Ухвала
від 03.08.2018 по справі 757/37008/18-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/37008/18-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 серпня 2018 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання адвоката ОСОБА_3 в інтересах ТОВ «ПРАЙМ ФІНЕКСПЕРТ», ПАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАИИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ГРАТІС», ТОВ «ФК «АРТФІН», ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ ТРЕЙДІНГ», ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «КОНТРАКТ-ЕНЕРГО», ТОВ «СІЛЬВЕР ТРАСТ», ТОВ «ФК ІНТЕРЛІЗИНГ», ТДВ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ТРАСТ УКРАЇНА», ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ГРАНД-ПОЛІС», ТОВ ФК «ФЕНІКС ПЛЮС», ТОВ «ДАКОРД ГРУП», ТОВ «РОНБУД», ТОВ «ЛАБЕРІС» про скасування арешту майна,-

В С Т А Н О В И В :

30.07.2018 р. в провадження слідчого судді надійшло клопотання адвоката ОСОБА_3 в інтересах ТОВ «ПРАЙМ ФІНЕКСПЕРТ», ПАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАИИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ГРАТІС», ТОВ «ФК «АРТФІН», ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ ТРЕЙДІНГ», ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «КОНТРАКТ-ЕНЕРГО», ТОВ «СІЛЬВЕР ТРАСТ», ТОВ «ФК ІНТЕРЛІЗИНГ», ТДВ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ТРАСТ УКРАЇНА», ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ГРАНД-ПОЛІС», ТОВ ФК «ФЕНІКС ПЛЮС», ТОВ «ДАКОРД ГРУП», ТОВ «РОНБУД», ТОВ «ЛАБЕРІС» про скасування арешту майна, в якому просить скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 09.07.2017 року у справі №757/33178/18-к на кошти, які обліковуються на рахунках ТОВ «ПРАЙМ ФІНЕКСПЕРТ», ПАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАИИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ГРАТІС», ТОВ «ФК «АРТФІН», ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ ТРЕЙДІНГ», ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «КОНТРАКТ-ЕНЕРГО», ТОВ «СІЛЬВЕР ТРАСТ», ТОВ «ФК ІНТЕРЛІЗИНГ», ТДВ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ТРАСТ УКРАЇНА», ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ГРАНД-ПОЛІС», ТОВ ФК «ФЕНІКС ПЛЮС», ТОВ «ДАКОРД ГРУП», ТОВ «РОНБУД», ТОВ «ЛАБЕРІС» в банківських установах.

В обґрунтування доводів клопотання зазначає, що обставини, викладені в клопотанні прокурора про накладення арешту на вказане майно не відповідають фактичним обставинам та не могли бути перевірені слідчим суддею під час судового розгляду клопотання, оскільки не були предметом детального вивчення слідчим суддею в силу вирішення клопотання прокурора без виклику сторони, що призвело до необгрунтованого та незаконного накладення арешту на рахунки.

Вказує, що органом досудового розслідування не доведено наявність достатніх підстав для застосування заходів забезпечення кримінального провадження №42017111200000142 з метою збереження речових доказів, шляхом накладення арешту на зазначені рахунки; прокурором не доведено викладені ним в клопотанні обставини та не надано доказів, які підтверджують, що арештоване майно товариства відповідає критеріям ст.98 КПК України: необхідність накладення арешту в клопотанні обґрунтовується метою збереження речового доказу, однак, грошові кошти у безготівковій формі на банківському рахунку не підпадають під визначення речових доказів у кримінальному провадженні, оскільки не є матеріальними об`єктами, які можуть зберегти сліди злочинів.

Зазначає, що слідчим суддею не зазначено жодної вказавки на суму грошових коштів, на які саме накладено арешт, чим порушено базовий принцип співмірності застосованих заходів забезпечення фактичним обставинам справи.

Також в ухвалі немає жодного зазначення про надання права товариству проводити обов`язкові щомісячні платежі, такі як виплата заробітної плати працівникам, сплата обов`язкових платежів та зборів, що в свою чергу порушить права юрдичної особи, фізичних осіб-працівників, а також нанесе суттєву шкоду Державному бюджету України.

Вважає, що наведені обставини свідчать про відсутність законних підстав для застосування судом заходів забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна з метою забезпечення збереження речового доказу. Слідчий суддя належним чином не оцінив наданні прокурором докази, з точки зору їх достатності та взаємозв`язку для прийняття законного та обґрунтованого рішення.

Представник товариств адвокат ОСОБА_3 подала заяву про розгляд клопотання у її відсутність.

Прокурор ОСОБА_4 також просив проводити розгляд клопотання у його відсутність, та просив розглянути справу з урахуванням матеріалів справи.

Слідчий суддя розглянув клопотання у відсутність сторін.

Фіксування за допомогою технічних засобів судового розгляду відповідно до ч.4 ст.107 КПК України не здійснювалась.

Слідчий суддя, вивчивши клопотання, матеріали, якими воно обґрунтовується, приходить до наступного.

Судовим розглядом встановлено, що Управлінням з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017111200000142 від 17.03.2017 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст. 205, ч.2 ст. 209, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 222-1, ч. 2 ст. 364 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в період з 2016 року по теперішній час групою осіб, діючою за попередньою змовою між собою, створено та придбано ряд суб`єктів підприємницької діяльності (юридичних осіб) з метою прикриття незаконної діяльності, яка полягає у проведенні фінансово-господарських операцій по переведенню безготівкових коштів у готівку, формуванню дебіторської заборгованості, витрат та податкового кредиту для інших суб`єктів підприємницької діяльності без фактичного здійснення господарських операцій з продажу (придбання) товарів, цінних паперів, виконання робіт, надання послуг.

Ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 09.07.2017 року у справі №757/33178/18-к на кошти, які обліковуються на рахунках ТОВ «ПРАЙМ ФІНЕКСПЕРТ», ПАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАИИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ГРАТІС», ТОВ «ФК «АРТФІН», ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ ТРЕЙДІНГ», ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «КОНТРАКТ-ЕНЕРГО», ТОВ «СІЛЬВЕР ТРАСТ», ТОВ «ФК ІНТЕРЛІЗИНГ», ТДВ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ТРАСТ УКРАЇНА», ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ГРАНД-ПОЛІС», ТОВ ФК «ФЕНІКС ПЛЮС», ТОВ «ДАКОРД ГРУП», ТОВ «РОНБУД», ТОВ «ЛАБЕРІС» накладено арешт в частині видатку коштів, з можливістю зарахування на зазначені рахунки коштів, що надходять.

Клопотання розглянуто без участі представника вказаних товариств.

У відповідності дост. 174 КПК України, підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом. Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Таким чином, слідчий суддя приходить до висновку про наявність у звзначених вище тлвариств права на звернення до суду з клопотанням про скасування арешту майна.

Статтями7,16 КПК Українивстановлено, що загальною засадою кримінального провадження є недоторканість права власності. Позбавлення або обмеження права власності під час кримінального провадження здійснюється лише на підставі вмотивованого судового рішення, ухваленого в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Згідно ст. 2 КПК України, завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Відповідно до рішення Європейського суду з прав людини у справі «Ісмаїлов проти Росії» від 06.11.2008 року, де вказувалися порушення ст. 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, в якому зазначено, що кожна фізична та юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений своєї власності інакше, як в інтересах суспільства на умовах, передбачених законом і загальними принципами міжнародного права».

Відповідно до Постанови Європейського Суду від 09.06.2005 по справі «Бакланов проти Російської Федерації», Постанови Європейського Суду від 24 березня 2005 року по справі «Фрізен проти Російської Федерації», Судом наголошується на тому, що перша та найбільш важлива вимога статті 1 Протоколу № 1 до Конвенції полягає у тому, що будь-яке втручання публічної влади у право на повагу до власності має бути законним, держави уповноважені здійснювати контроль за використанням власності шляхом виконання законів. Більше того, верховенство права, одна з засад демократичної держави, втілюється у статтях Конвенції. Питання у тому, чи було досягнуто справедливої рівноваги між вимогами загального інтересу та захисту фундаментальних прав особи, має значення для справи лише за умови, що спірне втручання відповідало вимогам законності і не було свавільним.

Відповідно до усталеної практики Європейського суду з прав людини, продовження заходів забезпечення кримінального провадження, як упродовж досудового розслідування так і судового розгляду, ґрунтується на презумпції, що з перебігом ефективного розслідування справи та її судового розгляду зменшуються ризики, які стали підставою для застосування заходу забезпечення кримінального провадження, відповідно зі спливом певного часу орган досудового розслідування має навести додаткові доводи в обґрунтування наявних ризиків, що залишаються та їх аналіз, як підстави для подальшого втручання у права особи в тому числі щодо позбавлення або обмеження права власності.

Окрім того, Європейський суд з прав людини через призму своїх рішень неодноразово акцентував увагу на тому, що володіння майном повинно бути законним (див. рішення у справі "Іатрідіс проти Греції" [ВП], заява N 31107/96, п. 58, ECHR 1999-II). Вимога щодо законності у розумінні Конвенції вимагає дотримання відповідних положень національного законодавства та відповідності принципові верховенства права, що включає свободу від свавілля (див. рішення у справі "Антріш проти Франції", від 22 вересня 1994 року, Series А N 296-А, п. 42, та "Кушоглу проти Болгарії", заява N 48191/99, пп. 49 - 62, від 10 травня 2007 року). Будь-яке втручання державного органу у право на мирне володіння майном повинно забезпечити "справедливий баланс" між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту основоположних прав конкретної особи. Необхідність досягнення такого балансу відображена в цілому в структурі статті 1 Першого протоколу. Необхідного балансу не вдасться досягти, якщо на відповідну особу буде покладено індивідуальний та надмірний тягар (див., серед інших джерел, рішення від 23 вересня 1982 року у справі "Спорронг та Льонрот проти Швеції", пп. 69 і 73, Series A N 52). Іншими словами, має існувати обґрунтоване пропорційне співвідношення між засобами, які застосовуються, та метою, яку прагнуть досягти (див., наприклад, рішення від 21 лютого 1986 року у справі "Джеймс та інші проти Сполученого Королівства", n. 50, Series A N 98).

При застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

Зокрема, при вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та справедливого рішення слідчий суддя, згідно ст. ст. 94, 132, 173 КПК України, повинен врахувати: існування обґрунтованої підозри щодо вчинення злочину та достатність доказів, що вказують на вчинення злочину; правову підставу для арешту майна; можливий розмір шкоди, завданої злочином; наслідки арешту майна для третіх осіб; розумність і співмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Відповідні дані мають міститися і у клопотанні слідчого, який звертається з проханням арештувати майно, оскільки, згідно ст. 1 Першого протоколу Конвенції про захист прав та основоположних свобод, будь-яке обмеження власності повинно здійснюватися відповідно до закону, а отже суб`єкт, який ініціює таке обмеження, повинен обґрунтувати свою ініціативу з посиланням на норми закону.

Аналіз викладених в клопотанні прокурора доводів, вказує про відсутність у кримінальному провадженні даних, які б виправдовували втручання держави у право на мирне володіння майном у контексті забезпечення «справедливого балансу» між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту конкретної особи.

Посилання прокурора на фіктивність вказаних товариств спростовується наданими представником товариств Аудиторських висновків (звітів незалежного аудитора) щодо річної фінансової звітності товариств.

З оглядуна зазначеневище,а такожвраховуючи туобставину,що однієюз засадкримінального провадженняє принципзмагальності,що передбачаєсамостійне обстоюваннястороною обвинуваченняі стороноюзахисту їхніхправових позицій,прав,свобод ізаконних інтересівзасобами,передбаченими цимКодексом,тоді якорган досудовогорозслідування непредставив слідчомусудді належнихдоказів длябезспірного висновкущодо необхідностіпродовження діїданого заходузабезпечення кримінальногопровадження,та принципудиспозитивності кримінальногопровадження,відповідно доякого стороникримінального провадженняє вільнимиу використаннісвоїх праву межахта успосіб,передбачених цимКодексом,а слідчийсуддя,суд укримінальному провадженнівирішують лишеті питання,що винесеніна їхрозгляд сторонамита віднесенідо їхповноважень цимКодексом,слідчий суддяприходить довисновку провідсутність вкримінальному провадженніданих,які бвиправдовували подальшевтручання державиу правона мирневолодіння товариствами належним йому майном, у зв`язку з чим вважаю доцільним скасувати арешт майна, не вбачаючи підстав для подальшого застосування вказаного заходу забезпечення кримінального провадження.

Керуючись ст. ст.98,167,170,171,172,173,174 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 09.07.2017 року у справі №757/33178/18-к на грошові кошти, які обліковуються на рахунках:

ТОВ «ПРАЙМФІНЕКСПЕРТ», код ЄДРПОУ 40071297, № НОМЕР_1 ПАТ «МЕЕАБАНК» МФО (351629);

ПАТ «ЗАКРИТИЙНЕДИВЕРСИФІКОВАИИЙ ВЕНЧУРНИЙКОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙФОНД «ГРАТІС», код ЄДРПОУ 38408438, № НОМЕР_2 ; Філія - ТУ по м.Києву та Київській області АТ «ОЩАДБАНК» (МФ0322669);

№ НОМЕР_3 АТ «ВТБ БАНК» (МФО 321767);

№ НОМЕР_4 АБ «УКРГАЗБАНК» (МФ0320478);

ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «АРТФІН», Код ЄДРПОУ 38488377;

№ НОМЕР_5 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_6 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_7 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_8 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_9 АТ «ОЩАДБАНК» (МФО 30045);

№ НОМЕР_10 АТ «ОЩАДБАНК» (МФО 30045)

№ НОМЕР_11 АТ «ВТБ БАНК» (МФО 321767)

№ НОМЕР_12 АТ «ВТБ БАНК» (МФО 321767)

№ НОМЕР_13 АТ «ВТБ БАНК» (МФО 321767)

№ НОМЕР_14 АТ «ВТБ БАНК» (МФО 321767)

№ НОМЕР_15 АБ «УКРГАЗБАНК» (МФ0320478)

№ НОМЕР_16 АБ «УКРГАЗБАНК» (МФ0320478)

№ НОМЕР_17 АБ «УКРГАЗБАНК» (МФ0320478)

№ НОМЕР_18 АТ`ТАСКОМБАНК»(МФ0339500)

№ НОМЕР_19 АТ`ТАСКОМБАНК»(МФ0339500)

№ НОМЕР_20 АТ`ТАСКОМБАНК»(МФ0339500)

№ НОМЕР_21 ПАТ «АЛБФА-БАНК» (МФО 300346)

ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ ТРЕЙДІНЕ», код 38915177

№ НОМЕР_22 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_23 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_24 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_25 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_26 АТ «ОЩАДБАНК» (МФО 30045)

№ НОМЕР_27 АТ «ОЩАДБАНК» (МФО 30045)

№ НОМЕР_28 АТ «ВТБ БАНК» (МФО 321767)

№ НОМЕР_4 АБ «УКРГАЗБАНК» (МФ0320478)

№ НОМЕР_29 ПАТ «ПУМБ» (МФО334851)

№ НОМЕР_30 ПАТ «УКРСОЦБАНК» (МФО 300023)

№ НОМЕР_31 ПАТ «УКРСОЦБАНК» (МФО 300023)

№ НОМЕР_32 ПАТ «АЛЬФА-БАНК» (МФО 300346)

ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «КОНТРАКТ-ЕНЕРГО», код 33536263,

№ НОМЕР_33 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО 351629 № НОМЕР_34 ПАТ «АЛЬФА-БАНК» МФО 300346 № НОМЕР_35 ПАТ «ПРОМ1НВЕСТБАНК» МФО 300012

ТОВ «СІЛЬВЕРТРАСТ», код40069953

№ НОМЕР_36 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО 351629

№ НОМЕР_37 АТ «ОЩАДБАНК» МФО 30045

№ НОМЕР_38 АТ «ВТБ БАНК» МФО 321767

ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ІНТЕРЛІЗИНГ», код ЄДРПОУ 41765203

№ НОМЕР_39 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_40 ПАТ «МЕГАБАНК» МФО (351629);

№ НОМЕР_41 АТ «ОЩАДБАНК» (МФО 30045)

№ НОМЕР_42 АБ «УКРГАЗБАНК» (МФ0320478)

ТДВ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ТРАСТ УКРАЇНА», код ЄДРПОУ 37954854

№ НОМЕР_43 ПАТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627)

№ НОМЕР_44 ПАТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627)

№ НОМЕР_45 ПАТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627)

№ НОМЕР_46 ПАТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627)

№ НОМЕР_47 ПАТ «КБ`ГЛОБУС» (МФО 380526)

ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ГРАНД-ПОЛІС», код ЄДРПОУ32909477 № НОМЕР_48 ПАТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627)

№ НОМЕР_49 ПАТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627)

№ НОМЕР_50 ПАТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627)

№ НОМЕР_51 ПАТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627)

№ НОМЕР_52 ПАТ «КБ`ГЛОБУС» (МФО 380526)

№ НОМЕР_53 ПАТ «МТБ БАНК» (МФ0328168)

№ НОМЕР_54 ПАТ «МТБ БАНК» (МФ0328168)

№ НОМЕР_55 ПАТ «МТБ БАНК» (МФ0328168)

ТОВ «ФК «ФЕНІКС ПЛЮС», код 41112056

№ НОМЕР_56 АТ «ОЩАДБАНК» (МФО 30045)

Філія - Дніпровське обласне управління АТ «ОЩАДБАНК» (МФО 305482); № НОМЕР_57 ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168);

№ НОМЕР_58 ПАТ «АКБ КОНКОРД» (МФО 307350)

№ НОМЕР_59 ПАТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» (МФ0305880);

№ НОМЕР_60 ПАТ «АБ «РАДАБАНК (МФ0306500);

№ НОМЕР_61 ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

№ НОМЕР_62 АТ «БАНК АЛЬЯНС» (МФО 300119);

№ НОМЕР_63 ПАТ «ПОЛІКОМБАНК» (МФО 353100);

№ НОМЕР_64 АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» (МФО 313849);

№ НОМЕР_65 ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» (МФО 380281)

ТОВ «ДАКОРД ГРУП», код 41378105, які знаходяться на рахунках:

№ НОМЕР_66 ПАТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» (МФ0305880);

№ НОМЕР_67 ПАТ «АБ «РАДАБАНК (МФ0306500);

№ НОМЕР_68 ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123)

ТОВ «РОНБУД», код 39540076, які знаходяться на рахунках:

№ НОМЕР_69 в ПАТ «ПУМБ» (МФО 334851)

№ НОМЕР_70 в ПАТ «АЛЬФА- БАНК»(МФО 300346)

№ НОМЕР_71 ПАТ «АКБ КОНКОРД» (МФО 307350)

№ НОМЕР_72 ПАТ «АБ «РАДАБАНК (МФ0306500);

№ НОМЕР_73 ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

№ НОМЕР_74 АТ «БАНК АЛЬЯНС» (МФО 300119);

№ НОМЕР_70 АТ «БАНК АЛЬЯНС» (МФО 300119);

№ НОМЕР_75 ПАТ «ПОЛІКОМБАНК» (МФО 353100);

№ НОМЕР_76 АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» (МФО 313849);

№ НОМЕР_77 ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» (МФО 380281)

ТОВ «ЛАБЕРІС», код 40437394, які знаходяться на рахунках:

№ НОМЕР_78 в ПАТ «ПУМБ» (МФО 334851);

№ НОМЕР_79 ПАТ «АКБ КОНКОРД» (МФО 307350)

№ НОМЕР_80 ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

№ НОМЕР_81 АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» (МФО 313849).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення03.08.2018
Оприлюднено23.02.2023
Номер документу76864849
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —757/37008/18-к

Ухвала від 05.09.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Матійчук Г. О.

Ухвала від 03.08.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Матійчук Г. О.

Ухвала від 05.09.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Матійчук Г. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні