Ухвала
від 05.11.2018 по справі 675/2590/18
ІЗЯСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 675/2590/18

Провадження № 2/675/651/2018

У Х В А Л А

05 листопада 2018 року м. Ізяслав

Ізяславський районний суд Хмельницької області у складі: головуючого судді - Пашкевича Р. В., за участю: секретаря судового засідання - Гедзенюк В. В., позивача - ОСОБА_1, розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні м. Ізяслав цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ізяславської районної державної адміністрації, Ізяславської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідачів ОСОБА_2 управління Держгеокадастру у Хмельницькій області відділ в Ізяславському районі про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування,-

в с т а н о в и в :

Позивач звернувся до суду з позовом про визнання права на земельну частку (пай), розміром 3,87 в умовних кадастрових гектарах без визначення меж цієї частки в натурі, що знаходиться в КСП Горинь м. Ізяслав в порядку спадкування після смерті ОСОБА_3, який помер 30 червня 2015 року.

Позивач ОСОБА_1 в судовому засіданні заявив клопотання про заміну співвідповідача Ізяславську міську раду на належного співвідповідача Сошненську сільську раду, оскільки земельна частка (пай) знаходиться на території Сошненської сільської ради.

Від голови Ізяславської райдержадміністрації надійшло клопотання про слухання справи у відсутності їхнього представника.

Дослідивши матеріали справи суд прийшов до наступного.

У відповідності до ч. 2 ст. 51 ЦПК України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Відповідно до матеріалів справи вбачається, що земельна частка (пай), яку хоче успадкувати позивач знаходиться на території Сошненської сільської ради Ізяславського району.

Враховуючи викладене суд визнав за необхідне замінити неналежного відповідача належним.

На підставі викладеного, керуючись ст. 51 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в :

По цивільній справі за позовом за позовом ОСОБА_1 до Ізяславської районної державної адміністрації, Ізяславської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідачів ОСОБА_2 управління Держгеокадастру у Хмельницькій області відділ в Ізяславському районі про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування замінити неналежного співвідповідача Ізяславську міську раду Хмельницької області належним - Сошненською сільською радою Ізяславського району Хмельницької області.

На адресу належного відповідача направити копію позовної заяви і копію цієї ухвали.

Призначити справу до судового розгляду у приміщенні Ізяславського районного суду на 10 год. 00 хв. 16 листопада 2018 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Р. В. Пашкевич

СудІзяславський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення05.11.2018
Оприлюднено06.11.2018
Номер документу77614586
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —675/2590/18

Рішення від 12.12.2018

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Пашкевич Р. В.

Ухвала від 27.11.2018

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Пашкевич Р. В.

Ухвала від 05.11.2018

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Пашкевич Р. В.

Ухвала від 12.10.2018

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Пашкевич Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні