Ухвала
від 30.10.2018 по справі 558/336/18
ДЕМИДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 558/336/18

номер провадження 2/558/96/18

УХВАЛА

(про залучення співвідповідача)

30 жовтня 2018 року смт Демидівка

Демидівський районнний суд Рівненської області

в складі:

суддя одноособово ОСОБА_1,

секретар судових засідань ОСОБА_2,

з участю позивачки ОСОБА_3,

представника відповідача ОСОБА_4 ОТГ - ОСОБА_5,

представника відповідача відділу у ОСОБА_4 районі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області - ОСОБА_6,

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_3 до ОСОБА_4 об"єднаної територіальної громади Рівненської області та до відділу у ОСОБА_4 районі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, про визнання права на земельну частку (пай), -

в с т а н о в и в:

Позивачка ОСОБА_3 звернулась в суд з позовною заявою до відповідачів ОСОБА_4 ОТГ та відділу у ОСОБА_4 районі ГУ Держгеокадастру у Рівненській області, про визнання за нею права на земельну частку (пай) в розмірі і вартості тотожному земельним часткам (паям) виділеним членам КСГП "Колос" с.Глибока Долина.

Під час підготовчого засідання по даній справі представник відповідача ОСОБА_4 селищної ради - ОСОБА_5 заявив клопотання про залучення в якості співвідповідача - Демидівську районну державну адміністрацію, оскільки рішення щодо виділення в натурі ( на місцевості ) земельних ділянок власникам земельних часток ( паїв) за межами населенних пунктів приймають районні державні адміністрації, а не селищні ради.

Пзивачка ОСОБА_3 та представник співвідповідача відділу у ОСОБА_4 районі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області підтримали клопотання про залучення співвідповідача - Демидівську РДА.

Відповідно до ч. 1 ст. 51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження залучити до участі у справі співвідповідача.

Враховуючи клопотання представника співвідповідача, думку позивачки та характер спору , суд рахує за необхідне залучити до участі у справі в якості співвідповідача Демидівську районну державну адміністрацію.

З урахуванням наведеного, відповідно до ст.ст. 51, 196-198 ЦПК України, -

постановив:

Залучити до участі у справі, як співвідповідача Демидівську районну державну адміністрацію, у цивільній справі № 558/336/18 за позовною заявою ОСОБА_3 до ОСОБА_4 об"єднаної територіальної громади Рівненської області та до відділу у ОСОБА_4 районі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, про визнання права на земельну частку (пай).

Копію ухвали направити ОСОБА_4 РДА, викликати їх в підготовче судове засідання та повідомити ОСОБА_4 РДА, що вони мають право у строк до п"ятнадцяти днів з дня вручення їм даної ухвали, подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя

СудДемидівський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення30.10.2018
Оприлюднено01.11.2018
Номер документу77516989
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —558/336/18

Рішення від 07.12.2018

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

Ухвала від 27.11.2018

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

Ухвала від 30.10.2018

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

Ухвала від 08.06.2018

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні