Ухвала
від 21.11.2018 по справі 260/1147/18
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУДД

У Х В А Л А

про перехід до загального позовного провадження

21 листопада 2018 рокум. Ужгород№ 260/1147/18

Закарпатський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Луцович М.М.

при секретарі судових засідань - Симканич Ю.В.

та осіб, що беруть участь у справі:

представника позивача - Попюка М.І.;

представника відповідача - Ліуша Б.Б.;

розглянувши у судовому засіданні справу за позовом Комунального автотранспортного підприємства-072801 Ужгородської міської ради до Головного управління Державної фіскальної служби України в Закарпатській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, -

В С Т А Н О В И В:

Комунальне автотранспортне підприємство-072801 Ужгородської міської ради (далі - позивач) звернулося до Закарпатського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Головного управління Державної фіскальної служби України в Закарпатській області (далі - відповідач) про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення від 27.07.2018 року №0005541401.

У судовому засіданні представник позивача просив суд розглядати дану адміністративну справу у порядку загального позовного провадження, мотивуючи тим, що в ході розгляду справи може виникнути необхідність залучити третіх осіб, а також, сума грошового зобов'язання, яка підлягає стягненню згідно оскаржуваного податкового-повідомлення рішення є значною для позивача. Враховуючи вищезазначене, з метою повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи по суті представник позивача просив розглядати дану справу за правилами загального позовного провадження.

У судовому засіданні представник відповідача залишив на розсуд суду питання про розгляд даної справи за правилами загального позовного провадження.

Ухвалою Закарпатського окружного адміністративного суду від 30.10.2018 року було відкрито спрощене позовне провадження в даній адміністративній справі.

Частиною 6 ст. 260 КАС України передбачено, що якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Згідно ч. 3 ст. 257 КАС України при вирішенні питання про розгляд справи за правилами спрощеного або загального позовного провадження суд враховує:

1) значення справи для сторін;

2) обраний позивачем спосіб захисту;

3) категорію та складність справи;

4) обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначати експертизу, викликати свідків тощо;

5) кількість сторін та інших учасників справи;

6) чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес;

7) думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Враховуючи вищенаведене, суд вважає за можливе розглядати дану адміністративну справу у порядку загального позовного провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 248, 260 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Адміністративну справу за позовом Комунального автотранспортного підприємства-072801 Ужгородської міської ради до Головного управління Державної фіскальної служби України в Закарпатській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення - розглядати за правилами загального позовного провадження .

2. Призначити підготовче судове засідання на 06 грудня 2018 року на 09:00 год. (засідання відбудеться за адресою: 88017, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Б. Хмельницького, 21).

З інформацією по справі учасники можуть ознайомитися за веб-адресою: http://adm.zk.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає. Ухвала набирає законної сили в порядку ст. 256 КАС України.

Суддя М.М. Луцович

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.11.2018
Оприлюднено22.11.2018
Номер документу77990367
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —260/1147/18

Рішення від 16.08.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 07.06.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 01.02.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 21.11.2018

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 30.10.2018

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні