Ухвала
від 02.10.2018 по справі 707/1066/18
ЧЕРКАСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

707/1066/18

2/707/846/18

У Х В А Л А

02 жовтня 2018 року Черкаський районний суд Черкаської області у складі:

головуючої судді Соколишиної Л.Б.

при секретарі Ліпатовій К.Г.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Черкаси цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Агротехсервіс Мошни до ОСОБА_1 про визнання недійсною угоди про дострокове розірвання договору оренди землі,-

в с т а н о в и в:

ТОВ Агротехсервіс Мошни звернулося до суду з указаним позовом.

Від представника позивача до суду надійшло клопотання про залучення в якості третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_2, директора ТОВ Агротехсервіс Мошни та ПрАТ Черкаське обласне підприємство Агротехсервіс .

Необхідність залучення ОСОБА_2 як третьої особи до справи обгрунтовує тим, що останній як посадова особа ТОВ Агротехсервіс Мошни , діючи від імені юридичної особи всупереч її інтересам уклав спірну угоду. Таким чином, в разі визнання судом спірної угоди недійсною, відповідне рішення суду може стати підставою для притягнення ОСОБА_2 до відповідальності за шкоду, завдану підприємству внаслідок неналежного виконанням ним своїх трудових обов'язків.

Необхідність залучення ПрАТ Черкаське обласне підприємство Агротехсервіс , як третьої особи обгрунтована тим, що у випадку визнання судом недійсною спірної угоди про дострокове розірвання договору оренди землі, укладеного між ТОВ Агротехсервіс Мошни та ОСОБА_1, таке рішення може вплинути на його майнові права як теперішнього орендаря спірної земельної ділянки.

Відповідно до ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

У порядку ст. 53 ЦПК, суд вважає за необхідне для повного, всебічного розгляду справи по суті залучити до участі у справі ОСОБА_2, ПрАТ Черкаське обласне підприємство Агротехсервіс в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, оскільки ухвалення рішення по справі може вплинути на їхні права та інтереси, у зв'язку з чим розгляд справи відкласти.

На підставі викладеного та керуючись ст. 53 ЦПК України, суд, - у х в а л и в:

Залучити ОСОБА_2, директора ТОВ Агротехсервіс Мошни , ІПН НОМЕР_1, місце проживання: 18001, АДРЕСА_1 до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача.

Залучити Приватне акціонерне товариство Черкаське обласне підприємство Агротехсервіс , (код ЄДРПОУ 03563548, 18000, м. Черкаси, вул. Смілянська,169), до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача.

Викликати ОСОБА_2, представника Приватне акціонерне товариство Черкаське обласне підприємство Агротехсервіс у судове засідання, що відбудеться у приміщенні Черкаського районного суду Черкаської області на 05 грудня 2018 року о 09 год. 00 хв.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Л. Б. Соколишина

СудЧеркаський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення02.10.2018
Оприлюднено03.10.2018
Номер документу76863596
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —707/1066/18

Ухвала від 21.06.2019

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Храпко В. Д.

Ухвала від 24.05.2019

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Храпко В. Д.

Рішення від 15.04.2019

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Соколишина Л. Б.

Рішення від 05.04.2019

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Соколишина Л. Б.

Ухвала від 10.01.2019

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Соколишина Л. Б.

Ухвала від 02.10.2018

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Соколишина Л. Б.

Ухвала від 25.06.2018

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Соколишина Л. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні