Ухвала
від 16.11.2018 по справі 280/1415/18
КОРОСТИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростишівський районний суд Житомирської області

Справа № 280/1415/18

Провадження № 2/280/908/18

У Х В А Л А

16 листопада 2018 року м.Коростишів

Суддя Коростишівського районного суду Житомирської області Янчук В.В., розглянувши у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа: Коростишівський районний відділ державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Житомирській області про збільшення розміру аліментів,-

встановив:

В провадженні Коростишівського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа Коростишівський районний відділ державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Житомирській області про збільшення розміру аліментів.

Ухвалою Коростишівського районного суду Житомирської області від 17 жовтня 2018 року відкрито спрощене позовне провадження без повідомлення ( виклику) сторін за наявними у справі матеріалами та запропоновано відповідачу та третьої особи протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження подати письмовий відзив та відповідно пояснення разом з доказами, що обґрунтовують доводи заперечень.

На адресу суду відповідач подав відзив відносно позовних вимог.

Від третьої особи пояснення щодо позову не надходило.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням /викликом/ сторін.

Розглянувши матеріали цивільної справи та поданий відзив, з метою справедливого, неупередженого та своєчасного розгляду справи, повного з'ясування обставин справи, суд вважає за необхідне в подальшому проводити розгляд справи у судовому засіданні із повідомленням сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 274 , 277 , 278 , 279 ЦПК України ,

постановив:

Призначити судове засідання по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа Коростишівський районний відділ державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Житомирській області про збільшення розміру аліментів на 15:00 год. 18 січня 2019 року у приміщенні Коростишівського районного суду Житомирської області (м. Коростишів, вул. Героїв Небесної Сотні,52), у яке викликати сторони.

Копію ухвали надіслати учасникам судового розгляду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її проголошення суддею.

Суддя В.В.Янчук

Дата ухвалення рішення16.11.2018
Оприлюднено19.11.2018
Номер документу77887728
СудочинствоЦивільне
Сутьзбільшення розміру аліментів

Судовий реєстр по справі —280/1415/18

Рішення від 23.04.2019

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 16.11.2018

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 17.10.2018

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні