Ухвала
від 03.10.2018 по справі 569/8288/18
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/8288/18

УХВАЛА

03 жовтня 2018 року м.Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області

в складі судді Бердія М.А.,

при секретарі Кирийчук Н.М.,

з участю позивача ОСОБА_1,

представника відповідача ОСОБА_2,

третьої особи ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Рівне цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства "Рівнеелектроавтотранс", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ОСОБА_3 про стягнення матеріальної шкоди, суд -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Рівненського міського суду перебуває цивільна справа за позовомОСОБА_1 до Комунального підприємства "Рівнеелектроавтотранс", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ОСОБА_3 про стягнення матеріальної шкоди.

В судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_2 подала суду клопотання, яке було нею підтримане, про залучення до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ПАТ Страхова компанія Країна . Зазначає, що цивільна відповідальність КП Рівнеелектроавтотранс Рівненської міської ради застрахована в ПАТ Страхова компанія Країна , згідно договору добровільного страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів №УА160477 від 12 липня 2017 року.

В судовому засіданні позивач ОСОБА_1 та третя особа ОСОБА_3 не заперечили щодо залучення до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ПАТ Страхова компанія Країна .

Відповідно до ч.ч.1,3 ст.53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов язки щодо однієї із сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи. Якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов'язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

За вищевикладених обставин, з метою здійснення повного, об'єктивного та всебічного розгляду справи, суд приходить до висновку, про необхідність задоволення клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про залучення третьої особи.

Суд вважає за необхідне залучити до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ПАТ Страхова компанія Країна .

На підставі викладеного, керуючись ст. 53 ЦПК України, суд ?

УХВАЛИВ :

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ОСОБА_4 акціонерне товариство Страхова компанія Країна (м.Київ, вул.Електриків, 29-а).

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено Цивільним процесуальним Кодексом України. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду по даній справі. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Рівненського

міського суду ОСОБА_5

Дата ухвалення рішення03.10.2018
Оприлюднено09.10.2018
Номер документу76955544
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення матеріальної шкоди, суд

Судовий реєстр по справі —569/8288/18

Рішення від 11.03.2019

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Рішення від 11.03.2019

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 03.10.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 08.05.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні