Ухвала
від 08.10.2018 по справі 564/2512/18
КОСТОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі за правилами загального позовного провадження

08 жовтня 2018 року Справа № 564/2512/18

Костопільський районний суд Рівненської області в особі судді Грипіч Л. А. розглянувши позовну заяву, яка надійшла від ОСОБА_1, місце перебування м. Костопіль, Костопільський р-н, Рівненська обл., вул. Володимирська, 12, ОСОБА_2, місце перебування м. Костопіль, Костопільський р-н., Рівненська обл., вул. Володимирська, 12 до ОСОБА_3 районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області, місце знаходження м. Костопіль, Костопільський р-н, Рівненська обл., вул.1 Травня, 31, заступника начальника ОСОБА_3 районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Рівненській області ОСОБА_4, місце перебування м. Костопіль, Костопільський р-н., Рівненська обл., вул. Прибережна, 2/80 про стягнення заподіяної шкоди неправомірними діями державного виконавця

ВСТАНОВИВ:

Заява відповідає вимогам ст. 175, 177 ЦПК України. Позовна заява подана особою, яка має цивільну процесуальну дієздатність. Дану позовну заяву належить розглядати в порядку цивільного судочинства, за правилами загального позовного провадження, і вона підсудна Костопільському районному суду. Підстави для відмови у відкритті провадження у справі, встановлені ЦПК України, відсутні.

Керуючись ст. 187 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до ОСОБА_3 районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області, заступника начальника ОСОБА_3 районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Рівненській області ОСОБА_4 про стягнення заподіяної шкоди неправомірними діями державного виконавця.

Розгляд даной справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання буде проведено у приміщенні Костопільського районного суду, який знаходиться за адресою м. Костопіль, вул. Коперніка 14а, Рівненської області 31 жовтня 2018 року о 14 год. 00 хв.

Відповідачу (ам) ОСОБА_3 районному відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області та заступнику начальника ОСОБА_3 районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Рівненській області ОСОБА_4 в 15-денний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження подати відзив на позов.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Відповідно до п.8 ст.178 ЦПК України у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивачам ОСОБА_1, ОСОБА_2 в строк не пізніше 5-ти днів з дня отримання відзиву на позов подати відповідь на відзив.

Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Відповідачам ОСОБА_3 районному відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області та заступнику начальника ОСОБА_3 районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Рівненській області ОСОБА_4 в строк не пізніше 5-ти днів з дня отримання відповіді на відзив подати свої заперечення на відповідь на відзив позивача.

Копія заперечень на відповідь на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечень до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ks.rv.court.gov.ua

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_5

Дата ухвалення рішення08.10.2018
Оприлюднено09.10.2018
Номер документу76978498
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заподіяної шкоди неправомірними діями державного виконавця

Судовий реєстр по справі —564/2512/18

Постанова від 23.09.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Лідовець Руслан Анатолійович

Ухвала від 09.07.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Лідовець Руслан Анатолійович

Постанова від 23.05.2019

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Шимків С. С.

Ухвала від 15.04.2019

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Шимків С. С.

Ухвала від 10.04.2019

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Шимків С. С.

Рішення від 18.02.2019

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Рішення від 18.02.2019

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Ухвала від 17.12.2018

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Ухвала від 17.12.2018

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Ухвала від 08.10.2018

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні