Постанова
від 23.10.2018 по справі 1-46/2010
СКВИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сквирський районний суд Київської області

Справа № 1-46/2010

Провадження № 1-в/376/90/2018

УХВАЛА

"23" жовтня 2018 р. Сквирський районний суд Київської області

у складі: головуючого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі судових засідань ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Сквира Київської області справу за поданням т.в.о. начальника Сквирського ВП ГУНП України в Київській області ОСОБА_3 про встановлення адміністративного нагляду щодо ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Поліське Київської області, жителя АДРЕСА_1 , громадянина України, з середньою освітою, неодруженого, раніше судимого,

встановив:

23.10.2018 року до Сквирського районного суду надійшло подання т.в.о. начальника Сквирського ВП ГУНП України в Київській області ОСОБА_3 про встановлення адміністративного нагляду щодо ОСОБА_4 .

В обгрунтування подання ОСОБА_3 вказав, що раніше судимий ОСОБА_4 , перебуваючи на профілактичному обліку в Сквирському ВП ГУ НП в Київській області, на шлях виправлення не став, порушує громадський порядок, 09.08.2018 року та 19.10.2018 року притягувався до адміністративної відповідальності, веде антигромадський спосіб життя, тому Сквирське відділення поліції змушене звернутися до суду з поданням про встановлення адміністративного нагляду відносно ОСОБА_4 ..

Правопорушник ОСОБА_4 в судове засідання не з`явився, надав до канцелярії суду заяву, в якій просив провести розгляд справи без його участі, проти задоволення подання не заперечує.

Представник Сквирського ВП ГУНП в Київській області ОСОБА_5 в судове засідання не з`явився, надав до канцелярії суду заяву, в якій подання про встановлення адміністративного нагляду підтримав.

Суд, дослідивши матеріали справи, дійшов висновку, що подання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до вимог ст.3ЗУ «Проадміністративний наглядза особами,звільненими змісць позбавленняволі» адміністративний нагляд встановлюється щодо повнолітніх осіб засуджених до позбавлення волі за тяжкі, особливо тяжкі злочини або засуджених два і більше разів до позбавлення волі за умисні злочини, якщо вони після відбування покарання або умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, незважаючи на попередження органів внутрішніх справ, систематично порушують громадський порядок і права інших громадян, вчиняють інші правопорушення.

Згідно ч. 1ст. 5 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі»адміністративний нагляд встановлюється щодо осіб, зазначених у пункті "в" статті 3 цього Закону, - в судовому засіданні одноособово суддею районного, районного у місті, міського та міськрайонного суду за місцем проживання особи, звільненої з місць позбавлення волі, за поданням начальника органу внутрішніх справ.

Згідно ч. 1ст. 6 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі»- адміністративний нагляд встановлюється у визначеному ст. 5 Закону порядку терміном від одного року до двох років і не може перевищувати термінів, передбачених законом для погашення або зняття судимості.

17.10.2018 року ухвалою Придніпровського районного суду міста Черкаси до ОСОБА_4 встановлено адміністративний нагляд строком на один рік.

09.08.2018 року ОСОБА_4 скоїв адміністративне правопорушення передбаченест. 178 ч. 1 КУпАП України, про, що було складено адміністративний протокол і застосовано попередження до останього.

19.10.2018 року ОСОБА_4 вдруге скоїв адміністративне правопорушення передбаченест. 178 ч. 2 КУпАП України, про, що було складено адміністративний протокол і застосовано попередження до останього.

Одже, ОСОБА_4 після звільнення з місць позбавлення волі, незважаючи на попередження органів поліції, систематично порушує громадський порядок, що підтверджено матеріалами справи.

Керуючись ст.3,5,6,10 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», суд, -

ухвалив:

Подання т.в.о. начальника Сквирського ВП ГУНП України в Київській області ОСОБА_3 про встановлення адміністративного нагляду щодо ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Поліське Київської області, жителя АДРЕСА_1 , громадянина України, з середньою освітою, неодруженого, раніше судимого - задовольнити.

Встановити, щодо ОСОБА_4 адміністративний нагляд терміном на один рік та встановити йому такі обмеження:

1. Заборонити виходити з будинку по місцю проживання: АДРЕСА_1 з 23.00 до 05.00 год. наступного дня.

2. Заборонити відвідувати місця, де продаються алкогольні напої на розлив: кафе, бари, ресторани та магазини, в яких є кафетерії в м. Сквира та на території Сквирського району.

3. Зявлятись у Сквирське відділення поліції на реєстрацію в кожен 1 вівторок кожного місяця з 9.00 до 12.00 години.

4. Не залишати постійного місця проживання без дозволу працівників поліції та не залишати межі Сквирського району Київської області.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом семи днів з дня її оголошення.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не буде подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не буде скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення23.10.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу77445617
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —1-46/2010

Ухвала від 30.03.2023

Кримінальне

Сквирський районний суд Київської області

Віговський С. І.

Ухвала від 26.09.2023

Кримінальне

Сквирський районний суд Київської області

Коваленко О. М.

Ухвала від 16.05.2023

Кримінальне

Сквирський районний суд Київської області

Батовріна І. Г.

Ухвала від 17.01.2023

Кримінальне

Сквирський районний суд Київської області

Коваленко О. М.

Ухвала від 14.05.2021

Кримінальне

Сквирський районний суд Київської області

Коваленко О. М.

Ухвала від 26.11.2020

Кримінальне

Сквирський районний суд Київської області

Коваленко О. М.

Ухвала від 04.11.2019

Кримінальне

Сквирський районний суд Київської області

Клочко В. М.

Ухвала від 13.08.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Свінціцька Олена Петрівна

Постанова від 23.10.2018

Кримінальне

Сквирський районний суд Київської області

Коваленко О. М.

Постанова від 09.04.2010

Кримінальне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Кузевич Й. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні