Ухвала
від 08.10.2018 по справі 826/14102/18
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про витребування доказів

08 жовтня 2018 року № 826/14102/18

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі головуючої судді Кузьменко А.І., розглянувши матеріали адміністративної справи

за позовом ОСОБА_1

до Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради,

Державного реєстратора Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради Рогової Олени Анатоліївни

третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю Форт Вест

про зобов'язання вчинити дії

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради, Державного реєстратора Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради Рогової Олени Анатоліївни, в якому просить зобов'язати відповідачів - державного реєстратора Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради Рогову Олену Анатоліївну та Департамент з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради, ідентифікаційний код 41210422, припинити обробку та поширення в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань персональних даних ОСОБА_1, РНОКПП НОМЕР_1, - даних про адресу її місця проживання: АДРЕСА_1, у відомостях про адресу місцезнаходження Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Вест , ідентифікаційний код 39281393.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 10 вересня 2018 року відкрито провадження в адміністративній справі та вирішено здійснити розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи, а також зобов'язано Департамент з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради у п'ятнадцятиденний строк з дня одержання копії ухвали про відкриття провадження у справі подати до Окружного адміністративного суду міста Києва належним чином завірені копії документів, які стали підставою для реєстрації у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань місцезнаходження юридичної особи - Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Вест за адресою: АДРЕСА_1.

05 жовтня 2018 року на адресу Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов відзив на позовну заяву Державного реєстратора Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради Рогової Олени Анатоліївни, відповідно до якого остання позовні вимоги не визнала та просила у їх задоволенні відмовити. Крім того, у відзиві на позовну заяву остання зазначила, що надати належним чином завірені копії документів, які подані для державної реєстрації змін Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Вест не є можливим, оскільки вони направлені до Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, яка є суб'єктом зберігання реєстраційної справи.

Розглянувши матеріали даної адміністративної справи, Окружний адміністративний суд міста Києва звертає увагу на наступне.

Відповідно до частини 3 статті 77 Кодексу адміністративного судочинства України докази суду надають учасники справи. Суд може пропонувати сторонам надати докази та збирати докази з власної ініціативи, крім випадків, визначених цим Кодексом.

Згідно з частиною 3 статті 80 Кодексу адміністративного судочинства України про витребування доказів з власної ініціативи або за клопотанням учасника справи, суд постановляє ухвалу.

Так, судом встановлено, що вимоги ухвали суду від 10 вересня 2018 року про відкриття провадження в адміністративній справі №826/14102/18 в частині надання суду документів, які стали підставою для реєстрації у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань місцезнаходження юридичної особи - Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Вест за адресою: АДРЕСА_1, відповідачами не виконано з поважних причин.

Враховуючи пояснення, які надані державним реєстратором Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради Роговою О.А. у відзиві на позовну заяву щодо направлення вказаних вище документів до Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, з метою повного та всебічного з'ясування обставин справи, суд приходить до висновку про необхідність витребування від Печерської районної в місті Києві державної адміністрації належним чином завірених копій документів, які стали підставою для реєстрації у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань місцезнаходження юридичної особи - Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Вест за адресою: АДРЕСА_1.

Керуючись частиною 4 статті 9, частиною 3 статті 77, частиною 3 статті 80, статтями 241-243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, суд -

УХВАЛИВ:

1. Витребувати від Печерської районної в місті Києві державної адміністрації належним чином завірені копії документів, які стали підставою для реєстрації у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань місцезнаходження юридичної особи - Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Вест за адресою: АДРЕСА_1.

2. Зобов'язати Печерську районну в місті Києві державну адміністрацію протягом десяти днів з дня одержання даної ухвали подати через канцелярію Окружного адміністративного суду місті Києва (01051, місто Київ, вулиця Болбочана Петра, 1, корпус 1, головуюча суддя Кузьменко А.І.) докази, зазначені в пункті 1 резолютивної частини цієї ухвали суду.

3. Контроль за виконанням ухвали суду доручити Голові Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

4. Копію ухвали невідкладно надіслати на адресу Печерської районної в місті Києві державної адміністрації (01010, місто Київ, вулиця М. Омеляновича-Павленка, будинок 15 (колишня вул. Суворова)) - для виконання.

5. Попередити Голову Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, що у випадку неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, визначені Кодексом адміністративного судочинства України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.І. Кузьменко

Дата ухвалення рішення08.10.2018
Оприлюднено10.10.2018
Номер документу76994606
СудочинствоАдміністративне
Сутьзобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —826/14102/18

Рішення від 18.02.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко А.І.

Ухвала від 08.10.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко А.І.

Ухвала від 10.09.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні