Ухвала
від 26.10.2018 по справі 155/1183/18
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/155/773/18

Справа 155/1183/18

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

26 жовтня 2018 року місто Горохів

Горохівський районний суд Волинської області в складі:

головуючого судді Адамчук Г.М.,

за участю секретаря судового засідання Ревуцької М.В.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ТзОВ Волинь-Захід , до ТОВ Агросвіт-Волинь, ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, про визнання недійсними договірів оренди землі, треті особи без самостійних вимог на стороні відповідачів - державні реєстратори Горохівської районної державної адміністрації ОСОБА_6 та ОСОБА_7, -

ВСТАНОВИВ :

Позивач звернувся до суду з позовною заявою до відповідачів про визнання недійсними договірів оренди землі.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача позовні вимоги підтримав.

Відповідачі ОСОБА_1, ОСОБА_2., ОСОБА_3, ОСОБА_4, у підготовче судове засідання не з'явилися, проте подали до суду заяву в якій просять справу слухати у їх відсутності, позову визнають.

Представник відповідача ОСОБА_8 - ОСОБА_9 у підготовче судове засідання не з'явилася, проте подала до суду заяву в якій просить справу слухати у її відсутності, позов визнає.

Третя особа без самостійних вимог на стороні відповідачів державний реєстратор Горохівської райдержадміністрації ОСОБА_7 у підготовче судове засідання не з'явилася, проте подала до суду клопотання в якій просить розгляд підготовчого провадження проводити у її відсутності.

Третя особа без самостійних вимог на стороні відповідачів державний реєстратор Горохівської райдержадміністрації ОСОБА_6 у підготовче судове засідання не з'явилася, хоча повідомлялася про час та місце розгляду справи, причину неявки не повідомила.

Оскільки сторони в підготовче судове засідання не з'явились, відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, фіксація судового засідання з допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Ухвалою суду від 24 вересня 2018 року провадження у зазначеній справі відкрито.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.197, 200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ТзОВ Волинь-Захід , до ТОВ Агросвіт-Волинь, ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, про визнання недійсними договірів оренди землі, треті особи без самостійних вимог на стороні відповідачів - державні реєстратори Горохівської районної державної адміністрації ОСОБА_6 та ОСОБА_7 та призначити справу до розгляду по суті за правилами загального позовного провадження на 13 годину 00 хвилин 10 грудня 2018 року.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://gr.vl.court.gov.ua/sud0302/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Головуючий /підпис/

Згідно з оригіналом:

Суддя Горохівського районного суду Г.М. Адамчук

СудГорохівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення26.10.2018
Оприлюднено04.11.2018
Номер документу77558563
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —155/1183/18

Рішення від 10.10.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 26.10.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 21.08.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 06.08.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні