Ухвала
від 05.11.2018 по справі 229/3425/18
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЄУН 229/3425/18

Номер провадження 2/229/958/2018

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

05 листопада 2018 року Дружківський міський суд Донецької області

в складі:

головуючого судді Петрова Є.В.,

при секретарі Цукаревій К.А.,

за участю прокурора Володіної Д.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні у залі суду м.Дружківка цивільну справу за позовною заявою Краматорської місцевої прокуратури Донецької області в інтересах держави в особі Національної академії аграрних наук України, Донецької державної сільськогосподарської дослідної станції Національної академії аграрних наук України, Державного підприемства "Дослідне господарство Донецького інституту агропромислового виробництва Української академії аграрних наук", третя особа Головне управління Держгеокадастру у Донецькій області до ОСОБА_1 про визнання права постійного користування та здійснення державної реєстрації права постійного користування земельними ділянками загальною площею1722.05 га вартістю 41344574 гривень,

В С Т А Н О В И В:

17 вересня 2018 року провадження у цивільній справі було відкрито.

Виклик відповідача у справі здійснювався належним чином - шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-порталі "Судова влада України" інформації про дату, місце та час розгляду справи. В оголошені зазначено право особи звернутися до веб-адреси Єдиного державного реєстру судових рішень за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/76490982 для отримання ухвали про відкриття провадження по справі. З моменту розміщення такої інформації, а саме з 20 вересня 2018 року, вважається, що особа отримала ухвалу.

До підготовчого судового засідання з'явилася прокурор, позовні вимоги підтримала в повному обсязі. Відповідач не з'явилася, не надала відзиву на позовну заяву, жодних заяв або клопотань. Представник позивача, представник третьої особи до підготовчого судового засідання не з'явилися, не надали пояснення, жодних заяв або клопотання.

Про місце, дату та час підготовчого судового засідання сторони повідомлялися належним чином та у встановлений законом строк.

Судом встановлено, що до підготовчого судового засідання спір не врегульований, сторони не бажають укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейському суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді.

Також в ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії:

визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу;

вирішено питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об'єднання справ та роз'єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову;

вирішено питання про витребування додаткових доказів;

вирішено питання про призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста;

встановлено порядок з'ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються;

з'ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат.

Вчинено інші дії, передбачені статтею 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 196-200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

підготовку справи до судового розгляду вважати закінченою.

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом.

Призначити цивільну справу за позовною заявою Краматорської місцевої прокуратури Донецької області в інтересах держави в особі Національної академії аграрних наук України, Донецької державної сільськогосподарської дослідної станції Національної академії аграрних наук України, Державного підприемства "Дослідне господарство Донецького інституту агропромислового виробництва Української академії аграрних наук", третя особа Головне управління Держгеокадастру у Донецькій області до ОСОБА_1 про визнання права постійного користування та здійснення державної реєстрації права постійного користування земельними ділянками загальною площею1722.05 га вартістю 41344574 гривень до судового розгляду на 29 листопада 2018 на 10:00 год. в приміщенні Дружківського міського суду за адресою: 84200, Донецька обл., м. Дружківка, вул. Енгельса,45.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Роз'яснити учасникам справи, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, відповідно до ч.1 ст. 223 ЦПК України. Відповідно до ч.1 ст. 280 ЦПК України суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування таких умов:

1) відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання;

2) відповідач не з'явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин;

3) відповідач не подав відзив;

4) позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Ухвалу підписано та проголошено 05 листопада 2018 року .

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Дружківського міського суду Є.В. Петров

СудДружківський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення05.11.2018
Оприлюднено06.11.2018
Номер документу77597863
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —229/3425/18

Рішення від 03.06.2019

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Лебеженко В. О.

Рішення від 13.03.2019

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Петров Є. В.

Рішення від 13.03.2019

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Петров Є. В.

Ухвала від 05.11.2018

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Петров Є. В.

Ухвала від 17.09.2018

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Петров Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні