшим проведенням безтоварних операцій з фіктивними підприємствами. А також, шляхом здійснення антимонопольної та антиконкурентної діяльності в ході участі підконтрольних їм підприємств у публічних закупівлях робіт, товарів та послуг за державні кошти. Для реалізації вказаної злочинної схеми останні використовують підконтрольні їм суб`єкти господарської діяльності із ознаками фіктивності, серед яких: ПП «ЕЛІТОПТТОРГ» (ЄДРПОУ 40122530), ТОВ «ТЕРБУДІМЕКС» (ЄДРПОУ 40604567), ПП «ТЕРНОБУДДЕРЕВ-М» (ЄДРПОУ 40607987) та ПП «МЕРСОЛЕКС-Б» (ЄДРПОУ 40946885). Серед іншого встановлено, що в ході виконання договору № 237 про закупівлю робіт «Реконструкція очисних споруд біологічної очистки з впровадженням установки «Умка-біо» продуктивністю 30 м3 на добу для Делятинського психоневрологічного інтернату» від 07.12.2016, укладеного між Делятинським психоневрологічним інтернатом та ПП «Елітоптторг» було незаконно розтрачено та привласнено бюджетні грошові кошти у великому розмірі.

Правова кваліфікація кримінального правопорушення, досудове розслідування якого здійснюється у кримінальному провадженні № 12018090200000073 - ч. 4 ст. 191 КК України, яке згідно з ч. 4 ст. 12 КК України, є тяжким злочином.

Також, встановлено, що ПП «Елітоптторг» за адресою реєстрації (м. Тернопіль, вул. Бродівська, буд. 44) відсутнє та використовувалось для незаконного привласнення бюджетних коштів та їх подальшого обготівкування через суб`єктів господарської діяльності з ознаками фіктивності, та без наміру здійснювати господарську діяльність, зокрема і без наміру виконувати умови вищезазначеного договору. Власне вході проведення обшуку за адресою реєстрації ПП «Елітоптторг» офісу чи виробничих потужностей вказаного підприємства не виявлено.У свою чергу, директором ПП «Елітоптторг» є громадянин України ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , та фактично проживає за адресою: АДРЕСА_2 , який причетний до незаконного привласнення бюджетних коштів виділених на виконання вищезазначеного договору. З матеріалів даного кримінального провадження вбачається, що ОСОБА_5 укладав вищезазначений договір та вів листування із директором вказаного психоневрологічного інтернату стосовно обставин невиконання ПП «Елітоптторг» умов вказаного договору. Крім цього, на ОСОБА_5 зареєстровано декілька суб`єктів господарської діяльності з ознаками фіктивності, а саме: ТОВ «Данверс-ЛВ» (ЄДРПОУ 39078320, м. Калуш, вул. С. Бандери, буд. 22), ПП «Промекономсервіс КВК» (ЄДРПОУ 40072070, м. Тернопіль, вул. 15 квітня, буд. 6) та ПП «Супромікс» (ЄДРПОУ 41016808, м. Бучач Тернопільської обл., вул. Шевченка, буд. 123) з використанням яких обготівковувалися незаконно привласнені бюджетні кошти, виділені на виконання вищезгаданого договору та інших договорів. Слідством встановлено, що ОСОБА_5 зареєстрував вищезазначені підприємства з ознаками фіктивності та здійснює псевдо господарські, фіктивні операції від імені вказаних юридичних осіб саме на прохання громадянина України ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , який фактично проживає за адресою: АДРЕСА_2 . Останній, ймовірно, за грошову винагороду організовує процес конвертування незаконно отриманих бюджетних коштів в готівку, шляхом здійснення фіктивних фінансово-господарських операцій із підконтрольними йому підприємствами. Зокрема, ОСОБА_6 може бути причетним до обготівкування незаконно привласненихПП «Елітоптторг» бюджетних коштів, виділених на виконання вищезгаданого договору .

Причетність громадянина України ОСОБА_7 та ОСОБА_6 до вчинення даного кримінального правопорушення, на думку слідчого, повністю підтверджується зібраними в ході досудового розслідування доказовими матеріалами. Зокрема, за адресою фактичного проживання останніх, у приміщенні житлового будинку АДРЕСА_2 26.09.2018 було проведено санкціонований обшук, в ході якого було виявлено та вилучено предмети, речі та документи, які містять на собі сліди вчинення даного кримінального правопорушення та підтверджують злочинну діяльність вказаних осіб. Поряд з цим окремі із вказаних речей, предметів та документів не зазначені у відповідній ухвалі слідчого судді про дозвіл на проведення згаданого обшуку, а тому не є такими дозвіл на вилучення яких наданий зазначеною ухвалою. Тобто, вказані речі предмети та документи є тимчасово вилученим майном у даному кримінальному провадженні.

27.09.2018 вищезазначені речі, предмети та документи були оглянуті слідчим, що підтверджується відповідним протоколом огляду, та визнані речовими доказами у даному кримінальному провадженні.

Власниками вказаних речей, предметів та документів є ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та інші особи, які можливо причетні до вчинення даного кримінального правопорушення.

Поряд з цим, відповідно до вимог ст. ст. 38, 40 КПК України орган досудового розслідування зобов`язаний застосовувати всі передбачені законом заходи для забезпечення ефективності досудового розслідування, а слідчий безпосередньо несе відповідальність за законність та своєчасність здійснення процесуальних дій у кримінальних провадженнях. Зважаючи на вказане, повідомляємо, що розголошення відомостей, щодо детальних обставин вчинення злочину досудове розслідування якого здійснюється у даному кримінальному провадженні, ідентифікаційних ознак та назв документів, інформації і суб`єктів господарської діяльності, які зазначені у даному клопотанні, може негативно вплинути на хід досудового розслідування у даному кримінальному провадженні. Вказане пояснюється тим, що ознайомлення причетними до вчинення даного злочину особами із вищевказаними відомостями надасть останнім можливість протидіяти слідству, шляхом приховування та знищення предметів та документів, які містять на собі сліди вчинення вказаного кримінального правопорушення, а також шляхом незаконного впливу на свідків у даному кримінальному провадженні. Враховуючи викладене, вищезазначені відомості є таємницею досудового розслідування у даному кримінальному провадженні.

Відповідно до ст. ст. 2, 7 З.У. «Про доступ до судових рішень», а також «Порядку ведення реєстру судових рішень», затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 19.04.2018 № 1200/0/15-18, не оприлюднюється інформація, для забезпечення захисту якої розгляд справи або вчинення окремих процесуальних дій відбувалися у закритому судовому засіданні. Відповідно до п.п. 4, 5 ст. 27 КПК України слідчий суддя може прийняти рішення про здійснення кримінального провадження у закритому судовому засіданні, якщо відкрите судове засідання може призвести до розголошення таємниці, що охороняється законом, або якщо існує необхідність забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному провадженні. Згідно ст. 8 З.У. «Про доступ до публічної інформації» серед іншого таємною визнається інформація, яка містить таємницю досудового розслідування.

Слідчий в судовому засіданні клопотання підтримав, посилаючись на викладені в ньому обставини, просив клопотання задовольнити.

Володілець (власник) майна ОСОБА_6 в судовому засіданні не заперечив щодо арешту майна.

Володілець (власник) майна ОСОБА_5 в судове засідання не з`явився, про причини неявки не повідомив, хоча про час та місце розгляду клопотання повідомлявся належним чином (телефонограмою).

Заслухавши слідчого, думку ОСОБА_6 та дослідивши матеріали клопотання вважаю наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб..

Згідно з ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Крім цього, відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 цього Кодексу.

Згідно з ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення, а згідно з ч. 2 - документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені в ч. 1 цієї статті.

Згідно з ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна. Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Крім цього, відповідно до ч. 2 ст. 173 КПК України при вирішенні питання про арешт майна суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні або застосування щодо нього спеціальної конфіскації (у разі арешту майна з підстав, передбачених п. 1 ч. 2 ст. 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (у разі арешту майна з підстав, передбачених пунктами 2, 3 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою; 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

В той же час стороною кримінального провадження, яка звернулась з клопотанням, поза розумним сумнівом доведено наявність достатніх підстав вважати, що речі та документи, які були виявлені та вилучені 26.09.2018 в ході проведення санкціонованого обшуку за адресою: АДРЕСА_2 , є речовими доказами у кримінальному провадженні та мають статус тимчасово вилученого майна, а тому виникла необхідність у накладені на нього арешту з метою уникнення втрати, зникнення чи пошкодження даного майна до з`ясування всіх обставин кримінального провадження.

Постановою слідчого їх визнано речовими доказами.

Отже з метою уникнення втрати, зникнення чи пошкодження даного майна вважаю вказаний захід забезпечення доцільним, співмірним та таким, що відповідає завданням кримінального провадження, тому клопотання слід задовольнити.

Керуючись ст.ст. 170-173, 309, 395 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на наступні речі, предмети та документи, які були виявлені та вилучені 26.09.2018 в ході проведення санкціонованого обшуку за адресою: АДРЕСА_2 :

- оптичний диск формату CD-R з написом на ньому «Печатка ПП «Елітан-Т» та файлом на ньому «Key-6» у форматі «dat»

- оптичний диск формату CD-R з написом на ньому « ОСОБА_6 , вул.Шевченка, 1а с.БабинЗарічний Калуський район» та файлом на ньому «Звіт_Бабин_Зарічний» у форматі «pdf».

- банківський лист «Укрсиббанк» у конверті з написом на зворотній «ПП «Промекономсервіс КВК» та прикріпленою карткою № НОМЕР_1 видана на ім`я ОСОБА_8 з терміном дії до 11/20.

- оптичний диск з написом на ньому «Підпис ПП «ЕлітанТ» 34334368 та файлом на ньому «Key-6» у форматі «dat».

- звіт про дебитові і кредитові операції по рахунку 260000525117304 «Промекономсервіс» в період з 01.07.2016 по 30.09.2016, на 4 арк.

- звіт про дебитові і кредитові операції по рахунку 26000052517304 «Проекономсервіс» на 4 арк.

- копія картки фізичної особи платника податків ОСОБА_6 код № НОМЕР_2 , на 1 арк.

- копія паспорта громадянина України ОСОБА_6 Серії НОМЕР_3 , на 1 арк.

- аркуш паперу формату А4 з ркукописними написами та відтисками печатки ПП «Рівнестильформс», ТзОВ «ТСН Беріл», ПП «Промекономсервіс КВК» та надписами на зворотній стороні, на 1 арк.

- копія витягу з наказу керівника сектору «М» №295 щодо участі в АТО ОСОБА_9 , на 1 арк.

- аркуш паперу формату А4 з друкованим текстом та відтисками печатки ТзОВ «Данверс» на зворотній стороні, на 1 арк.

- аркуш паперу формату А4 з друкованим текстом, який починається словами «Із ТзОВ «Тербудімекс» проплатити:» та відтисками печатки ПП «Елітоптторг» на 1 арк.

- копія паспорту громадянина Грузії ОСОБА_10 , на 1 арк.

- копія посвідчення учасника бойових дій ОСОБА_11 НОМЕР_4 на 1 арк.

- копія військового квитка ОСОБА_11 серії НОМЕР_5 , на1 арк.

- статут ТзОВ «Данверс плюс» рішення №1 від 07.11.2013 підписаний на титульному аркуші ОСОБА_6 та з відтиском печатки ОСОБА_12 , на 16 арк.

- статут ТзОВ «Данверс плюс» рішення №2 від 28.11.2013 підписаний на титульному аркуші ОСОБА_6 та засвідчений відтиском печатки ТОВ «Данверс плюс», на 16 арк.

- декларація про валютні цінності доходи та майно ТзОВ «Промгруп» підписані керівником підприємства ОСОБА_13 , на 11 арк.

- конверт до банківської картки АКБ «ПриватБанк» з рукописним написом «Папа ТзОВ «Тербудімекс».

- конверт до банківської картки АКБ «ПриватБанк» з рукописним написом «Юком Україна».

- конверт до банківської картки АКБ «ПриватБанк» з рукописним написом «ТДКВВ Плюс 21».

- конверт до банківської картки АКБ «ПриватБанк» з рукописним написом «ПП ОСОБА_14 ».

- конверт до банківської картки АКБ «ПриватБанк» з рукописним написом «ТзОВ Термбудімекс».

- оптичний диск з написом на ньому «ТзОВ Данверс плюс» 38975126 підпис керівника» та файлом на диску під назвою «Key-6» у форматі «dat».

- оптичний диск з написом на ньому «ТзОВ Данверс плюс» Л печатка» та файлом на ньому «Key-6» у форматі «dat».

- копія статуту ТзОВ «ТСЦ Беріл» зареєстрованого 10.09.2008 року за р.№ 16541050001000577, на 16 арк.

- копія додатку до статуту ТзОВ «ТСЦ Беріл» на 3 арк.

- акт надання послуг № ЦСК/Тр/10/17.8.15 щодо надання електронного цифрового підпису між ТзОВ «ТСЦ Беріл» та Тернопільською філією ТОВ «Арт-Мастер» підписаний сторонами від ТОВ «ТСЦ Беріл» ОСОБА_15 та від виконавця ОСОБА_16 , на 1 арк.

- оптичний диск з написом на ньому Master Key ТОВ «Юком Україна» та файлом на ньому «Key-6» у форматі «dat».

- оптичний диск з написом на ньому Master Key ТОВ «Юком Україна» та файлом на ньому «Key-6» у форматі «dat».

- конверт банківської картки АКБ «ПриватБанк» з карткою № НОМЕР_6 терміном дії до 07/18.

- конверт банківської картки АКБ «ПриватБанк» з карткою «ключ до рахунку» № НОМЕР_7 терміном дії до 09/19.

- конверт банківської картки АКБ «ПриватБанк» з карткою № НОМЕР_8 з терміном дії до 07/18.

- конверт банківської картки АКБ «ПриватБанк» з карткою «ключ до рахунку» № НОМЕР_9 терміном дії до 07/19.

- конверт до банківської картки АКБ «ПриватБанк» з рукописним написом «Елітотторг» в якому міститься персональний ідентифікаційний номер (ПІН-код) для користування банкоматами та електронними терміналами.

- довіреність ПП «Мерсолекс-Б» на ім`я ОСОБА_5 від 29.11.2016 посвідчена приватним нотаріусом Калуського районного нотаріального округу ОСОБА_17 , на 1 арк.

- статут ТзОВ «ТД КВВ плюс» підписаний ОСОБА_18 , на 13 арк.

- тимчасовий договір оренди землі між Вістівською с/р та ФОП ОСОБА_19 від 16.09.2015, на 3 арк.

- витяг з реєстру юридичних осіб ТзОВ «ТДКВВ плюс» код ЄДРПОУ 40277879, на 2 арк.

- довіреність ТзОВ «ТДКВВ плюс» на ім`я ОСОБА_5 від 25.04.2016 посвідчена приватним нотаріусом Калуського районного нотаріального округу ОСОБА_17 , на 1 арк.

- довідка АКБ «Приват Банк» про відкриття рахунку ТзОВ «ТДКВВ плюс», на 1 арк.

- видаткова накладна №4ВВ від 16.05.2016 видана ТзОВ «ТДКВВ плюс» на користь ТзОВ «Вік» підписана сторонами та засвідчена печатками юридичних осіб, на 1 арк.

- видаткова накладна №5ВВ від 17.05.2016 видана ТзОВ «ТДКВВ плюс» на користь ТзОВ «Вік» підписана сторонами та засвідчена печатками юридичних осіб, на 1 арк

- видаткова накладна №3ВВ від 13.05.2016 видана ТзОВ «ТДКВВ плюс» на користь ТзОВ «Вік» підписана сторонами та засвідчена печатками юридичних осіб, на 1 арк.

- видаткова накладна №2ВВ від 12.05.2016 видана ТзОВ «ТДКВВ плюс» на користь ТзОВ «Вік» підписана сторонами та засвідчена печатками юридичних осіб, на 1 арк.

- видаткова накладна №1ВВ від 11.05.2016 видана ТзОВ «ТДКВВ плюс» на користь ТзОВ «Вік» підписана сторонами та засвідчена печатками юридичних осіб, на 1 арк.

- видаткова накладна №ВВ0000001 від 06.05.2016 видана ТзОВ «ТДКВВ плюс» на користь ТзОВ «Вік» на 1 арк.

- договір поставки №06/05/16 від 06.05.2016 між ТзОВ «ТДКВВ плюс» та ТзОВ «Вік» підписаний сторонами та засвідчений печатками юридичних осіб, на 3 арк.

- витяг з реєстру юридичних осіб ТзОВ «Данверс плюс» код ЄДРПОУ 24444813, на 1 арк.

- фінансовий звіт ТзОВ «Данверс плюс» засвідчений підписом ОСОБА_6 та печаткою ТОВ «Данверс плюс», на 3 арк.

- копія паспорту громадянина України серії НОМЕР_10 на ім`я ОСОБА_20 та ідентифікаційного коду НОМЕР_11 на 2 арк.

- банківська картка «ПриватБанк» НОМЕР_12 терміном дії до 09/21.

- бланк форми №1 ОПП інформація про засновників заповнена на ім`я ОСОБА_21 на 1 арк.

- незаповнена довіреність від імені директора ПП «Прометей КБП» ОСОБА_20 на 1 арк.

- бланк форми №1 ОПП інформація про засновників заповнена на ім`я ОСОБА_21 від 31.01.2017 на 1 арк.

- заява форма №1 ОПП ТОВ ВК Промгруп на 1 арк.

- бланк форми №1 ОПП адресні дані платника податків, підписаний від імені ОСОБА_21 на 1 арк.

- заява форми №1 ОПП ТОВ ВК Промгруп на 1 арк.

- бланк форми №1 ОПП адресні дані платника податків, підписаний від імені ОСОБА_21 на 1 арк.

- відривний аркуш «Пром Груп» з рукописним написом, який починається словами : «Етот отчет подписать в налоговой..» та закінчується «05.05.17».

- декларація про валютні цінності доходи та майно, що належить резиденту України ТОВ ВК Промгруп, підписана від імені керівника ОСОБА_21 від 19.04.2017 на 4 арк.

- митна декларація ТОВ ВК Промгруп №110050004/2015/003181 на 3 арк.

- міжнародний транспортний документ СMR ТОВ ВК Промгруп №0716204 на 1 арк.

- Рахунок фактура ООО ПК Промгруп №227 від 25.08.2015 на суму 170000 доларів США.

- митна декларація ТОВ ВК Промгруп №110050004/2015/009185 на 3 арк.

- міжнародний транспортний документ СMR ТОВ ВК Промгруп №0716172 на 1 арк.

- рахунок фактура ООО ПК Промгруп №126 від 04.06.2015 на суму 163450 доларів США.

- опис документів, що надаються державному реєстратору для реєстрації юридичної особи ПП «Прометей КБП» від 18.06.2018 підписаний ОСОБА_20 , на 1 арк.

- наказ про прийняття на роботу на посаду директора ПП «Прометей КБП» ОСОБА_20 на 1 арк.

- рішення про створення ПП «Прометей КБП» від 18.06.2018, на 1 арк.

- виписка з ЄДРПОУ стосовно ПП «Прометей КБП» (код ЄДРПОУ 42253865, на 1 арк.

- картка із зразками підписів директора та відбитка печатки ПП «Прометей КБП» посвідчений підписом та печаткою нотаріуса ОСОБА_17 , на 1 арк.

- опис документів, що надаються державному реєстратору для реєстрації юридичної особи ПП «Терк Транс Інвест Плюс» від 18.06.2018 підписаний ОСОБА_20 , на 1 арк.

- наказ про прийняття на роботу на посаду директора ПП «Терк Транс Інвест Плюс» ОСОБА_20 , на 1 арк.

- рішення про створення ПП «Терк Транс Інвест Плюс», на 1 арк.

- виписка з ЄДРПОУ стосовно ПП «Терк Транс Інвест Плюс» з датою видачі виписки 20.06.2018, на 1 арк.

- картка із зразками підписів директора та відбитка печатки ПП «Терк Транс Інвест Плюс» посвідчена підписом та печаткою приватного нотаріуса ОСОБА_17 , на 1 арк.

- витяг реєстру юридичних осіб стосовно ТОВ «Гарантбудтехносервіс» код ЄДРПОУ 41775426 засновник ОСОБА_20 на 3 арк.

- виписка з реєстру юридичних осіб стосовно ТОВ «Гарантбудтехносервіс» код ЄДРПОУ 41775426, на 1 арк.

- довідка з управління статистики у м.Коломия видана ТОВ «Гарантбудтехносервіс» від 08.12.2017 код ЄДРПОУ 41775426 підписана ОСОБА_22 , на 1 арк.

- витяг з реєстру платників єдиного податку стосовно ТОВ «Гарантбудтехносервіс» код ЄДРПОУ 41775426 підписаний ОСОБА_23 , на 1 арк.

- протокол №1/12-2017 від 04.12.2017 загальних зборів учасників про створення ТОВ «Гарантбудтехносервіс» на 1 арк.

- наказ №1/12-2017 від 05.12.2017 про призначення ОСОБА_20 на посаду директора ТОВ «арх.-Буд Технологія» підписаний ОСОБА_20 та посвідчений печаткою ТОВ «Гарантбудтехносервіс», на 1 арк.

- наказ №1 від 05.12.2017 ТОВ «Гарантбудтехносервіс» про притуплення ОСОБА_20 до виконання обов`язків директора ТОВ «Гарантбудтехносервіс», на 1 арк.

- опис документів, що надаються державному реєстратору для реєстрації юридичної особи ТОВ «Гарантбудтехносервіс» від 04.12.2017 підписаний ОСОБА_24 , на 1 арк.

- аркуш паперу з написом УКГАЗБАНК відділення №41 з переліком рахунків ТОВ «Гарантбудтехносервіс».

- банківська картка ПриватБанку «ключ до рахунку» № НОМЕР_13 з терміном дії до 07/20.

- банківська картка ПриватБанку «ключ до рахунку» № НОМЕР_14 з терміном дії до 11/20.

- банківська картка ПриватБанку «Gold» № НОМЕР_15 з терміном дії до 07/17.

- банківська картка ПриватБанку «ключ до рахунку» № НОМЕР_16 з терміном дії до 09/21.

- банківська картка Укргазбанк № НОМЕР_17 на ім`я ОСОБА_25 терміном дії до 12/17.

- банківська картка Укргазбанк № НОМЕР_18 на ім`я ОСОБА_25 терміном дії до 12/17.

- аркуш паперу з 6-ма відтисками печатки підприємця ОСОБА_6 , на 1 арк.

- банківська картка Укргазбанк № НОМЕР_19 на ім`я ОСОБА_26 Папа РР Elitopttorh.

- банківська картка ПриватБанку № НОМЕР_20 .

- банківська картка ПриватБанку № НОМЕР_21 .

- банківська картка ПриватБанку № НОМЕР_22 .

- банківська картка Альфа Банку № НОМЕР_23 .

які належать на праві приватної власності ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та іншим особам, які можливо причетні до вчинення даного кримінального правопорушення, з метою забезпечення збереження вказаних речей, предметів та документів як речових доказів та з метою забезпечення проведення судових експертиз у даному кримінальному провадженні, заборонивши власникам вказаного майна розпоряджатися та користуватися ним.

Ухвала підлягає до негайного виконання та може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Івано-Франківської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення02.10.2018
Оприлюднено23.02.2023
Номер документу76856418
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна в рамках кримінального провадження № 12018090200000073 від 02.02.2018, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України

Судовий реєстр по справі —344/15604/18

Ухвала від 02.10.2018

Кримінальне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

Ухвала від 02.10.2018

Кримінальне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні