Ухвала
від 18.10.2018 по справі 316/1254/18
ЕНЕРГОДАРСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 316/1254/18

Провадження № 2/316/733/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"18" жовтня 2018 р. м. Енергодар

Енергодарський міський суд Запорізької області у складі

головуючого судді Вільямовської Н.О.,

секретар судового засідання Рябуха О.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Енергодар цивільну справу за позовом Приватного акціонерного товариства Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство залізничного транспорту в особі Енергодарської філії Приватного акціонерного товариства Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство залізничного транспорту , в інтересах якого діє ОСОБА_1, до ОСОБА_2, про стягнення матеріальної шкоди ,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Енергодарського міського суду Запорізької області перебуває вищевказана цивільна справа.

Ухвалою судді від 01.08.2018 року відкрито провадження по справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Положеннями ч. 1 ст. 196 ЦПК України визначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

У підготовче судове засідання сторони не з'явилися.

Представник позивача- адвокат ОСОБА_1 через канцелярію суду надав заяву про проведення підготовчого судового засідання у його відсутність та відсутність позивача (а.с. 43).

Відповідачі ОСОБА_2 про час та дату підготовчого судового засідання повідомлявся належним чином, причини неявки суду невідомі (а.с. 38, 42).

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Заяв про врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило відзиву на позов, зустрічного позову, уточнення позовних вимог або інших заяв.

Таким чином, судом виконані вимоги ст. 197 ЦПК України.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому судовому засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, 260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Приватного акціонерного товариства Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство залізничного транспорту в особі Енергодарської філії Приватного акціонерного товариства Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство залізничного транспорту , в інтересах якого діє ОСОБА_1, до ОСОБА_2, про стягнення матеріальної шкоди .

Призначити справу за позовом Приватного акціонерного товариства Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство залізничного транспорту в особі Енергодарської філії Приватного акціонерного товариства Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство залізничного транспорту , в інтересах якого діє ОСОБА_1, до ОСОБА_2, про стягнення матеріальної шкоди , до судового розгляду по суті на 08 год. 15 хв. 05.11.2018 року, в приміщенні Енергодарського міського суду Запорізької області за адресою: пр-т Будівельників, буд. 17 м. Енергодар, Запорізька область.

Про дату, час і місце судового засідання повідомити сторони.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі Судова влада України - http://ed.zp.court.gov.ua .

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Н. О. Вільямовська

Дата ухвалення рішення18.10.2018
Оприлюднено23.10.2018
Номер документу77265965
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —316/1254/18

Рішення від 13.08.2019

Цивільне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Бульба О. М.

Рішення від 13.08.2019

Цивільне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Бульба О. М.

Ухвала від 29.05.2019

Цивільне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Бульба О. М.

Рішення від 17.04.2019

Цивільне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Бульба О. М.

Ухвала від 07.11.2018

Цивільне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Бульба О. М.

Ухвала від 18.10.2018

Цивільне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Вільямовська Н. О.

Ухвала від 01.08.2018

Цивільне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Вільямовська Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні