Ухвала
від 25.10.2018 по справі 518/654/17
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №518/654/17

Провадження по справі №2/498/371/18

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

25 жовтня 2018 року Великомихайлівський районний суд Одеської області

в складі: головуючої судді - Ткачук О.Л.,

за участю секретаря судового засідання Козачінської Л.Г.,

позивачки ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні, в смт. Велика Михайлівка позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа: орган опіки та піклування Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області про позбавлення батьківських прав,

встановив:

У провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа: орган опіки та піклування Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області про позбавлення батьківських прав.

06 червня 2017 року суддею Ширяївського районного суду Одеської області було відкрито провадження по вищезазначеній справі.

07 вересня 2018 року цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа: орган опіки та піклування Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області про позбавлення батьківських на підставі розпорядження в.о.голови Ширяївського районного суду Одеської області ОСОБА_3, надіслана з Ширяївського районного суду Одеської області до Великомихайлівського районного суду Одеської області в порядку п.2 ч.1 ст.31 ЦПК України.

17 вересня 2018 року вищезазначена цивільна справа надійшла до Великомихайлівського районного суду Одеської області та визначена для розгляду до провадження судді Ткачук О.Л. в порядку ч. 1 ст.33 ЦПК України.

Ухвалою судді Великомихайлівського районного суду Одеської області від 18 вересня 2018 року вищезазначена справа прийнята до провадження, призначене підготовче засідання.

Підготовче судове засідання проведене за відсутності відповідача та його представника, які повідомлялись належним чином за встановленим судом місцем реєстрації, але в судове засідання не з'явились, відзиву не надіслали.

Третя особа, орган опіки та піклування Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області в підготовче судове засідання явку свого представника не забезпечила, будучи належним чином повідомленою про дачу, час та місце його проведення. Письмових пояснень щодо позову або відзиву не надала.

Позивачка в судовому засіданні позовні вимоги підтримала в повному обсязі та наполягала на їх задоволенні.

Відповідно п. 4 ч. 5 ст. 265 ЦПК України у резолютивній частині рішення зазначаються реєстраційний номер облікової картки платника податків сторін (для фізичних осіб) або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України.

Враховуючи наведене, вважаю за необхідне витребувати із Ширяївської державної податкової інспекції Южненського управління ГУ ДФС в Одеській області (66800, Україна, Одеська обл., смт. Ширяєве, вул. Шклярука, буд. 13) інформаційну довідку стосовно реєстраційного номеру облікової картки платника податків відповідача ОСОБА_2.

У відповідності до п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначена до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 81, 84, 189 - 200 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа: орган опіки та піклування Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області про позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні, яке відбудеться 03 грудня 2018 року о 11.30 год. в залі судових засідань № 1 Великомихайлівського районного суду Одеської області (Одеська область, Великомихайлівський район, смт. Велика Михайлівка, вул. Пушкіна, 2б, ІІ поверх).

Витребувати із Ширяївської державної податкової інспекції Южненського управління ГУ ДФС в Одеській області (66800, Україна, Одеська обл., смт. Ширяєве, вул. Шклярука, буд. 13) інформаційну довідку стосовно реєстраційного номеру облікової картки платника податків ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, мешканця ІНФОРМАЦІЯ_2.

Копію ухвали направити до Ширяївської державної податкової інспекції Южненського управління ГУ ДФС в Одеській області (66800, Україна, Одеська обл., смт. Ширяєве, вул. Шклярука, буд. 13) - для виконання.

Витребувані документи направити до Великомихайлівського районного суду Одеської області за адресою: вул. Пушкіна, 2б смт. Велика Михайлівка Одеської області у встановлений судом строк, або надати стороні, яка подасть вказану ухвалу до виконання, але не пізніше 03.12.2018 року.

Роз'яснити учасникам справи право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, за для забезпечення чого останніми, за п'ять днів до судового засідання, має бути подана відповідна заява із зазначенням суду, в якому необхідно забезпечити її проведення, копія якої в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, веб-адреса сторінки якої http://vmk.od.court.gov.ua/sud1508/.

Заяви по суті справи можуть бути подані як в паперовому виді безпосередньо до суду так і на електронну адресу суду за адресою: inbox@vmk.od.court.gov.ua з наступним наданням оригіналу відповідної заяви.

Ухвала суду надсилається учасникам справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя О.Л.Ткачук

СудВеликомихайлівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення25.10.2018
Оприлюднено30.10.2018
Номер документу77449106
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —518/654/17

Рішення від 25.01.2019

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Рішення від 17.01.2019

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 25.10.2018

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 18.09.2018

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 06.07.2017

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Палій С. А.

Ухвала від 22.06.2017

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Палій С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні