Ухвала
від 05.11.2018 по справі 1340/5122/18
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа №1340/5122/18

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

05 листопада 2018 року м.Львів

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Мричко Н.І., перевіривши позовну заяву Головного управління Держпраці у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю ПЕК-ПОЛ про застосування заходів реагування,-

ВСТАНОВИВ:

01.11.2018 до суду надійшла позовна заява Головного управління Держпраці у Львівській області (надалі - ГУ Держпраці у Львівській області) до Товариства з обмеженою відповідальністю ПЕК-ПОЛ , в якій позивач просить суд:

- застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду до ТзОВ ПЕК-ПОЛ , а саме - зобов'язати відповідача зупинити експлуатацію комбінованого будинкового регулятора тиску газу (КБРТ) до усунення зазначених у позовній заяві порушень.

Відповідно до вимог статті 171 Кодексу адміністративного судочинства України (надалі - КАС України) суддя після одержання позовної заяви, з'ясовує, зокрема, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтями 160, 161 вказаного Кодексу.

Положеннями статей 160, 161 КАС України визначено форму та зміст позовної заяви, а також документи, що додаються до такої.

Відповідно до частини 3 статті 55 КАС України, юридична особа, суб'єкт владних повноважень, який не є юридичною особою, бере участь у справі через свого керівника або члена виконавчого органу, уповноваженого діяти від її (його) імені відповідно до закону, статуту, положення (самопредставництво юридичної особи), або через представника.

Як видно з позовної заяви, така підписана начальником ОСОБА_1 Проте, до позовної заяви не долучено документа, що підтверджує повноваження ОСОБА_1 на дату підписання позовної заяви, як начальника ГУ Держпраці у Львівській області (належним чином завіреної копії з наказу про призначення на посаду).

Згідно з вимогами частинами 1, 2 статті 169 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтями 160, 161 вказаного Кодексу, протягом п'яти днів з дня подання позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Враховуючи наведене вище, суддя вважає за необхідне залишити позовну заяву ГУ Держпраці у Львівській області без руху, надавши такому строк для усунення виявлених недоліків.

Керуючись статтями 160, 161, 169, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

УХВАЛИВ:

залишити без руху позовну заяву Головного управління Держпраці у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю ПЕК-ПОЛ про застосування заходів реагування.

Встановити позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви - 10 днів з дня отримання копії ухвали про залишення позовної заяви без руху, шляхом подання суду:

- документа, що підтверджує повноваження ОСОБА_1 на дату підписання позовної заяви, як начальника Головного управління Держпраці у Львівській області (належним чином завіреної копії з наказу про призначення на посаду).

Ухвала суду про залишення позовної заяви без руху набирає законної сили з моменту її підписання. Заперечення на ухвалу суду може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Мричко Н.І.

Дата ухвалення рішення05.11.2018
Оприлюднено05.11.2018
Номер документу77591810
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —1340/5122/18

Ухвала від 04.03.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 19.11.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 05.11.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні