Ухвала
від 17.10.2018 по справі 804/3928/18
ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

17 жовтня 2018 року м. Дніпросправа № 804/3928/18

Третій апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів: головуючий суддя (доповідач) Іванов С.М., судді: Панченко О.М., Чередниченко В.Є.,

перевіривши на відповідність вимогам Кодексу адміністративного судочинства України апеляційну скаргу Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 23 липня 2018 року у адміністративній справі № 804/3928/18 за адміністративним позовом Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Приватного підприємства Мідас КР Плюс про стягнення адміністративно-господарських санкцій,-

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 23 липня 2018 року у задоволенні позову Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів відмовлено.

Не погодившись з рішенням суду, Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів подало апеляційну скаргу.

Ухвалою судді Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 03 вересня 2018 року апеляційну скаргу Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 23 липня 2018 року залишено без руху та надано строк на усунення недоліків апеляційної скарги (десять днів з моменту отримання ухвали суду про залишення апеляційної скарги без руху) шляхом приведення апеляційної скарги у відповідність вимогам статті 296 КАС України, вказавши дату отримання копії оскаржуваного рішення з відповідними підтверджуючими доказами.

Згідно Указу Президента України Про ліквідацію апеляційних адміністративних судів та утворення апеляційних адміністративних судів в апеляційних округах від 29.12.2017 року № 455/2017, зокрема, ліквідовано Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд з передачею справ та матеріалів, що перебували в провадженні останнього до новоутвореного Третього апеляційного адміністративного суду.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями Третього апеляційного адміністративного суду від 09 жовтня 2018 року матеріали адміністративної справи № 804/3928/18 передано на розгляд колегії суддів: Іванов С.М. (головуючий суддя), Панченко О.М., Чередниченко В.Є.

12 жовтня 2018 року на адресу Третього апеляційного адміністративного суду у встановлений законом строк заявником апеляційної скарги подано клопотання про усунення недоліків, відповідно до якого відповідач зазначає дату отримання оскаржуваного судового рішення, що підтверджує копією поштового конверта та копією супровідного листа із вхідним штампом Дніпропетровського обласного Фонду соціального захисту інвалідів.

Судом апеляційної інстанції встановлено, що підстави для повернення апеляційної скарги чи відмови у відкритті апеляційного провадження відсутні.

Згідно ч. 2 ст. 12 КАС України спрощене позовне провадження призначене для розгляду справ незначної складності та інших справ, для яких пріорітетним є швидке вирішення справи.

Відповідно до п. 10 ч. 6 ст. 12 КАС України для цілей цього Кодексу справами незначної складності є інші справи, у яких суд дійде висновку про їх незначну складність, за винятком справ, які не можуть бути розглянуті за правилами спрощеного позовного провадження.

У відповідності до ч. 1 статті 311 КАС України суд апеляційної інстанції може розглянути справу без повідомлення учасників справи (в порядку письмового провадження) за наявними у справі матеріалами, якщо справу може бути вирішено на підставі наявних у ній доказів, у разі: 1) відсутності клопотань від усіх учасників справи про розгляд справи за їх участю; 2) неприбуття жодного з учасників справи у судове засідання, хоча вони були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового засідання; 3) подання апеляційної скарги на рішення суду першої інстанції, які ухвалені в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін (у порядку письмового провадження).

На підставі викладеного, керуючись ст. 295, 300, 301, 304, 311 Кодексу адміністративного судочинства України суд, -

УХВАЛИВ:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 23 липня 2018 року у адміністративній справі № 804/3928/18 за позовом Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Приватного підприємства Мідас КР Плюс про стягнення адміністративно-господарських санкцій.

Запропонувати учасникам справи протягом 5 днів з дати отримання даної ухвали подати до суду відзив на апеляційну скаргу разом з доказами надсилання (надання) його копії та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Призначити справу до розгляду в порядку письмового провадження (за відсутності сторін) на 22 листопада 2018 року.

Копію ухвали про відкриття апеляційного провадження у справі разом з копією апеляційної скарги та доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя С.М. Іванов

суддя О.М. Панченко

суддя В.Є. Чередниченко

Дата ухвалення рішення17.10.2018
Оприлюднено24.10.2018
Номер документу77301473
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/3928/18

Постанова від 22.11.2018

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Ухвала від 17.10.2018

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Ухвала від 03.09.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Прокопчук Т.С.

Рішення від 23.07.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кучма Костянтин Сергійович

Ухвала від 31.05.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кучма Костянтин Сергійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні